Vlubena sym v edno momche.. predi hodehme.. ama ot veche mesec i neshto sme PROSTO priateli.. Iskah da go nakaram da kaje neshta koito ne mi kazva.. Iskah da go podtikna da kaje naistina kakvo misli za men.. za otnosheniata ni.. za da sym sigurna che naistina veche ne iska da e s men.. I reshih da pripadna.. za da mu vidq reakciata.. Verno.. typa postypka! Hrumvaneto mi beshe unikalno detsko.. I predi da go napravq predupredih moita priatelka za da ne se pritesni che sled malko she pripadna.. Vidqh moito momche kak idva kym men i pripadnah.. Edin moi priatel me vdigna.. Otforih ochi i vidqh kak MOQ govori s priatelkata mi.. Izkara me otvynka nqkfo momiche shtoto tvyrdeshe che kryvnoto mi e padnalo.. I sled malko doide i moq pich.. Sedna do mene.. i mylchi.. I az vikam "Kakvo kaza na moita priatelka?!" .. I toi vika "Kazah i da ti kaje che nikua poeche ne iskam da te vijdam" ... I az "Kakvo?!" .. i toi "Pisna mi ot detskite ti istorii.. pisna mi .. prekalqvash.. Trygnah da doida pri teb.. Poglednah te.. i ti me gledashe.. v sledvashtia moment te vidqh kak lejish na poda.. Iztichah.. navedoh se da te vdigna ama me izprevariha.. Togava vdignah glava i vidqh kak priatelkata ti se smeeshe.. Zashto tq se smeeshe?! Zashto se hileshe?!" ... E tochno v toq moment toi e razbral che pripadam narochno.. Nai dobrata mi priatelka se smee dokato az pripadam.. i dori ne idva da me vidi kakvo mi e.. Ebasi.. Razsyrdih i se.. i sega tq smqta che i se syrdq zaradi nego.. i pred neq predpochitam nego.. Ama postypkata i naistina beshe typa nali?!