.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Love`Myself
    Guest

бременна ли съм

нещо изгубих темата си , ако се появи два пъти мн съжалявам . значи с цикъла ми свърши на 4ти някъде и след един два дена с приятеля ми правихме секс за последно , с презерватив както си му е реда. обаче преди два дена вдигнах кравно , а съм на 17 години и не е обичайно понеже по принцип е ниско , обаче беше мн високо , в училище лекарката реши че е от недспиване от мн кафе и цигари , в интерес на истината правилно беше преценила , изследванията ми бяха мн добри и личната лекарка ме попита дали е възможно да съм бременна , мислех че не обаче много се притеснявам , не знам защо , високото кравно симптом ли е на бременност и според вас каква е вероятността да стана мама , моля ви пишете какво мислите , аз не съм правила тест за бременност , все мислех че си вкарвам някакви филми само , обаче всъщност не знам какво да си мисля......

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Хах сега за 1 път чувам,че високото кръвно може да е симптом на бременност. По принцип можеш да вдигнеш кръвно от мноого неща-психическа или физическа преумора,нещо ядосване ала бала..такива неща (нормалните неща за 17 годишно момиче).Но пък да си бременна..не мисля,че можеш да съдиш само по едно кръвно.Приятелят ти ако не е свършил в теб и ако сте използвали презерватив мисля че няма проблеми.Но все пак,за да си по-сигурна си вземи един тест,дано да няма нищо.
    f@nt@zi@

Love`Myself
    Guest
    да де знам че може да е смешно , обаче аз се спекох като ме попита лекарката дали може да съм бременна , а и забравих да кажа че когато съм вдигнала кравното започнаха да ми треперят краката и да бучи главата и да ме боли .... предположих че е от кравното ... не ми се смейте де , ако знаех нямаше да питам....

xaxaxaxaxa

Bremena si. Amin.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

spokoinone se 6a6kaikogato vdigne6 kryvno po princip ti stava zle.a lekarkata ti te e popitala moje bi zaradi tova 4e ti ima ne6to a ne specialno zaradi visokoto kryvnopak ti kazvam spokoino.vse pak si napravi edin test i vseki pyt kato se symnqva6 4e moje da si bremenna si pravi za6toto nqma da e hubavo da si mlada maika

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    не си бременна

Голям фен
    Град
    София
    вие кво... вживявате се като някъв онлайн тест за бременност ли?

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Град
    Някаде по Дунав
    тц не си
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Има и много други симптоми,но си личи,че не си бременна.Спокс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си