- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imali mom4eta deto da ne misliat samo za onova
в България ще намериш любовта,връщай се в родната си страна!
що па да не си вярва?Първоначално написано от Анонимко
..вярно може да ни задоволявате добре физически...ама много малко са мом4етата (мъжете) които не задоволяват приятелката си само физи4ески...те влагат и чувства!
това прави една жена (моми4е) напълно задоволено
Ima TAKIVA myje.. koito ne mislqt samo za sexa.. Imah vryzka s takyf myj.. Hodehme 2 meseca.. i da kajesh da e bil devtsven.. ili az da sym devstvena.. da iska da izchaka.. pak kak i da e.. ama toi pak iskashe da izchaka... Kazvashe che iska da mi dade vsichko drugo ot koeto imam nujda.. i otnosheniata ni da dostignat po visoko nivo.. I kogato pravim sex... nie da pravim ne prosto sex .. a LUBOV.... :P
Първоначално написано от ATAKABG
Ххахахахха...приятелят ми съ6то!![]()
![]()
Ина4е спокойно, 6те си намери6 някой, който не мисли само за "онова"....[/b]
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ami spored men ima 2 vida momi4etaednite sa samo za sex... bez lubov i takiva....a drugite sa za lubov...i po-natatuk sex
taka 4e ti izbira6 :
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
има има
много сме
само че много зависи от момичето все пак
Абсолютно вярноПървоначално написано от lesstats
![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
така се получава, когато прекалено се бърза да се американизира обществото....
Да е, кат оня вицПървоначално написано от quench
Един ученик питал госпожата си по английски защо е нужно да се изучава английският език и тя отговорила защото една трета от населението говорило английски, и ученика казал "Нима това не е достатъчно".
ХАхаха., тъпизъм![]()
One of them брат ти не спазваш темата! Темата е " може ли момчетата да не мислят само за онова" не е "защо момчетата говорят само за онова" не съм казал, че трябва да се говори само за секс пред едно момиче има момчера , които го правят, но има и който не го правят. Обаче 99% от момчетата на среща си мислятза "онова"
ххх даже и ти си призна
=D>
за това говоря"що па да не си вярва? ..вярно може да ни задоволявате добре физически...ама много малко са мом4етата (мъжете) които не задоволяват приятелката си само физи4ески...те влагат и чувства!
това прави една жена (моми4е) напълно задоволено
off ami da ti kaja mn vreme 6te mine dokato nameri6 takav 4ovek...mom4e koeto da darji na teb i koeto da ne misli samo i edinstveno za SEX
emi uj ima takiva mom4eta makar 4e az ne znam. az nqmam ni6to protiv nqkoi da si misli za sex dokato e s men stiga da mi dava tova koeot iskam. az ne draja tolkova za sexa a predpo4itam vnimanie ,gu6kane celuvki takiva ne6ta
Az sym na 15 , priqtela mi iuli mesec pravi 19 ... devstvena sym .. moga da kaja 4e me e strah vse oshte i ne misql che sym dostatychno golqma za seks ,.. toi e golqm , normlano e da iska seks .. no mislq i drugo za 4 meseca mi dokazva postoqnno che me obicha ..Primer : imam super mn problemi vkyshti i toi e edinstveniq chovek koito me razbira i prikazva s men za tova kato s priqtel i mi pomaga da preudoleq vsichko ...useshtam go ... I ako toi naistina me obicha dori i da si iska . shte me razbere che sm .. taka da kaja malka za tova a ako ne .. mnogo go obicham ama ..prav mu pyt .. vsse pak da ne si bil hvashtal priqtelka 4 godini po-malka ot nego ..
Moe mnenie ..
Не.Няма.Точка.
Първоначално написано от ATAKABG
хахахах![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!