.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69
    Guest

da lija li bratov4edka mi?

mii az sam f na 16 ...bratov4edka mi i tq e na tolko ..ot razli4ni gradove sme...no mnogo jelaq da go napravq s momi4e i mislq 4e samo s neq bih...2-ri bratov4edki sme .. kajete mnenieto si

НЕ!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Някаде по Дунав
    Еми....мойто мнение е категорично не.Ако искаш да го направиш с момиче избери някоя друга
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    НЕ!
    Права е. По-добре не.

В никакъв случай - категорично НЕ!
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Недей...После ще трябва цял живот да се виждате (нали сте роднини) а няма да можете да се погледнете в очите..(или поне аз небих могла)
    Щом толкова ти се иска намери някоя друга
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Guest
    obosnovavaite si otgovorite de.. za6to ne?

Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако не и забелязала аз съм го направила...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...

Град
    Някаде по Дунав
    Е как защо?То от ясно по-ясно.Роднина ти е.Ако искаш момиче казах ти и не само аз намери си друга
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Guest
    от биологи4на гледна точка само "кръвосмеението" между близки роднини от РазличеН пол е недопустимо, поради вероятност от изрудщина.
    за еднополовите сексуални контакти няма опасност от зачеване на изродче, така че това няма да е кръвосмешение и не виждам нищо лошо.

Guest
    освен това закона забранява само сключването на БРАК между близки роднини(2-ри братовчеди, както е в случая) както и еднополови бракове между когото и да е,
    нНО закона НЕ регламентира сексуалните отношения на пълнолетните граждани.

Град
    Някъде там....
    от биологи4на гледна точка само "кръвосмеението" между близки роднини от РазличеН пол е недопустимо, поради вероятност от изрудщина.
    за еднополовите сексуални контакти няма опасност от зачеване на изродче, така че това няма да е кръвосмешение и не виждам нищо лошо.
    Явно вече имаш мнеие, което съм останала с впечатление, че не искаш да промениш, тогава защо се интересуваш от нашето мнение?...
    Отивай близкай брадчетката щом толкова искаш, но...ти си знаеш ,ние явно не можем да ти налеем акъл в главата...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Явно вече имаш мнеие, което съм останала с впечатление, че не искаш да промениш, тогава защо се интересуваш от нашето мнение?...
    Отивай близкай брадчетката щом толкова искаш, но...ти си знаеш ,ние явно не можем да ти налеем акъл в главата...
    tova ne bqh az,.. nqkoi e izkazal mnenie lele... pak i ne sam pitala za da mi se nalee akal a za da 4uq mnenie

Град
    BEZDOMEN
    tva vse edno da lije6 maika si blqqqqqqqqqqqqqqq

Да и аз горя от желание да разбера защо не???
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    Varna
    Искам да го вида с очите си
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

.Ne.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    От различни градове сте... лижи! Искам и видео, а може и тройка.

освен това закона забранява само сключването на БРАК между близки роднини(2-ри братовчеди, както е в случая) както и еднополови бракове между когото и да е,
    нНО закона НЕ регламентира сексуалните отношения на пълнолетните граждани.
    Кои го забранява...те да не би да ви питат дали сте роднини

По-добре не...мисля,че това ще бъде грешка от твоя страна
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Guest
    gluposti ne.. poigraite si, na 16 ste nqma z akakwo da sajelqwate

Guest
    Ти наред ли си? Да лижеш братовчедка си? Определено не!!!

ami dali tq iska
    ako iska
    davai
    kakvo ako taka iskam taka jiveq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от phm
    ami dali tq iska
    ako iska
    davai
    emi 6te i namekna ... 6te i vidq reakciqta i ako takova deistvame

lele

NE !!!! tva e ludost we momi4e tq ti e bratov4edka !!! ima tolkova dr a ti puk to4no na neq nedei ako go napravi6 tva 6e go pomni6 cql jivot oleeeeee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си