.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    let's talk about sex_f
    Guest

let's talk about sex

sega 6te vi popitam vaprosite ,koito smqtam za interesni.kolko 4esto se zadovolqvate...momi4eta?mom4eta?po-skoro vaprosa mi e kam xorata koito si imat postoqnen sexualen partnior-i s men e taka,,,ponqkoga prosto predpo4itam sama vapreki 4e s priatelq mi pravim sex po 2-3 pati na den.i vtoriq mi vapros:koe spored vas e nai-vazbujda6toto ne6to,koeto mojete da napravite za polovinkata si?blagodarq za mneniqta.kisses

miii li4no az po 1-2 puti na den go pravq s priqtelq si (ima i iskliu4eniq.. nqkoi dni propuskame, nqkoi dni po pove4e puti i t.n.) mislq 4e nai-vyzbujdashto e kogato i na dvamata vi e gotino

Град
    някъде там
    Ами при мен нещата стоят така, откакто имам постоянен партьор(2г), не съм задоволявала потребностите си без него, нз защо дори не ми е минавало през ума. Харесва ми не просто секса като такъв, ами времето с него, макар че не винаги имаме време един за друг, и затова тръпката е по-голяма, когато сме заедно и често успяваме да се изненадаме с нещо различно, нещо секси.

не е важно колко пъти ,важното е да има качествен шибинг
    (тей де, за кво ти е кокошка,ако не ти дава хубави яйца или месо,така и за какво ти е п*нис ,ако не знаеш как да го използваш )
    ЗА качеството,другото няма значение ))
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Samanta Jones
    не е важно колко пъти ,важното е да има качествен шибинг
    (тей де, за кво ти е кокошка,ако не ти дава хубави яйца или месо,така и за какво ти е п*нис ,ако не знаеш как да го използваш )
    ЗА качеството,другото няма значение ))
    хаха

правилно! =D>

za mene nai vazbujda6toto ne6to ne znam koe e ,oba4e opredeleno mn hubavo mi deistva kogato vijdam priqtelq mi da e dovolen i kogato mu e qko...ina4e za masturbiraneto....abe slu4va mi se da go pravq ama mn rqdko
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правя секс 1-2 пъти седмично. Но според зависи-понякога го правая всеки ден(самозадоволяването), а понякога по цял месец не го правя. Кога ли, когато съм много напрегната да се отпусна, преди изпит пак по същата причина или когато не съм правила секс 10-тина дни.

Голям фен
    Град
    София
    винаги съм знаел, че има нещо нередно в жените...

при нас по-простичко седят нещата

ебането е за престиж, чикията - за удоволствие

(ми сори мацки, ма една доста голяма част от вас смятат, че като легнат по гръб, отворят си краката и почнат да пъшкат - и правят страхотен секс...)

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Guest
    Цитирай Първоначално написано от penywise

(ми сори мацки, ма една доста голяма част от вас смятат, че като легнат по гръб, отворят си краката и почнат да пъшкат - и правят страхотен секс...)
    za dobur sex trqq da se potrudi6...da dade6 si4ko ot sebe si i da ne leji6 kat trup

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от penywise

za dobur sex trqq da se potrudi6...da dade6 si4ko ot sebe si i da ne leji6 kat trup
    Да, така е.
    Аз затова и гледам да дам всичко от себе си, за да доставя максимално удоволствие на партньора си.

Правя сравнително често секс, но и дооооста често сама се пипам. Явно имам много сексуална енергия за изразходване.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Аз не се самозадоволявам пък най-възбуждащите неща които мога да направя за приятеля ми аз си ги правя!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си