.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Съдбата

Guest

Съдбата

Вярвате ли в съдбата и какво спроед вас представлява тя ?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Мисля, че съм прекалено малка, за да затормозявам и малкото мозък, който имам, с подобни въпроси, теории и тем подобни.

Хората да се научат първо да се хранят правилно, пък тогава да разискват подобни теми.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    sadbata 4 4ista proba slu4ainost...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Мисля, че съм прекалено малка, за да затормозявам и малкото мозък, който имам, с подобни въпроси, теории и тем подобни.

Хората да се научат първо да се хранят правилно, пък тогава да разискват подобни теми.
    ТАКА Е!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Малка,но зряло изказване
    нямам повод да сънувам....

Малка,но зряло изказване

А относно съдбата,нищо не мисля,не вярвам в случайностите
    нямам повод да сънувам....

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    предполагам, че всеки човек има предопределена съдба, но и му е дадена възможност да може да я променя чрез своя избор, който прави
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Животът е низ от случайности и резултат от нашите взети решения и избори.Не вярвам,че някой друг ни е виновен за това,което ни се случва.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest

Ясно си ограничена и в мозъка ти липсват мозъчни клетки. Дай да ти зададем друг въпрос сигурно ще го знаеш . Кажи какво ще ядеш довечера или на кое кафе ще отидеш ?! Явно те вълнуват елементарни въпроси като за елементарни хора.

За съдбата .. може би я има, може би има . Според мене има до някаква степен , която отговаря само за важните моменти в живота ни като започнем от раждането ни и стигнем до смъртта.

Мега фен Аватара на koalka
    Не вярвам кой знае колко.

Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]предполагам, че всеки човек има предопределена съдба, но и му е дадена възможност да може да я променя чрез своя избор, който прави
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Ясно си ограничена и в мозъка ти липсват мозъчни клетки. Дай да ти зададем друг въпрос сигурно ще го знаеш . Кажи какво ще ядеш довечера или на кое кафе ще отидеш ?! Явно те вълнуват елементарни въпроси като за елементарни хора.

За съдбата .. може би я има, може би има . Според мене има до някаква степен , която отговаря само за важните моменти в живота ни като започнем от раждането ни и стигнем до смъртта.
    А твоя отговор е толкова дълбоко философски, че направо ми се зави свят, докато го разнищвах. "Абе има малко съдба там за важните събития в живота".

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вярвате ли в съдбата и какво спроед вас представлява тя ?
    Не вярвам и според мен тя представлява един сварен картоф. Ае със здраве.

Мега фен
    Град
    София
    Не вярвам в съдбата!Всеки сам определя съдбата си,чреэ начина си на живот!Не вярвам ,че е предопределена,че човек се ражда със своята съдба и т.н
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Не, не се ражда с някаква съдба, сам си я преде и плете, а "слу4айно" е едно от синоним4етата на думата "НЕИЗБЕЖНО".

Съдба.. в слу4ая с Любовта в България понякога нари4ат съдбата "сляпата неделя"

Супер фен
    "Съдбата е това, което животът предопределя за нас докато правим други планове." Това гласи една мисъл, не мога да преценя доколко е вярно, но съвсееееем накратко-това е. Според мен никой в този форум не може да даде определние за съдба,за това няма да се излагам

ami sig ima ne6to predopredeleno.az imam edin nedostatak-na takiva ne6ta vqrvam samo ako mi se struvat hubavi. v toq smisal ako znam 4e sadbata predopredelq ne6to hubavo za men i ne6to koeto iskam da se slu4i-vqrvam,a ako mi predri4a ne6to lo6o-palni izmi6liotini

Град
    София
    МЪРЗИ МЕ ДА МИСЛЯ... ТКА чЕ СЪМ СЪГЛАСНА С ВСИчКИ МНЕНИЯ
    П.П. СЪДБАТА ИЛИ Я ИМА ИЛИ Я НЯМА И КВО ПРОМЕНЯ ТВА НЕщАТА.. ПА НИЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ СИ БЛЪСКАМЕ ГЛАВАТА ЗА НЕщО КОЕТО НИКОГА НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен
    естествено, че има съдба.. но ние сами я определяме..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    "Съдба" "Съд... ба!"
    4е има-има такова нещо, въпросът е кой и кога съди делата ни в този живот и отговора е:
    ВСЕКИ един от нас само за себе си.
    Нещата които правим, решенията, които вземаме и после цял животсе упрекваме защо и кам сме направили някои неща и защо и как не сме намерили време да направим други

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си