- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем, мисля че съм бременна, но възможно ли е така?
Здравейте, аз съм от Разград и съм на 17. Преди около месец имах нещо като полов контакт с приятеля ми. Без презерватив. Проблема е там, че моят човек не е прониквал в мен, опита, но го спрях (още съм девствена), не е и свършвал. А вече ми закъснява с 20 дни... Има ли някаква възможност да съм забременяла от това???
bqgai do aptekata da Si vzemeSh teSt za bremennost, kato za nachalo!
nz kakvo drugo da ti kaja...
off..nauchete Se da Se paziteEe!![]()
![]()
![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
![]()
![]()
НЕ НЕВЪЗМОЖНО Е!!!!
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
moje da e ot pritesnenie..po dobre idi na doktor... ili si napravi test da se yspokoi6 pone....no 1000000000% ne si bremennaspokoinio
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
много ям...
шкембето ми расте всеки ден...
възможно ли е да съм бременен, или просто съм fat disgusting pig
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
penywise, благодаря ти за бестящия пост по темата, задължена съм ти... И тест ще си направя, и на доктор ще ида, но по принцип от притеснение може ли да ми закъснее толкова много?
бе на 17 е нормално тялото ти все още да не е определило своя ритъм...Първоначално написано от Тони Д.
всъщност и мойта мацка, както и на един приятел мацката, все момичета на по над 20 - понякога имат същите случки...
нерви и стрес основно...
което не пречи да ни вдига адреналина и на двама ни с моя приятел![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life