- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашата интерпретация на "Имам сериозна връзка"
Вие правите ли разлика между голямата любов в живота ви и сериозна връзка? сериозни връзки може да имате 5-6-10 в живота си,а 1 път да обичате истински. Аз пак казвам-сериозна връзка означава взаимно желание да сте заедно, осъзнаване на важността на отношенията ви и разбира се време. Сериозна връзка на 1 седмица-няма, а несеризна врзка на 7 години-още по-малко!
perspektiva,bade6te, doverie, privarzanost,sigurnost,i nai vajnoto....LUBOV!!!
Първоначално написано от ™G-Baby™
SERIOZNATA VRAZKA E VZAIMNOTO UVAJENIE,SILNATA LUBOV,DOVERIETO I TAKA NATATAK.KOGATO IMA LUBOV NI6TODRUGO NQMA ZNA4ENIQ-ISKA6 DA SI SAMO S LUBIMIQ 4OVEK,MISLI6 SAMO ZA NEGO!!!
Поробил си се с някой,съобразяваш се с него и неговите желания,правиш компромиси,жертваш се и накрая го духаш![]()
А приятният секс се подразбира - защо изобщо човек ще има връзка с някого, ако не си допадат сексуално?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ае как може човек да разбере още в началото на връзката си, дали ще си допадне сексуално с дадения индивид от противоположен пол или не?!?!? Не моа разбера ко казваш.Първоначално написано от `Death`Whore``
А ако не си допаднат, ще се научат! Така бях и аз, за тфа го казвам.
Разбира се, че в началото е трудно, не са се отпуснали достатъчно, не са научили какво харесва на другия...но пак си личи...а и не съм казала "в началото на връзката".
Възможно ли е да бъде по-красиво?