- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ае да ми кажете ЗАЩО?
ами пич виж как се получава "има момичета които са сериозни и търсят съответно нещо сериозно...но им се падат все некфи задръстеняци,както виждам и прии вас момчетата е така"...просто още не си намерил половинката си..спокойно когато тя дойде ще я разпознаеш лесно! защото тя ще е различна от другите
![]()
всяко правило си има и исключения.Първоначално написано от Oniq
Типичната пикла. Къде се занимаваш с момчета, след като не знаеш какво искаш?Първоначално написано от sladko_bebchence
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Попаднал си на кофти момиче.То има и момчета, които се държат така, така че въпорса опира до какъв човек си попаднал.
ахам бладодаря за коментарите![]()
em az haresvam mili mom4eta moje da zvu4i tapo no e fakt.kvo sq prosto grubiqnite ne sa mi po vkusaПървоначално написано от Анонимко
![]()
Кфи момичета бре ? Само Курвентии има вечеПървоначално написано от Oniq
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Аз имам няколко обяснения. Ти прецени кои са най-правилни в твоя случай. Първо причината може да е в теб. Може да прекаляваш с романтиката и момичето да те помисли за прекалено лесен и безинтересен. Бъди нежен, но покажи, че ти си мъжът. Естествено не трябва да се изключва възможността причината да е в момичето. Ако попадаш на к*рви, не чакай много романтика.Първоначално написано от Oniq
Не знам защо все така става...Някои може ли да ми обясни защо когато се даржиш мило с едно момиче тя ти се качва на главата?
est
държа се мажки винаги просто понякога искам да ги накрам да се чустват желани..с малко романтика и такива работи,но маи само на КУ*ВИ попадам....жалко нали ?Първоначално написано от triple-sss
ае ако има момиче което си пада по такива и не е Кур*а да драсне 1 коментар...
eй пич май няма такива
Че жените трябва да се третират мило – това е голяма заблуда, защото,
когато се държите мило с една жена, тя Ви се „качва на главата“. По
принцип, за да получите уважението на един човек, трябва да му
вдъхнете респект още при първото му впечатление от Вас. Така е и с
жените. Няма нищо по-лошо от това да сте добро момченце, което
изпълнява всичко, което му кажат. Прекаленият интерес към една жена
може да я отблъсне. Жената иска мъж,който има собствено мнение,
дори и то да противоречи на нейното. В първия момент може да Ви се
струва, че Ви се сърди, но по-добре да се лишите от малко сега, за да
получите всичко после.
Mi mom4etata kato teb sa malko - iz4ezva6t vid sa. Bravo 4e si takuv prosto e neobhodimo da nameri6 podhodq6toto momi4e.Ne se ot4aivai i ne se promenqi![]()
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
наистина тъпо ще е да стана женкар а относто момичетата ако не го срешна скоро наистина ще се променя то бива 1,2,3 пати ама 4-ти пат се едно и сащо не бива.....трябва да настапи някаква промянаПървоначално написано от FireSweet
Лошите момчета, грубостта, чувството, че трябва да се бориш за някого, а не той да се бори за теб - всичко това привлича.
Много хора предпочитат тръпката в това, да гонят дивото, пред питомното.
/а замисляли ли сте се, че всъщност, ухажвайки момичетата, за които говорите в темата, вие гоните дивото, а питомното е някъде около вас? Да не би някое момиче се отнася много мило към вас и всячески се опитва да привлече вниманието и симпатиите ви, а вие го пренебрегвате грубо?/
По-пленително от милото отношение, от нежните ласки, от романтичните думи за мен няма.
evala ti pravq (avtora) ! samo taka,osven 4e sa ostanali malko momi4eta koito ocenqvat tva, ostanali sa i malko m koito go pravqt! davai taka i sam sigurna 4e 6e nameri6 nekoq macka, i tq 6e si struva sledkato e ocenila tva koeto pravi6a jenite kvo iskat? i te neznaqt kvo iskat!!! ni6to 4e i az sam ot tqh......mislq 4e znam kvo iskam ama tva e dr vapros.govorime za mnozinstvoto
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Жалко е, ама щом търсиш хубаво момиче, което да отговаря на чувствата ти ще намериш, убеден съм. Успех!!!Първоначално написано от Oniq - Автора
еми се едно тарся игла в купа сено но не спирам не се предавам![]()
spoko 6te nameri6ne sam edinstvena
Харесваш ми.Първоначално написано от hristowoww
Вярно е,че романтиката е хубаво нещо,но да си има граници.Аз лично предпочитам по-загадъчни момчета.Не ми харесва да бъда аз водещата във връзката. Мразя да се отнасят с мен като с порцеланова кукла-искам нормално отношение. Мразя да чувам израза "Не мога да живея без теб". Веднъж ми го казаха и ми стана много гадно,защото не мога да се изсмея в лицето на човек,все пак.
Също така мразя да чувам "Сгреши, че не си с мен". Та нали това си е МОЙ избор!!! Искам всеки ден да научавам нещо ново от него и за него.
Ще цитирам "Човекът е само повърхност. Когато я надраскаш-отдолу има друга.
Може би с времето мнението ми ще се промени,но сега...
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....