- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета..
Глобалното затопляне подейства и тук!![]()
Light The Universe
комплескираните неопитни момичета като Бънгъл имат ужасно остра нужда от вниманието на истинските мъже като тебПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Mдаааа...Първоначално написано от quench
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Бънгъл, айде да станем гаджета - ще си действаме един на друг като ego boosters:P
ти ще ми казваш,че 5-минутният секс с мен те е задоволил и презадоволил (петилетката за 3 години!), а аз - квото кажеш
![]()
Звучи добре.Първоначално написано от quench
Навита.![]()
nqmam takiva nezabravimi nestha sigorno zashtoto ne q obi4am
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Доста съм изпуснала май. А ме нямаше само около 2 часа!
И все пак, Куенчи, любопитна съм![]()
А относно темата.. май никой няма да се престраши.
Жалко...
дааа мн изпусна...тука скоро ще се женятПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
po-skoro vseki da opi6e kakvo e izmislil!
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Ееее, айде де кажете нещо по-така, ако трябва си излезте от акаунтите и влезте като гости, ама разкажете какво е представлявал най-бурният ви секс.
"любопитството уби котката"Първоначално написано от _Cuddly_
за мен околните са плява и обичам да проявявам това си отношение в секса с подходящия партноьр
поправка: лябопитството изнасили котката, не знам със или без горелкаПървоначално написано от quench
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Щом казваш...Първоначално написано от qjte dreben penis
Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
така е, но само доколкото това "непознато" се включва в очакванията ти или, изобщо ако те изненада, то измеренята на това "непознато" трябва да влизат в рамките на светогледа ти - това е, за да успее да те привлечеПървоначално написано от _Cuddly_
сексуалните перверзии са именно перверзии, защото се различават от трвивалното разбиране за секса и сексуалността
аз не съм болен перверзник, който си мисли, че неговите фантазии биха привлекли неудържимо всяка женате биха били интересни, вероятно, само от "любопитство", но едва ли биха се харесали - например, можеш да си представяш, че си вкарваш пожарогасител о.О но едва ли би те привлякла идеята да го направиш наистина - макар че примерът не демонстрира дотолкова обсъжданото психическо, колкото физическо неудоволствие
и така, "нормалните" хора ни наричат извратени и перверзни, а ние ги наричаме "ванила" - както по-горе пуснах извадка от Urban Dictionary, "тривиален секс"
и тъй като не разкриваш по никакъв начин доколко е разкрепостено мисленето ти и доколко гледната ти точка може да претърпи изменения, си позволявам да те причисля към "ванила" групата - което значи, че се ограничаваш до сексуални удоволствия в рамките на общопрактикуванитеметодики - естествено, това позволява и вариации, но те не отместват проблема в съседната плоскост на разглеждане
Резюме: смятам, че по "общата скала" съм доста над странното, докато мисля, че колкото и да разнообразяваш секса, ти все пак оставаш в границите на нормалното; "ванила" е насмешлив израз, който не употребявам, за да те обидя по някакъв начин
![]()
Не правете секс на бала си, момичета и момчета. Балът е един. Всеки друг ден можеш да правиш секс, но бал имаш 1 път в живота си! И не си водете гаджетата-ОГРОМНА ГРЕШКА!Първоначално написано от bungle
Аз ще си го взема с мен в дискотеката/клуба.
К'ъв бал ще е това без да мога да му се порадвам ? Пък и аз не съм привързана към класа си, така че ще празнувам с други хора. За мен балът е един голям фарс .
И аз не бях привързана и особено не ми пукаше. за това се забих с някакъв и бях почти цялата нощ с него. секс не съм правила-просто заедно танцувахме, заедно гледахме прословутия изгрев и знаеш ли-ужасно съжалявам за това. Ужасно съжалявам, че си пропилях единствения бал с това. няма връщане назад, но до ден днешен се проклинам. Аз тоя не го и видях повече. А при теб е различно-ти можеш с него да се видиш още следващата вечер. Но на самия бал недей. Съвсем приятелски съвет-ще е адски тъпо просто от твоя страна, а и от страна на всички, които мъкнат гаджетата си по баловете. сега може и да не го разбираш, но ще мине време и ще го оцениш. а и балът е такъв, какъвто си го направиш. забавлявай се, посрещни бъдещето си сама, свободна и независима без да се съобразяваш с никой. Ако той е с теб ти трябва да му правиш все компания, да си ангажираш вниманието с него и прочие. И никога няма да изживееш тази нощ подобаващо. Ест. ако си си решила-не мога да те разубедя. Просто ти казвам, че е огромна грешка.Първоначално написано от bungle
Аз си правих бал на ресторант с мои роднини и приятели и беше много яко така. даже по-яко, защото аз там бях най-най-най. вече не се ли прави така?
Бффф! Бънгъл4е, тая тема от мизерните 2 страници, които беше в4ера, някво се е разрастнала![]()
Лошо. Цели 7 страници и никой нищо не казва конкретно по тематаТц ц ц...
![]()
![]()
Робинята на Quench
аз излизам от рамките на това обвинение, нали?Първоначално написано от SINDEL
![]()
Първоначално написано от quench
Хм.. ами реално погледнато и ти не каза кой знае кво...
Много благоприли4ен се извъди![]()
А гледай, на хората им се 4етат перверзийки. Изпускаш невероятната възможност да привле4еш малко свежа кръв ту дъ дарк сайд![]()
![]()
Робинята на Quench
еее, аз вече 27 момичета от форума завлякох, а ти искаш още....
баси, имам мазоли по ръката от дръжката на камшика, а и скъсах 2 ремъка за азиатски бондидж