.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Голям фен
    Град
    София

Вашата интерпретация на "Имам сериозна връзка"

Здравейте бе! Батко ви се по-върна! Така да се каже - завърна!

Я да видим ква е вашата интерпретация на "Имам сериозна връзка"?

Аз накратко мога да го синтезирам и определя в следното:

Взаимно уважение - във всеки аспект на това словосъчетание.

Желание за чест контакт с определен човек.

Освен желание - реализация на контакта с този човек - т.е. достатъчно чести виждания.

Удоволствие от тези виждания с този точно определен човек.

Много, хубав и редовен секс.

Така я виждам аз една така да се каже "сериозна връзка"
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

gostenkata
    Guest
    zna4i s gadjeto izpalvame vsi4ki kriterii osven posledniq /e,i kam nego se priblijavame bavno no slavno/ tctctc,znaex si 4e ne6to ne e nared puk to vruzkata stanala seriozna
    da ostavq bazika nastrana,s nego mn naserioazno si vzimame otno6eniqta i se radvam na vnimanieto ot negova strana,tolkova mi e mili4uk,skupiq mi toi

Голям фен
    Град
    София
    нали се ебете, кво ти пука
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    mi v ob6ti linii e tva kato dobavqm 4e se ligavim zaedno

Мега фен Аватара на koalka
    Под сериозна връзка разбирам двама души, които най-вече се обичат, държат един на друг, имат си взаимно доверие, не си изневеряват.Най-вече и преди всичко да са приятели, да си споделят.За секса-и той трябва да е на лице, за да може и всичко друго да върви добре, защото не е най-важния, обаче ако не върви другите също не вървят.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    ...не си изневеряват...
    защо?

...Най-вече и преди всичко да са приятели, да си споделят...
    както казва един приятел... като иска да споделя - има си приятелки... ако иска някого, с когото да се разхожда - да си вземе кученце
    (в кръга на шегата разбира се)

Цитирай Първоначално написано от penywise
    ...не си изневеряват...
    защо?

...Най-вече и преди всичко да са приятели, да си споделят...
    както казва един приятел... като иска да споделя - има си приятелки... ако иска някого, с когото да се разхожда - да си вземе кученце
    (в кръга на шегата разбира се)
    Защо ли...за мен изневерята с нищо не помага на връзката, а само я разрушава.Защото я мразя и ненавиждам, защото не искам да ми се изневерява, както и аз не го правя.Не е нужно да изневерявам.Ако сметна, че искам друг, то ще споделя на приятеля ми и той смята, че така е по-добре, от колкото да го лъжа.За мене връзка, в която и двамата си изневеряват не е връзка, защото те фактически не са само с един човек, а с повече.А когато има изневяра не може да се говори за любов(истинска), а не да се залъгваш, доверие още по-малко и вярност, което за мен са три доста важни неща.Ето за това.
    А относно второто-шега, но все пак ще отговоря.
    Е, какво-като има приятелки да не си споделя въобще с приятелката ли или какво?Не на всеки мога да кажа това, което казвам на приятеля ми.Той ми е най-близкия човек.

Guest
    Всяка връзка продължила повече от седмица става сериозно... много тегаво

Голям фен
    Град
    София
    Защо ли...за мен изневерята с нищо не помага на връзката, а само я разрушава.Защото я мразя и ненавиждам, защото не искам да ми се изневерява, както и аз не го правя.Не е нужно да изневерявам.Ако сметна, че искам друг, то ще споделя на приятеля ми и той смята, че така е по-добре, от колкото да го лъжа.За мене връзка, в която и двамата си изневеряват не е връзка, защото те фактически не са само с един човек, а с повече.А когато има изневяра не може да се говори за любов(истинска), а не да се залъгваш, доверие още по-малко и вярност, което за мен са три доста важни неща.Ето за това.
    А относно второто-шега, но все пак ще отговоря.
    Е, какво-като има приятелки да не си споделя въобще с приятелката ли или какво?Не на всеки мога да кажа това, което казвам на приятеля ми.Той ми е най-близкия човек.
    Ок...

А ако секса е страхотен - но рядко, за кратко (ограничен като време) - и следователно недостатъчен?

Знам, знам... секса не е най-важното нещо в една връзка...

Това първия месец със "секс през 2 седмици"...
    Втория месец...

И така до кога?

Разбира се фактора "аз съм лудо влюбен/а в него/нея" си остава същия.

so...?

Да, секса не е най-важното, но определено като не върви и другите неща също не вървят.
    Това за първия и втория месец секс през две седмици нещо не можах да го разбера, но ако секса е хубав и приятен с любимия човек би трябвало да се практикува по-често и следователно да го искаш повече, от колкото преди.
    Ами, ако е недостатъчен като време, трябва момчето за задоволява по друг начин момичето-с лизане, с пръсти.Ако е добър и се учи бързо-и така става.Това определено би могло да се окаже проблем, но вместо да се бяга от него, най-добре да се разреши спокойно и без караници.

Голям фен
    Град
    София
    не става въпрос за издържливост...

става въпрос за рядък секс - по 1-2 пъти в месеца...
    поради една, или друга причина...
    примерно първия месец причината ще е "имам да уча"
    втория месец причината ще е няква друга...

но въпреки това секса между вас е жесток, страхотен, харесва ви и на двамата... Просто не е достатъчен обаче.
    Ти винаги си задоволен/а - но... следващият път ще бъде след 1-2... 3 седмици... кой знае...

Тогава? Ще скъсаш с човека, когото толкова много обичаш? Само защото "няма възможност да прави често секс с теб"?

comment

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    сериозна е когато е важна и за двамата и искат тя да продължи!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    сериозна е когато е важна и за двамата и искат тя да продължи!
    за мен е много важно да се храня
    и ми е приятно да го правя с точно определен човек
    споделяме това прекрасно чувсто заедно...

Имаме ли връзка?

за мен секса е много важен...
    за нея/него - също
    искаме да продължим секса

Имаме ли връзка?

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    сериозната връзка предполага сериозни отношения - истински и трайни чувства, перспектива за съвместно общо бъдеще и т.н.
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Guest
    вярност?
    връзка, независимо от времето и пространството?
    обещание за дете или дете?

Голям фен
    Град
    София
    що никъде го няма ебането бе хорааа

Цитирай Първоначално написано от penywise
    не става въпрос за издържливост...

става въпрос за рядък секс - по 1-2 пъти в месеца...
    поради една, или друга причина...
    примерно първия месец причината ще е "имам да уча"
    втория месец причината ще е няква друга...

но въпреки това секса между вас е жесток, страхотен, харесва ви и на двамата... Просто не е достатъчен обаче.
    Ти винаги си задоволен/а - но... следващият път ще бъде след 1-2... 3 седмици... кой знае...

Тогава? Ще скъсаш с човека, когото толкова много обичаш? Само защото "няма възможност да прави често секс с теб"?

comment
    Винаги може да се намери време, още по-малко, ако става въпрос за учене.Винаги може да се отделят примерно два часа и така да си организираш времето, че да стане.Иначе, ако е връзка от разстояние-от една старана секса, което е най-малкото и от друга страна-самото не виждане, ако мога така да се изразя.С приятеля ми не сме правили секс един месец, а сме били заедно, но по други причини не сме могли, но това е било 1-2 пъти, а не периодично, все пак намираме време.
    И все пак, ако искат да имат бъдеще заедно, да живеят заедно трябва да мислят за в бъдеще, така че все някога това учене ще свърши, все някога ще намират време.Определено не бих го зарязала заради това-една истинска любов не може туко така да се изпари с неправенето на секс.То по тая логика първите 5 месеца от връзката би трябвало да съм го зарязала.

Сериозна връзка? Който иска има време и желание, за да я постигне, който не иска, намира оправдание за горните две. 2ма човека, които се обичат безвъзмездно, имат общи възгледи за бъдещето, също и за настоящето. Общи интереси, приятели и още куп неща.

Секс? Винаги ш' намеря време, ако тряя и в 4 сутринта, стига другата страна да е навита и също да го иска. И ко като няма секс секи ден, тфа да не е фитнес, та да тря секи ден? Ако пък толкова ти липсва секса, винаги моеш да си утолиш жаждата в друг кладенец? Ма тфа не решава проблема, даже го задълбочава.

А любовта в цялата работа? Изгасне ли, няма палене. Тогава кво прайм?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Секс? Винаги ш' намеря време, ако тряя и в 4 сутринта
    fair enough...

стига другата страна да е навита и също да го иска
    е то или има време, или няма... в случая говорим като няма секс

И ко като няма секс секи ден, тфа да не е фитнес, та да тря секи ден?
    ма ти правиш секс понеже "тряаа" и когато имаш "нужда" ли?

Ако пък толкова ти липсва секса, винаги моеш да си утолиш жаждата в друг кладенец?
    Fair enough...

Ма тфа не решава проблема, даже го задълбочава.
    Проблем? Проблема е едностранен. Няма начин и ДВАМАТА да НЯМАТ ВРЕМЕ за секс, а да имат време да изневеряват. Няма локика. Проблема е от нейна/негова страна. А като утолиш жаждата в друг кладенец, кой проблем се задълбочава?

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Съгласна съм с BAYO, 4е ако има желание за секс винаги се намира време и място. А по повод извинението за изпитите, миналата година кандидатствах, гаджето ми су6то, но са ни хрумвали такива 6тури идеи само и само да се видим!!! Ставала съм в 5 сутринта, отсъствала съм 1-2 пъти от уроци по немски, у4ила съм максимално бързо като мотивация, 4е 6те го видя...Или просто ми призлява от у4ене на него су6то и някой предлага 6те дойде6 ли в нас и ето за 2 4аса хем по4ивка, хем после се 4увства6 зареден с енергия. И ако секса наистина е толкова жесток, супер и т.н. дейтва като наркотик и иска6 пове4е и пове4е, така 4е оправданията за у4ене и т.н отпадат!!!

Сериозна връзка за мен съ6то изклу4ва изневярата!!! Ако си с някой - бъди само с него!!! Това 4е секса 6те липсва определно време не зна4и 4е трябва да ходи6 да се 4ука6 с друг/а!!! Като оби4а6 не мисли6 за други!!!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Ем секса наистина не е най-важен но съм съгласен че ако той липсва нещата започвот да куцат постепено и най-често завършват с изневяра! За съжаление, сериозна връзка без лъжи и от 2те страни няма!

Сериозна връзка,всеки го приема по различен начин за един сериозната връзка може да е правенето на секс,за друг просто разхождането в парка,за трети продължителноста на връзката.Аз лично мисля,че имам сериозна връзка с мойта,защо мисля така?Винаги,след като се разсърдим един на друг,направим грешка,волно или неволно нараним другия,не си решаваме проблемите с думите "Не искам да те виждам" А абсолютно винаги при най-малък проблем сядаме и говориме,обсъждаме проблема и го решаваме Просто показваме един на друг,че не искаме дори за миг да се отделяме То всеки го чувства,идва си отвътре
    нямам повод да сънувам....

Допадаме си, уважаваме се и искаме да се получи нещо. Обичаме се - най-важното.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Под сериозна връзка разбирам двама души, които най-вече се обичат, държат един на друг, имат си взаимно доверие, не си изневеряват.Най-вече и преди всичко да са приятели, да си споделят.За секса-и той трябва да е на лице, за да може и всичко друго да върви добре, защото не е най-важния, обаче ако не върви другите също не вървят.
    Съгласна съм с написаното и мога да добавя само че за сериозната връзка трябват много компромиси и съобразителност спрямо партньора
    >>> House Music <<<

Сериозната връзка се основава най-вече на любовта, уважението и доверието. Човекът до теб трябва да ти е напълно достатъчен, не приемам изневярата. За мен човекът до мен трябва да бъде и мой приятел, някой с който да споделям и на когото да разчитам, да знам, че дори и в най-трудния момент няма да ме изостави. Сексът също е важен, необходимо е партньорите да си паснат, да има страст, желание, любов. Да имаш нужда от този човек, да не бъдеш егоист. Плановете за бъдещето също ричислявам към сериозната връзка. И не на последно място разбиране и компромиси.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си