.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вие правите ли разлика между голямата любов в живота ви и сериозна връзка? сериозни връзки може да имате 5-6-10 в живота си,а 1 път да обичате истински. Аз пак казвам-сериозна връзка означава взаимно желание да сте заедно, осъзнаване на важността на отношенията ви и разбира се време. Сериозна връзка на 1 седмица-няма, а несеризна врзка на 7 години-още по-малко!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    perspektiva,bade6te, doverie, privarzanost,sigurnost,i nai vajnoto....LUBOV!!!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

SERIOZNATA VRAZKA E VZAIMNOTO UVAJENIE,SILNATA LUBOV,DOVERIETO I TAKA NATATAK.KOGATO IMA LUBOV NI6TODRUGO NQMA ZNA4ENIQ-ISKA6 DA SI SAMO S LUBIMIQ 4OVEK,MISLI6 SAMO ZA NEGO!!!

Guest
    Поробил си се с някой,съобразяваш се с него и неговите желания,правиш компромиси,жертваш се и накрая го духаш

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Допадаме си, уважаваме се и искаме да се получи нещо. Обичаме се - най-важното.
    I az taka mislq

А приятният секс се подразбира - защо изобщо човек ще има връзка с някого, ако не си допадат сексуално?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    А приятният секс се подразбира - защо изобщо човек ще има връзка с някого, ако не си допадат сексуално?
    Ае как може човек да разбере още в началото на връзката си, дали ще си допадне сексуално с дадения индивид от противоположен пол или не?!?!? Не моа разбера ко казваш.

А ако не си допаднат, ще се научат! Така бях и аз, за тфа го казвам.

Разбира се, че в началото е трудно, не са се отпуснали достатъчно, не са научили какво харесва на другия...но пак си личи...а и не съм казала "в началото на връзката".
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си