.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    irena.borisova
    Guest

Moderated: Кажете с какво да се мажа против стрии?

po gyrdite mi se polu4iha nqkvi 4eveni lenti4ki kato stii 6ot i po krakata imam takiva pak sam na 13 godini i mi e mn priteseno molqvi kajete mi nqkav krem s koito da se maja ili nqkava recepta na vsi4ko sam gotova da si go mahna !!
    za6toto poznavam edno momi4e koeto e po malko ot men i ima dosta po golemi cici ot moite i ima stra6ni striii po taqh i e mn gadno i az neiskam moite da stavat taka!!!pls pomognete mi pi6ete mi na emaila irena.ilianova.borisova@abv.bg

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен
    Стриите се получават от рязко качване или сваляне на теглото,но идея си нямам с какво да се мажеш..чела съм,че само с лекарска намеса могат да се махнат.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

irena.borisova
    Guest
    iskash da kaje6 s lekarska namesa da se pravi operaciq nali?

Голям фен
    Град
    sofia
    mi probvai s masloto na Ikarov za srii mnogo e dobro...
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Guest
    kakva cena g.d e tova maslo na Ikarov?

Супер фен Аватара на rakiQ
    майка ми пита от каде може да се купи тва масло????

Guest
    aide otg de !!!! [-o< [-o< [-o<

Guest
    Хайде че и аз съм с тоя проблем момичета много е кофти затова кажете ако знаете нещо повече

MuXeTo
    Guest
    Mi masloto na Ikarov se prodava vuv absolutno vsi4ki drogerii i v aptekite v koito se prodava kozmetika.Cenata mu e dostupna ne moga da vi kaja dali e 5 ili 10 ili 13lv no e ne6to dostupno(ne e 30lv primerno) no za striite dokolkoto znam i az ne se premahvat osobeno uspe6no po tozi na4in..az predi imah po krakata za6toto otslabnah rqzko no s te4enie na vremeto se mahnaha otsamosebe si ...

Супер фен Аватара на rakiQ
    а за целулит нешо има ли нешо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си