.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    ами пич виж как се получава "има момичета които са сериозни и търсят съответно нещо сериозно...но им се падат все некфи задръстеняци,както виждам и прии вас момчетата е така"...просто още не си намерил половинката си..спокойно когато тя дойде ще я разпознаеш лесно! защото тя ще е различна от другите

Цитирай Първоначално написано от Oniq
    относително но ....признаите си вие си играете само с нас...
    всяко правило си има и исключения.

Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    6toto kato imame ne6to to ni stava bezinteresno i po-haresvani sa teq "bad boys" to i az ako gadjeto mi e takoz mu se ka4vam na glavata (bif6eto mi be6e to4no takova) i za nai-malkoto mu se syrdeh,zad gyrba mi govoreh kolko e smotyn ,a v na4aloto go misleh za nai-qkoto mom4e na sveta i t.n abe prosto na li ti kazah vseki iska tfa det go nqa
    Типичната пикла. Къде се занимаваш с момчета, след като не знаеш какво искаш?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на koalka
    Попаднал си на кофти момиче.То има и момчета, които се държат така, така че въпорса опира до какъв човек си попаднал.

Oniq
    Guest
    ахам бладодаря за коментарите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    i opredeleno koito ne se darji milo s men.. chupkata \/
    i az sum taka, ako nqkoi po4ne de mi se durji grubo i da se pravi na golemiq muj.. da mi se maha ot glavata, s agresiq ni6to ne se postiga(pone pri men
    Ем радвам са..даи боже ми са падне някоя която си пада по по мили типове....
    em az haresvam mili mom4eta moje da zvu4i tapo no e fakt.kvo sq prosto grubiqnite ne sa mi po vkusa

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Ае да ми кажете ЗАЩО?

Някои може ли да ми обясни защо когато се даржиш мило с едно момиче тя ти се качва на главата? защо когато искам сериозна връзка се ми правят някои курвенски номер? и защо мамка му се дажа толкова нежно с момичетата карам ги да се чустват желани,а накрая....! показвам им романтика не ги използвам но ето какво се получава... знам че останахме малко тия момчета които мислим първо за половинките си и после за себе си но няма ли да се намери някои да ме подкрепи? само аз ли искам романтика от момичетата....? само аз ли мога да ги ценя..?
    Кфи момичета бре ? Само Курвентии има вече
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Някои може ли да ми обясни защо когато се даржиш мило с едно момиче тя ти се качва на главата? защо когато искам сериозна връзка се ми правят някои курвенски номер? и защо мамка му се дажа толкова нежно с момичетата карам ги да се чустват желани,а накрая....! показвам им романтика не ги използвам но ето какво се получава... знам че останахме малко тия момчета които мислим първо за половинките си и после за себе си но няма ли да се намери някои да ме подкрепи? само аз ли искам романтика от момичетата....? само аз ли мога да ги ценя..?
    Аз имам няколко обяснения. Ти прецени кои са най-правилни в твоя случай. Първо причината може да е в теб. Може да прекаляваш с романтиката и момичето да те помисли за прекалено лесен и безинтересен. Бъди нежен, но покажи, че ти си мъжът. Естествено не трябва да се изключва възможността причината да е в момичето. Ако попадаш на к*рви, не чакай много романтика.

Някои може ли да ми обясни защо когато се даржиш мило с едно момиче тя ти се качва на главата?
    Не знам защо все така става...
    est

Oniq - Автора
    Guest

Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    Аз имам няколко обяснения. Ти прецени кои са най-правилни в твоя случай. Първо причината може да е в теб. Може да прекаляваш с романтиката и момичето да те помисли за прекалено лесен и безинтересен. Бъди нежен, но покажи, че ти си мъжът. Естествено не трябва да се изключва възможността причината да е в момичето. Ако попадаш на к*рви, не чакай много романтика.
    държа се мажки винаги просто понякога искам да ги накрам да се чустват желани..с малко романтика и такива работи,но маи само на КУ*ВИ попадам....жалко нали ?

Oniq
    Guest
    ае ако има момиче което си пада по такива и не е Кур*а да драсне 1 коментар...

Guest
    eй пич май няма такива

hristowoww
    Guest
    Че жените трябва да се третират мило – това е голяма заблуда, защото,
    когато се държите мило с една жена, тя Ви се „качва на главата“. По
    принцип, за да получите уважението на един човек, трябва да му
    вдъхнете респект още при първото му впечатление от Вас. Така е и с
    жените. Няма нищо по-лошо от това да сте добро момченце, което
    изпълнява всичко, което му кажат. Прекаленият интерес към една жена
    може да я отблъсне. Жената иска мъж,който има собствено мнение,
    дори и то да противоречи на нейното. В първия момент може да Ви се
    струва, че Ви се сърди, но по-добре да се лишите от малко сега, за да
    получите всичко после.

6te ti kaja samo ednno kakto se dargi edno momi4e s teb taka i ti se draj s neq.ako tq se darji milo i ti taka zapo4ni da se darji6.taka moje bi 6te otkrie6 tova momi4e koeto iska6.

Mi mom4etata kato teb sa malko - iz4ezva6t vid sa. Bravo 4e si takuv prosto e neobhodimo da nameri6 podhodq6toto momi4e.Ne se ot4aivai i ne se promenqi
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Oniq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FireSweet
    Mi mom4etata kato teb sa malko - iz4ezva6t vid sa. Bravo 4e si takuv prosto e neobhodimo da nameri6 podhodq6toto momi4e.Ne se ot4aivai i ne se promenqi
    наистина тъпо ще е да стана женкар а относто момичетата ако не го срешна скоро наистина ще се променя то бива 1,2,3 пати ама 4-ти пат се едно и сащо не бива.....трябва да настапи някаква промяна

Guest
    Лошите момчета, грубостта, чувството, че трябва да се бориш за някого, а не той да се бори за теб - всичко това привлича.
    Много хора предпочитат тръпката в това, да гонят дивото, пред питомното.
    /а замисляли ли сте се, че всъщност, ухажвайки момичетата, за които говорите в темата, вие гоните дивото, а питомното е някъде около вас? Да не би някое момиче се отнася много мило към вас и всячески се опитва да привлече вниманието и симпатиите ви, а вие го пренебрегвате грубо?/

По-пленително от милото отношение, от нежните ласки, от романтичните думи за мен няма.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    evala ti pravq (avtora) ! samo taka,osven 4e sa ostanali malko momi4eta koito ocenqvat tva, ostanali sa i malko m koito go pravqt! davai taka i sam sigurna 4e 6e nameri6 nekoq macka, i tq 6e si struva sledkato e ocenila tva koeto pravi6 a jenite kvo iskat? i te neznaqt kvo iskat!!! ni6to 4e i az sam ot tqh......mislq 4e znam kvo iskam ama tva e dr vapros.govorime za mnozinstvoto
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Цитирай Първоначално написано от Oniq - Автора
    Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    държа се мажки винаги просто понякога искам да ги накрам да се чустват желани..с малко романтика и такива работи,но маи само на КУ*ВИ попадам....жалко нали ?
    Жалко е, ама щом търсиш хубаво момиче, което да отговаря на чувствата ти ще намериш, убеден съм. Успех!!!

Oniq
    Guest
    еми се едно тарся игла в купа сено но не спирам не се предавам

Guest
    spoko 6te nameri6 ne sam edinstvena

Цитирай Първоначално написано от hristowoww
    Че жените трябва да се третират мило – това е голяма заблуда, защото,
    когато се държите мило с една жена, тя Ви се „качва на главата“. По
    принцип, за да получите уважението на един човек, трябва да му
    вдъхнете респект още при първото му впечатление от Вас. Така е и с
    жените. Няма нищо по-лошо от това да сте добро момченце, което
    изпълнява всичко, което му кажат. Прекаленият интерес към една жена
    може да я отблъсне. Жената иска мъж,който има собствено мнение,
    дори и то да противоречи на нейното. В първия момент може да Ви се
    струва, че Ви се сърди, но по-добре да се лишите от малко сега, за да
    получите всичко после.
    Харесваш ми.
    Вярно е,че романтиката е хубаво нещо,но да си има граници.Аз лично предпочитам по-загадъчни момчета.Не ми харесва да бъда аз водещата във връзката. Мразя да се отнасят с мен като с порцеланова кукла-искам нормално отношение. Мразя да чувам израза "Не мога да живея без теб". Веднъж ми го казаха и ми стана много гадно,защото не мога да се изсмея в лицето на човек,все пак.
    Също така мразя да чувам "Сгреши, че не си с мен". Та нали това си е МОЙ избор!!! Искам всеки ден да научавам нещо ново от него и за него.
    Ще цитирам "Човекът е само повърхност. Когато я надраскаш-отдолу има друга.
    Може би с времето мнението ми ще се промени,но сега...
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си