- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бременна ли съм
нещо изгубих темата си , ако се появи два пъти мн съжалявам . значи с цикъла ми свърши на 4ти някъде и след един два дена с приятеля ми правихме секс за последно , с презерватив както си му е реда. обаче преди два дена вдигнах кравно , а съм на 17 години и не е обичайно понеже по принцип е ниско , обаче беше мн високо , в училище лекарката реши че е от недспиване от мн кафе и цигари , в интерес на истината правилно беше преценила , изследванията ми бяха мн добри и личната лекарка ме попита дали е възможно да съм бременна , мислех че не обаче много се притеснявам , не знам защо , високото кравно симптом ли е на бременност и според вас каква е вероятността да стана мама , моля ви пишете какво мислите , аз не съм правила тест за бременност , все мислех че си вкарвам някакви филми само , обаче всъщност не знам какво да си мисля......
Хах сега за 1 път чувам,че високото кръвно може да е симптом на бременност.По принцип можеш да вдигнеш кръвно от мноого неща-психическа или физическа преумора,нещо ядосване ала бала..такива неща (нормалните неща за 17 годишно момиче).Но пък да си бременна..не мисля,че можеш да съдиш само по едно кръвно.Приятелят ти ако не е свършил в теб и ако сте използвали презерватив мисля че няма проблеми.Но все пак,за да си по-сигурна си вземи един тест,дано да няма нищо.
![]()
f@nt@zi@
да де знам че може да е смешно , обаче аз се спекох като ме попита лекарката дали може да съм бременна , а и забравих да кажа че когато съм вдигнала кравното започнаха да ми треперят краката и да бучи главата и да ме боли .... предположих че е от кравното ... не ми се смейте де , ако знаех нямаше да питам....
xaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
Bremena si. Amin.![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
spokoinone se 6a6kai
kogato vdigne6 kryvno po princip ti stava zle.a lekarkata ti te e popitala moje bi zaradi tova 4e ti ima ne6to a ne specialno zaradi visokoto kryvno
pak ti kazvam spokoino.vse pak si napravi edin test i vseki pyt kato se symnqva6 4e moje da si bremenna si pravi za6toto nqma da e hubavo da si mlada maika
![]()
вие кво... вживявате се като някъв онлайн тест за бременност ли?
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
тц не си![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Има и много други симптоми,но си личи,че не си бременна.Спокс![]()