.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: iskam mnenie

iskam mnenie

iskam da mi dadete sivet 6tot hodq s edno mom4e ve4e 6 meseca i toi nastoqva za seks a pik az neznam kakvo da pravq 6tot pik ne sim sigurna dali iskam i ve4e mu otkazah tolkova piti...dali da se siglasq ili pik... pomognete mi

Е кво питаш нас?Тва си е чисто твоя работа Както ти решиш така става

Kolio
    Guest
    Molqqqqqqqqqqq?!?! 6 meseca i ne mu puska6 az ako sum na toq do sa da sam ti teglil 6uta otdavna

Супер фен Аватара на FelisDirus

Re: iskam mnenie

Цитирай Първоначално написано от kavarnenka_
    iskam da mi dadete sivet 6tot hodq s edno mom4e ve4e 6 meseca i toi nastoqva za seks a pik az neznam kakvo da pravq 6tot pik ne sim sigurna dali iskam i ve4e mu otkazah tolkova piti...dali da se siglasq ili pik... pomognete mi

щом те е чалал 6 месеца..
    вади си сама изводите

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Е кво питаш нас?Тва си е чисто твоя работа Както ти решиш така става
    Така си е, ти си го познаваш най-добре, ако си мислиш че не иска само да те оправи един път и после да те зареже, ако ти се вижда сериозно момче...... защо не

Някои хора просто нямат тежка дума и даже не се сещат да помислят

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ако не изпитваш нужда - НЕ го прави.

ei macka iskam samo da te pitam- ti 6 meseca si se 4udila dali da mu pusnesh ili ne.. i sega za nqkvi si 2 chasa mnenieto na 10 choveka shte ti promeni li reshenieto? tva si e lichno tvoe reshenie, ti imash pravoto da otkajesh.. ako ne goiskash ne go pravi ne se 4yvstvai zadyljena .. no 6 meseca si e polovin godina za da te 4aka tva mom4e zna4i ispitva neshto kym teb i ne e s teb samo zaradi ediniq sex.. izvodi si vadi sama

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ако не изпитваш нужда - НЕ го прави.
    и според мен е така!!!!

Голям фен
    Град
    София

Re: iskam mnenie

Цитирай Първоначално написано от kavarnenka_
    6 дена е човешко да се изчака...

ма ти си се усрала
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Пусни му, когато решиш. 6 месеца даже са малко
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Щом търсиш нашето мнение свързано с това дали да пуснеш на гаджето си сама си вади изводите колко готова се чустваиш за тази стъпка.Помисли добре преди да действаш.Въпроса не е в това да ли е редно или не а дали ти имаш желание за секс с него.Ние не можем да твърдим каквото и да е относно това дали е с теб само заради секса или не.Самия факт обаче че е с теб половин година е достатъчно красноречив показател че момчета може би наистина ича чуства към теб.Ако нямаше едва ли щеше да и губи времето.Но в край на сметка ти си решаваш това е твоя живот твоиТЕ лични емоции ти сама прецени дали да им се отдадеш или не.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    az shte ti preporycham da ne mu puskash.shtom se chudish rabotata e qsna.az imam seriozna priqtelka - durja me na suho 9-10 meseca.beshe mi ujasno , no chesno da ti kaja po dobre da pochakat tezi raboti.udovolstvieto ot seksa idva kogato i 2mata go iskat.tui che ne mu misli.kogato ti pochnesh da iskash togava veche ni pitai dali da mu dadesh...

Супер фен Аватара на rakiQ
    ако нещеш недей...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако ти не го желаеш, не си сигурна и не си готова психически-не го прави. ние с моето гадже се изчакахме взаимно година и половина преди да го направим. Аз леко съжалявам, но той не. Искал да ме опознае, да прекара време с мен извън леглото, да разбере що за човек съм,за да се отпусне. Времето не е фактор за това дали ще правите секс или не. Единствен желанието и на двамата е причин това да стане!

pepelq6ka1990
    Guest

SEX

6TO DA HODI 6 MESECA S TEB TOVA MOM4E ZNA4I TE OBI4A.I ZNA4I GO ZASLUJAVA

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Kolio
    Molqqqqqqqqqqq?!?! 6 meseca i ne mu puska6 az ako sum na toq do sa da sam ti teglil 6uta otdavna
    Гъс! ! ! Аз на моя му пуснах 7 месеца след кат тръгнахме и той никога не ме е насилвал преди това,а аз сама си реших!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

еми задоволявай го някак ако не е със секс и няма да писка

Craig David-Walking Away

ako iskash da go zagubish produljavai taka ..

milka
    Guest

pusnimu

mi zna4i te obi4a we mili4ka.iako bqh az natvoito mqsto i beshe gotin i go obi4am 6tqh da mu pusna

Град
    BG SOFIA
    Emi pusni mu na momcheto pa ako potrugne go pravi ako ne mu otkaji pak nikoi ne moje da te zadulji neshto koeto da ne iskahs da go pravish

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    4akai o6t 6 meseca i ne mu zavijdam na toq pi4
    no exit

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    vs zavisi ot teb-ako go iska6-pusni mu,ako ne-nedei,tova e 4isto tvoe re6enie,nezavisimo kolko 6te tr da 4aka6!a ako te nasilva,zna4i ne e za teb,a prosto iska samo da te iz4uka!!

xaxa

6 meseca .. mhm tva ne e malko vreme puskai mu \/
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина...това трябва сама да го решиш.Иначе не го прави, ако не се чувстваш напълно готова.Това е моя съвет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си