.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    bu_bu
    Guest

Въпрос за лосионите за изкуствен тен ...

Значи искам да попитам хората, които са използвали такива лосиони ( например този на Johnson's ) как сте го нанасяли така, че да стане равномерно и да не се получават петна ... От около 3 дни го използвам и видимо има резултат , само че става на петна и е много грозно .... Нанасях го първо с ръцете, после с тампонче, обаче няма разлика ... И евентуално ако не мога да го оправя вече да стане равномерно, знаете ли с какво мога да го махна ? Благодаря предварително !

Guest
    еми аз нищо не мога да ти кажа,ама искам да си купя същия ама дето и стяга ти с него ли си или си само с този за тен?

bu_bu
    Guest
    аз използвам този, който е само за тен ...

Beautiful Liar :)
    Guest
    значи миналата година ползвах лосиона на Джонсънс и мога да ти кажа,че не е много хубав . . . по добре го смени с някакъв друг или иди на солариум. Иначе сега точно се връщам от парфюмерията и си купих автобронзант на Everline,който е хубав и го има във вариант за по-тъмна и по-светла кожа. Струва 5.50 ако искаш си го вземи . . . аз ианче го нанасям с ръце . . . просто се стреми да го нанасяш по-равномерно . . . или си купи едно бебешко олио на Джонсънс което е по-мазно и го нанасяй десетина минути преди лосиона за тен . . . така кожата ти ще бъде по-влажна и лосиона ще попие по добре.
    Успех

Град
    tuk i tam
    hora az sym s po-tymna koja i sq kato 4eta s ko li ne se klepate za ten si se kefq 4e az si imam po rojdenie

Guest
    начи си циганка кат имаш тен по рождение

Guest
    hubavo q oplyu

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    начи си циганка кат имаш тен по рождение
    ha gluposti 4ista bg sym si i poznavam mn hora det sa taka ;]

Българите не са ли с по-светла кожа и тъмна коса?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

oleeeee lelelel i az se bqh or1sila za 1 krem za lice za izkustven ten , 1 pqna za tqlo za izk. ten i o6te 1 sprei male mila ! Namazah se i stanah cqlata na petna i posle 2 meseca hodih sqkash ne s1m se k1pala 10 god . Mn trudno se mahna ! Mahnah si kojata no ne i krema

Голям фен
    mi 4uvala sam mn otzivi 4e Jonson's e gadno i stava na petna.sega si vzeh na Avon deto osven za ten stqga krakata.no o6te ne sam go polzvala,za da si kaja mnenieto.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си