- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ае да ми кажете ЗАЩО?
Някои може ли да ми обясни защо когато се даржиш мило с едно момиче тя ти се качва на главата? защо когато искам сериозна връзка се ми правят някои курвенски номер? и защо мамка му се дажа толкова нежно с момичетата карам ги да се чустват желани,а накрая....! показвам им романтика не ги използвам но ето какво се получава... знам че останахме малко тия момчета които мислим първо за половинките си и после за себе си но няма ли да се намери някои да ме подкрепи? само аз ли искам романтика от момичетата....? само аз ли мога да ги ценя..?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xax mi ne si sre6tnal podhoda6toto momi4e, koeto da oceni tvoite ka4estva.
Povqrvai mi ima momi4eta, koito haresvat romantikata i koito durjat na mom4eta kato teb![]()
не си сам не се ядосвай така си се държът за да поддържат интерес дръж се малко по гадно и ще осетиш разликата само да не забравиш да спреш \/
В древността живял един човек на име Питагор. Той бил математик и философ. Опитал се е да намери отговор на един важен въпрос: "Какво искат жените?". Но уви. До този момент отговор няма
"Какво искат жените?"
Tova e golemia vapros .Ne se pritesniavai mnogo momi4eta zeniat i iskat mom4eta koito sa romanti4ni ,no ima tolkova mnogo mom4eta koito nesa i niakoi ot momi4etata ve4e ne vijdat kakav kasmet imat s mom4e kato teb![]()
E tova che nqkoi ne sa romantichni ne znachi che ne obichat da se darjat milo s tqx... a tova che ti se kachvat na glavata si si go pravil ti samichak, trqbva da se pokazva koi e maja v ka6tata vse pak :P az lichno ne si padam mn mn romantichna natura, no nqmam protiv romantichnite vecheri na sveshti, malkite podaracheta sas santimentalna stoinost i lubovnite poslaniq, i opredeleno koito ne se darji milo s men.. chupkata \/
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Не им падай прекалено много в краката.
Дръж се мъжки.
И чак тогава показвай внимание, нежност, романтика...
емм.....сичките имате право но кво да се прави такава е..... или изпползваш или те използват..
емм.....сичките имате право но кво да се прави такава е..... или изпползваш или те използват..
Живота е гаден! Виждам,че и ти си го разбрал. Sorry пича ама само с добро отношение не става.Еднообразието омръзва.И аз харесвам романтиката, но трябва и мъничко агресия в една връзка, за да има интрига и да се поддържа интереса.
здрасти. ми никой не знае просто е така. примири се.Първоначално написано от Oniq
i az sum taka, ako nqkoi po4ne de mi se durji grubo i da se pravi na golemiq muj.. da mi se maha ot glavata, s agresiq ni6to ne se postiga(pone pri menПървоначално написано от sladko_dete
![]()
Ем радвам са..даи боже ми са падне някоя която си пада по по мили типове....Първоначално написано от Анонимко
Айде айде сякаш вие мъжете сте цветя!![]()
![]()
Понякога ние се държим мило с вас,а вие ни се качвате на главата!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Tq e desniq![]()
6toto kato imame ne6to to ni stava bezinteresno i po-haresvani sa teq "bad boys" to i az ako gadjeto mi e takoz mu se ka4vam na glavata (bif6eto mi be6e to4no takova) i za nai-malkoto mu se syrdeh,zad gyrba mi govoreh kolko e smotyn ,a v na4aloto go misleh za nai-qkoto mom4e na sveta i t.n abe prosto na li ti kazah vseki iska tfa det go nqa![]()
welcome to the real world...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Еми тфа е теория на вероятностите. Или те преебават или ш'ти напраят някой курвенски номер. Е за тва са рядкост такиа момчета и момичета. Щот кат искат да дадат повече, от колкото получават, накрая остаат с един _|_ отзад. Тфа неа определение, тфа неа отговор. Просто такъв е живота. Всеки малко или МНОГО, както в повечето случай е егоист.
ае сори за израза ама маи и вие незнаете кво искате ако не ви огаждаме се сардите а ако ви угодим ни преебавате....женска му работа..и после ние сме били виновниобичаш я обичаш я..гледаш я и накрая _|_...еми ставам ЖЕНКАР поне така няма нищо никоя да ми направи....вече ще сам максимално гаден...
em kakto si re6i6
malkoto_sladur4e,mom4eto pita drugo
pi4 popada6 qvno na takiva gospoici.Pokaji im,4e ne moje nqkva si pikla da ti se ka4va na glavata i 6tom ne razbirat s dobro-dai malko po taka,vsmisul se6ta6 se.
A kolkoto do tova kakvo iskat jenite,az pone ne znam v pove4eto slu4ai kakvo iskam i mislq,4e pove4eto jeni sa taka,s izklu4eniq razbirase za koito EVALA
.... Подкрепям те ИЗЦЯЛО гадно нали, и аз мисля така, шибано е че искаш да дадеш любов на жените а те....Някои може ли да ми обясни защо когато се даржиш мило с едно момиче тя ти се качва на главата? защо когато искам сериозна връзка се ми правят някои курвенски номер? и защо мамка му се дажа толкова нежно с момичетата карам ги да се чустват желани,а накрая....! показвам им романтика не ги използвам но ето какво се получава... знам че останахме малко тия момчета които мислим първо за половинките си и после за себе си но няма ли да се намери някои да ме подкрепи? само аз ли искам романтика от момичетата....? само аз ли мога да ги ценя..?
пс ако искаш дай скайп :п да споделим болката![]()
и аз така мисляПървоначално написано от cherinka
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Съгласна съм!Всимко е относително!!!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
[size=7][b][u]fosse cos
относително но ....признаите си вие си играете само с нас...