- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- PIFCHO R1GA MINETKI NA TATE SI..OSHTE OSHTE..
ostanalata chast ot pifcho..ili ot bashta mu![]()
![]()
До анонимката...
Усещам ти нестабилната психика плод на физически и сексуален тормоз от страна на твоя татко. Нека ти кажа нещо...
Ти същност разказвайки свойте незавидни преживявания се опитваш да ги прехвърлиш на един почтен гражданин, намиращ се с класи над теб. В невръстните си години ти си била жестоко малтретирана и унижавана от своя баща, от свойте съученици, учители и други хора, в резултат на което в теб са настъпили непоправими психически увреждания, станала си непълноценен член на обществото, загубила си всякакво умение за комуникация, затворила се в себе си с купищата комплекси, който няма как да неутрализираш. Един от тези комплекси е свързан именно с малките ти и безформени гърди.Ти искаш да разбереш дали наистина си с най-малките цицки на Земята. Уви, найстина е така!
![]()
pifii,povtarqsh se,milich1k,tva veche ni go kaza,ne e aktualnoПървоначално написано от Pifcho
![]()
..chuvash li?...tate te vika
![]()
![]()
'pifi' ako ti go tresne kak si znae moje i jiv da ne ostane6![]()
pifi..miliq,kolko agresiq si s1bral..kak shte mi go tresnesh,kakto na teb ti go trqska tati li?Първоначално написано от Pifcho
ne se opitvai da tapi6 batko si 6toto leko taka e izburzal s umstvenoto si razvitie za razlika ot teb, i te slaga eto tuk v malkoto si djobje
Първоначално написано от Pifcho
![]()
..pifi e zabavennnnnn,miliq toy,batko li iskash da ti vikam..ili mucinka
![]()
,koe djobche??deto tate te kara da proverish kvo ima v nego,a se okazva,che e sk1sanichko li?
![]()
skusana ti e vruzakata nqkade v malkiq mozuk poradi lipsata na golqm, nali ti kazah ne ni pripomnqi slu4ki ot mizerniq si jivotec
za da ti gi pripomnq,pifi,mucko,trqbva p1rvo da si gi prejivql..znam,che e bolezneno da se vr1shtash nazad..ili da ti go vr1shtat otzad,no horata se interesuvatПървоначално написано от Pifcho
![]()
koi se interesuva ot analnite ti prejivqvanie? ima li nqkoi? ne 4uvam nikoi. sigurno iska6 celiq svqt da obarne vnimanie na problemite ti...![]()
ne,pifi..na tvoite,trevoja seПървоначално написано от Pifcho
![]()
![]()
purvo se idigni ot kalta v koqto si i togava se griji za drugite
pifi,macko,kak se IDIGAПървоначално написано от Pifcho
..nauchi se da pishesh..trudno shte ti e..ama vse pak
![]()
![]()
pifi..ah ti,mn tv si gledal,tate may mn te e razhlabil..tctc..losh tatiПървоначално написано от Pifcho
![]()
nqkoi kato teb go gledat po Tvto, a drugi go pravqt. koi ti e vinoven 4e si impotenten, nali imenno zaradi tva si izbral da te 6ibat v guza, kato ne moje da si muj pone da si jena...![]()
pifi,ne se sramuvai,ne na vseki mu stavaПървоначално написано от Pifcho
![]()
![]()
bil si izmoren,drugiq p1t..nqma strashno,tate e do..ZAD teb
![]()
govoreh za tebe ama ti si mnoo prost i otvoren ama samo tuk nali? za6toto znae6 na qve tiq ne minavat. davam ti to4no 1 min jivot
хахахахахаххахахаа =D> =D> =D>
Ебати эадниците сте![]()
эа кво пълните форума с простите си ,беэсмислени теми![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ем права си,ама как да се разбереш с пифи?То за него специална тема треа да направим за да е доволно момчето,щото баща му явно не може да го задоволиПървоначално написано от Presley`n`Sum
lunnoto_momi4e за тва пък твоя те задоволява нали бе гном? тая тема не съм я аз направил така че lunnoto_momi4e що си отваряш жълтата устичка да ти еба майката проста![]()
ABE GOLEMI STE IDIOTI KVO BLYSKATE V TOQ FORUM NEKVI PROSTA6KI TEMI,SAMO ZA DA SE DOKAJETE KOLKO VI ZNAQT USTITE...BOJEEEEE NQMAM DUMI
Никога няма да се предавам,дори сама да оставам!С момченца ще се заигравам,после нагло ще ги заЕбавам!Не ми трябват газари или идеали,те са само за некви пУТКи заспали!Трябва ми едно сърце,което да обичам и във вярност да се Вричам...!!!!
lamz
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!