Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Аз пък ги хаерсвам emostyle . С тесни дънки и тениски и някво симпатично коланче с платненки изрисувани и черна косичка сресана настрани Или дълга и с диадемка
Падам си и по пънкари с големи кубинки и карирани гащи
аЙДЕ ИМОТО СТАНА МОДЕРНО И СИчКИ ДА СЕ КЕФИМ НА ТВА... НЕ чЕ НЯМАМ ТАКИВА ПР (ДОРИ НАЙ-ДОБРАТА МИ ФР Е ТАКАВА) ... АМА ЗА КВО ГИ ХАРЕСВАш а?а?Аа?а?А? ЩОТ СА би МОЖЕ БИ .. ИЛИ щОТ НЯМА НИщО ОБщО МЕЖДУ ТАКА НАРЕчЕНИТЕ НИ ДОБРЕ ПОЗНАТИ ИМОТА В РОЗОВО И чЕРНО И ИСТИНСКИТЕ ИМОТА А ПЪК КВА Е ВРЪЗКАТА С ПЪНКАРИТЕ САМО чЕ МУЗИКАТА ИМ ИМА ОБщИ ЕЛЕМЕНТИ НЕ ЗНАчИ чЕ СЕ ОБЛИчАТ ПО ЕДНАКЪВ НАчИН... И КАК ХАРЕСВАш ДВА СЪВСЕМ РАЗЛИчНИ СТИЛА НА ОБЛИчАНЕ.. ЗА ДА СЕ ЗАДОВОЛЯВАш КВО? ТРЯА ДА ИМАш 2 ГАДЖЕТА...
ДЕБА ИМОТАТА ДЕБА... ДОРИ НЕ СИ ВИЖДАЛА ИСТИНСКО ИМО ДЕБА....
Дори не ме познаваш а ме обявяваш за позьор
Връзката е, че две години бях супер запалена пънкарка, но открих, че просто не мога да бъда нихилист и анархист и т.н.
Тук таме чувах по някоя песничка на по-известните емо групи (айде стига с тва имоу - имоу си е на английск,и емо - на български) и ми харесваше. А винаги съм била емоционален и чувствителен човек. Който вижда малките неща около него. Няма кво да обяснявам философията на емотата де - изглежда я знаеш по-добре от мен
И не, не ме кефи че някои от тях са би
И ме е много яд, че стана модерно това...всеки втори с бретонче,..тъпо е...бях емо и се обличах така преди да стане модерно повярвай ми

И накрая, драга - гаджето ми е МЕТЪЛ. Аз въобще не гледам стила на обличане, а човека. Ако ти си избираш компанията само по музиката, която слуша и дрехите, които носи на гърба си, смятам, че си ограничен човек.
Peace and love.