- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на краката
Здравейте , значи момче съм и искам да си махна космите по краката но с каквоКакво ще ми препоръчате, че аз със бръснача не ми се ще много много че после ще е много зле
Буквално ще е като гора
Апък понеже гледам другите момчета са си махнали космурляците
![]()
кола маска брато или вземи на майка ти епилатора![]()
kola maska i spored men.![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Здравей.В случай че досега не си обезкосмявал краката си най-добре ще е първия път да ги обръснеш защото ако тръгнеш направо с кола маска или епилатор ще те боли неминуемо.След като ги махнеш веднъж изчакай няколко дни да набодът отново и тогава вече действай или с кола маска или с епилатор.Друго не сещам какво да те посъветвам а задължително след това използвай някакво овлажняващо кремче да ти сеуспокои кожата и да прдотврати бъдещо възпаление.Късмет.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
moq suvet e da ne gi mahah![]()
Щом иска момчето да си ги махне.По добре с кола маска,че с епилатора няма да издържиш щом ти е за първи път.
awe ... pi4... nemoga ti kaja s kvo da si gi mahne6... na men mi ahr. oneq lepenki na veet...oba4e 1 kutiika nema ti stigne... 6e ti trqat 2-3 moje i pove4e ROFl....taka 4e...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
kola maska.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
mi to e qsno che ili kola maska ili epilator az lichno izpolzvam epilator che me boli po malko ot kola maskata ne izpolzvai brysnach pri nikakav sluchai zashtoto kosmite stavat tvyrdi i cherni i se razmnojavat a pri epilatora i kola maskata pyrvo che gi maha ot korenite i namalqvai az ot 1 godina izpolzvam epilator i kosmite sa mi namalqli dvoino
obrysni gi i sled 2 dena gi oskubi si4kite s pinsetka mn dylga raota ama posle staat mn po-tynki i redki .podoben efekt ima i kolata ;] hah
Абе занчи ся си купих 3 коли маски , някви течни и имам вътре 1 нейлонче и 1 като плат на дупки.Е кое за кво се използва![]()
И кво сега като си махнеш космите по краката, по ръцете, по цялото тяло къде отива мъжкото в теб! Като някво пиле ли ше се оголиш егати?![]()
Само по краката че е ебахти горъта там ..Първоначално написано от bquick
![]()
Na men lichno mnogo po mi haresfat momcheta bez kosmi po krakata ili po drugi chasti... osfen po rycete.. nqkfo .. gadno mi e .. a inache po temata .. s kola maska ili s epilator. Az lichno izpolzvam kola maska i po nqkoi pyt epilatorakupi si na Veet ili na Lycia.. teq na Lycia sa MNOGOOO po dobri ot Veet spored men, no sa i malko po skupichki.. ama ne prekaleno
![]()
spored men nai dobre si e edin markov epilator no ako jelaaesh mije i kola masla susti mn pomaga .Ne izpolzvai depilirashti kremove zashtoto rezultata shte bude syshtiq kato pri brysnachkata t.e. shte stane kato gora i kosmite shte sa po tvyrdi i cherni
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен