no sega ve4e zapo4naha da me zabelqzvat i sam po4ti sigorna 4e edno mom4e me haresva no toi e tolkova sramejliv 4e ni6to ne pravi a az ne znam dali go haresvam.No v4era se pribirah ot edna priqtelka a te sa sasedi toi e vidql 4e sam sama i doide pri men i vednaga me popita 6to si sama a az vikam mi nqma koi da me izprati a toi vika ima az mu vikam Moni ne iska6e da me izprati.Sled tva toi vednaga si tragna i edno 4ao ne kaza e kvo da mislq .V edin moment si kazva 4e me haresva a v drug 4e ne go interesuvam.No mnogo predi da se zapoznaem e razpitval priqtelkata mi za men kak se kazva na kolko sam i ne samo neq no edni na6i priqteli.A sled tva bqh me na edin ob6t kupon i samo 3 ne6ta mi kaza prez cqloto vreme popita me kva muzika slu6am .A drugoto be6e a ti do men li sqda6 a az vikam em da nqkav problem a toi vika ne ama az sednah do nego 6ot nqma6e mqsto a drugoto ne6to kvoto mi kaza be6e VIKA KOGATO VDIGA6 NAZDRAVICA SE GLESA V O4ITE I az vseki pat kato vdigah me nazdravica go gledah pravo v o4ite a toi se usmihva6e [-o< [-o< [-o< tolkova sladko .MOLQ VI KAJETE MI MNENIETO SI DALI ME HARESVA I DALI NE6TO MOJE DA STANE