.

Виж резултатите на анкетата: Махате ли си косменцата по дупарата

Гласували
7. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, кефи ме рунтав да ми е газа

3 42,86%
  • Да, мн0о ясну бе

3 42,86%
  • Нямам отношение към дупето си

1 14,29%
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: KOSMI po DUPKITE

Град
    София cIty

KOSMI po DUPKITE

drasti! abe da vi pitam.. 4e stana na vapros... mom4eta momi4eta qsnu 4e si4ki hora imat kosmenca po dupkite demek... gazencata.. iskam da pitam ... kak se mahat?! aku nqkoi gi maha ?! i teq detu ne gi mahat kkef li vi e da vi e runtav gaza ili prosto vi e strax i nz kak da gi mahnete?! dai te mnenie... molq vi 4akam... ae KAK da se mahnat i ...

takava tema moje da pusne samo edin pulen idiot

Град
    София cIty
    e ne 4ete6 li nickname mi ma are kaji mi molqte po temata... trqbva mi prosto..

Guest
    kola maska

Ami az imam edna recepta ot tate.Zna4i sere6 i ne se bur6e6 i po guza ti ot zasuhnalite fa6kii stavat taka nare4enite babaliugi ili "stafidi" koito samo durpa6 s si4ka sila i te ti otskubvat 4ast ot gustalaka, a i e priqtno posle moje6 da si igrae6 s tqh i da si prai6 top4enca i da zamera6 Probvai mn e qko

Град
    София cIty
    xAHHAHxdhAHHAhAHA brato kefi6 me dure... daite o6tee mneniq we... skromnite... a ina4e kak s kola maska edin fr .. vika.. 4e nemoe si stigne gazo i naprao se nasiram ot smex are kafete mi oo to4no i az moa kaza x na baba mifar4iloto i da mine nomera pls pls pls

toq tvoq frend za kvo mu e da si maha kosmite ot sedalkata we da ne e nekaf rezak toq.Kosmite ot gazo si gi mahat samo rezaci i pederasi da im vliza po gladko....@TanaHapka_ a ti maha6 li si kosmite ot gazo?

Град
    София cIty
    emi az si nqmam kosmi o6te za tova pitam... ae kajete deeeeeeeee .....

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Moderated by miloto
    т.11 от Правилника
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си