- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно момиче хелп
Искам да питам според вас момиче , което е 162 см 50 кг дебело ли е ?.
айде още един с ГОЛЯМ житейски Проблем![]()
![]()
![]()
Е ти тъп ли си ти си я виждал ти трябва да знаеш. Различните килограми на различните хора седят по различен начин.Първоначално написано от Новuser
Temata mai ne e mn za tuk
No po vaprosa: zavisi ot strukturata,ima hora koito sa po tejki, koeto se dalji na kokolite im, i v sa6toto vreme izglejdat super, i dr koito sa leki i ne sa chak tolkoz slabichki na vanshen vid
A i nali zn che ot visochinata kato se izvadi tegloto i ako chisloto e pod 10 si v perfektnite razmeri
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Ако имаш големи гърди-не-напълно си нормална.Ако не, мисля,че малко тренировки и правилна диета няма да навредят.Сутринта хапни обилно, на обяд нормално, а на вечеря-не по-късно от 8 часа леко и без да преяждаш.И до сутринта освен водица нищо друго не консумирай.Ако това не ти помогне пробвай разделно хранене, ако имаш нерви да ядеш по този начин.
Аз съм горе долу 162 и съм 50 килограма.И нося дрехи XSНо при всеки е различно.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Абе ти си направо слонПървоначално написано от Новuser
![]()
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
Тоя размер какво ще рече и горе долу като каква те определя като перфектна или като по - пълнаПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
Ми това е най-малкия размерПървоначално написано от Анонимко
Тоест слабичка
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Не си дебела! Успокой се нз от де ти е дошло това наум.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love