- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за лосионите за изкуствен тен ...
Значи искам да попитам хората, които са използвали такива лосиони ( например този на Johnson's ) как сте го нанасяли така, че да стане равномерно и да не се получават петна ... От около 3 дни го използвам и видимо има резултат , само че става на петна и е много грозно .... Нанасях го първо с ръцете, после с тампонче, обаче няма разлика ... И евентуално ако не мога да го оправя вече да стане равномерно, знаете ли с какво мога да го махна ?Благодаря предварително !
![]()
еми аз нищо не мога да ти кажа,ама искам да си купя същия ама дето и стяга ти с него ли си или си само с този за тен?
аз използвам този, който е само за тен ...
значи миналата година ползвах лосиона на Джонсънс и мога да ти кажа,че не е много хубав . . . по добре го смени с някакъв друг или иди на солариум. Иначе сега точно се връщам от парфюмерията и си купих автобронзант на Everline,който е хубав и го има във вариант за по-тъмна и по-светла кожа. Струва 5.50 ако искаш си го вземи . . . аз ианче го нанасям с ръце . . . просто се стреми да го нанасяш по-равномерно . . . или си купи едно бебешко олио на Джонсънс което е по-мазно и го нанасяй десетина минути преди лосиона за тен . . . така кожата ти ще бъде по-влажна и лосиона ще попие по добре.
Успех![]()
hora az sym s po-tymna koja i sq kato 4eta s ko li ne se klepate za ten si se kefq 4e az si imam po rojdenie![]()
начи си циганка кат имаш тен по рождение![]()
![]()
![]()
hubavo q oplyu
ha gluposti 4ista bg sym si i poznavam mn hora det sa taka ;]Първоначално написано от Анонимко
Българите не са ли с по-светла кожа и тъмна коса?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
oleeeee lelelel i az se bqh or1sila za 1 krem za lice za izkustven ten , 1 pqna za tqlo za izk. ten i o6te 1 sprei male mila ! Namazah se i stanah cqlata na petna i posle 2 meseca hodih sqkash ne s1m se k1pala 10 god . Mn trudno se mahna ! Mahnah si kojata no ne i krema![]()
mi 4uvala sam mn otzivi 4e Jonson's e gadno i stava na petna.sega si vzeh na Avon deto osven za ten stqga krakata.no o6te ne sam go polzvala,za da si kaja mnenieto.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick