- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- слънцезащитни кремове
значи аз не съм много бяла,но не мога да не се мажа с нищо на плажа.Чудех се дали вместо крем мога да ползвам само олио или не е добър вариант? кажете вие какво ползвате
Vapros na izbor...Az lichno prepochitam plajno olio
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Първоначално написано от lipstik
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
не е задължителноПървоначално написано от Pepincetyy
иначе аз използвам олио и лосион на нивеа :]]
Това за олиото и аз го знам, препоръчвам ти слънчезащитен крем. Има всякакви на всяка фирма във всички аптеки.![]()
мерсиии на всички![]()
няма значение в каква форма ще си го купиш-като олио или мляко, важното е като си излагаш кожата на слънце да има защитен фактор![]()
аз лично ползвам на Carroten milk spray :P
Ааа важно е дали е олио или мляко/лосион! Казваш, че си беличка за това първите 2-3 пъти като ходиш на плаж се мажи с плажно мляко, а после с олио![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
задължително е ,защото после много болиПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
лично аз съм много бяла и една година точно така се прецеках и после гледай ко става![]()
аз съм на Евелин някакъв с защитен фактор 30 или 40 ..
колкото по-висок е фактора толкова по -добре
пак изгаряш ,но не те боли.
аз винаги ползвам висок фактор и почернявам, а не почервенявам !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз си мисля скоро време да си купя някакъв слънце защитен продукт, но искам да е нещо от рода на 30-40-50 факторче не съм от най-белите но много лесно кожата почва да ми се бели, та каква марка бихте препоръчали и приблизително колко кинда да си приготвя. Благодаря мили дами
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
^
моя е на Евелин
и както казах
аз съм бяла ,но не почервенях , а почернях направо![]()
моя е 30 или 40 фактор
ся ме мързи да гледам![]()
ама около 10 лв
иначе на Нивеа са доста скъпи
отиди в някои козметичен магазин с 20 - 30 лв в джоба![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ако ти излизат петна от слънцето,си вземи най-високия фактор 50+ ... на мен ми излизат по гърбът особенно и лицето ,затова лекарката ми изписа фактор 50+..обаче го ползвам само за лицето...пък за тялото съм с 30+ на Каротен
Първоначално написано от teenems
Да и аз съм c Ейвън
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.