- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- zabluda?
edna zabluda li e lubovta? koe epo dobre za vas momi4eta da vi lajat 4e ste the best,4e ste edinstvenata i nepostorimata....ili prosto da vi kajat edno obi4am te, no pfredi tebe sa6to sam obi4al mn silno,i s neq mi be6e mn dobre......no tq me narani,i kolkoto i da sma bil dobre s neq 1 vid (namekva ) tq e kurva ,podigra mi se ?v slu4eq koi e po dobriq varqnt? kak6te reagiraste ako vi go kajat? az li4no se 4ustvam nepalnocenoo 4e moje bi ne moga da predostavq si4koto tva 6tastie sled neq......
4e ''tq' vinagi 6te si ostane ''tq''
Кое да ми кажат ?!Първоначално написано от zbluda?
Има ли някакво значение, след като и да мислим, и да не мислим, нищо няма да се промени?Заблуда ли е любовта?
Ох, нещо не те разбрах, но ми стана интересно.
emi iskah da p[itam kak 6e reagira6 s dve dumi ako mom4eto s koeto si ti kaje :''obi4am te no i predi tebe sam obi4al mn, i e bila si4ko za nego.nz si kvo......no mn go e naranila'' nqma li da ti stane 6it
4e moje bi nqma da moje6 da mi dade6 tva koeto e polu4aval ot neq>?
spored men po dobre e 4e ti e kazal istinata , naistina tq ponqkoga boli no e po dobre ot kolkoto da te laje 4e te OBI4A!!!
neznam ti kakakvo bi predpo4ela da te gleda v o4ite i da te laje 4e 4uvstvata mu sa tolkova silni kolkoto i tvoite ili da ti kaje v deistvitelnost kakvo 4uvstva..
az li4no bih predpo4ela da mi kajat istinata ot kolkoto da me manipulirat, Naistina koi ne bi iskal da mu kajat 4e v mislite mu i sarceto mu si samo ti , no po dobre e da znae6 naistina kakvo stava vatre v nego, taka moje bi 6te mu pomogne6 da prevazmogne nostalgiqta po predi6noto momi4e, i 6te te obikne istinski, tai kato v tozi tejak moment ot negoviq jivot si bila blizo do nego i si go podkrepqla
uspeh :]
Първоначално написано от avtorkata
Мисля, че това говори достатъчно. Щом е минало, няма проблем, то почти никога не е важно. Важно е настоящето и бъдещето.''obi4am te no i predi tebe sam obi4al mn, i e bila si4ko za nego.nz si kvo......no mn go e naranila''
Ако, момчето, с което съм, ми каже това (както каза ти), ще го попитам дали я е забравил, и ако Не, то тогава ще го попитам дали иска да я забрави. И така.
На днешно време всички "обичат".
Да не би като станете мъже/жени за женене/омъжване, ще имате против това, мъжът/жена ви да е обичал преди вас.
То ако беше така... е-х-еееее, нямаше да има семейства.
В случая важно е какво изпитва в момента към теб, а онази другата патки да пасе, щом го е наранила.
П.П. Сега вече разбрах ли за какво става въпрос? Или нещо да не би да не съм прочела като хората..?
mislq 4e ne mi razbrahte vaprosa...zna4i az znam 4e me obi4a,pokazval mi go e 10000 pati, dokazval go e, opredeleno ne e ot tezi det e taka bez ni6to go kazvat,az tva go znam i sam sigurna v nego. no prosto tova koeto 4uh 4e predi men sa6to e imal mn silni 4ustva, no onaq kurva go e preebala........ nekak si ne mi stana mn kef kat 4uh 4e i neq e obi4al mn silno...i takiva.........offffff pusta revnost !!!
Да видим дали съм разбрала правилно-ревнуваш го от нея, защото я е обичал силно, така ли?
Ами раэбира се...нормално е `Тя` да си остане `Тя`...!И в това няма мищо лошо!Ти бъди себе си,няма эначение по какъв начин ще го направиш щастлив,важното е да успееш!Не ревнувай,эащото просто няма смисъл-той е с теб,а не с нея!!!!!
[size=7][b][u]fosse cos
не съм сигурна как ще реагирам но най-вероятно ще се зарадвам че е искрен с мен и ще се опитам да му помогна да я преодолее!!! Едва ли ще ми стане гадно!! Аз лично бих се изнервила повече ако ми каже че съм the best защото ще ми е много трудно да го повярвам и непрекъснато ще си мисля че ме лъже...Първоначално написано от avtorkata
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!