- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- iskam da pojiveq malko i az :(
zdrasti na vsi4ki :] az sam momi4e na 14 godini ..8 klas sam i naposledak vse pove4e po4vam da si mislq 4e iskam nqkakva promqna iskam da pravq gluposti ..mizerii ,da hodq po kuponi, da se sre6tam s novi hora ... i vaob6te malko da si pojiveq.vinagi sam zalqgala nad u4eneto no ne sam v nikakav slu4ai nqkav zubar ...no prosto fr mi si prekarvat tolkvoa dobre vremeto a az ne moga ..tyk iznikva vaprosa za6to? zaradi roditelite mi .te mi kazvat postoqnno 4e sam o6te prekaleno malka da pravq takvia ne6ta ,4e trqbva da si stoq v ka6ti i da ne gledam kvo pravqt drugite ..za tqh moeto jelanei da izlizam pove4e e povliqno ot drugite hora ..a tova ne e vqrno ! prosto i az imam malko nujda ot po4ivkamolq vi daite mi nqkakvi saveti
Недей да мрънкаш.Аз след един месец правя 16,пък и аз не
наволяpravq gluposti ..mizerii ,da hodq po kuponi, da se sre6tam s novi hora
Все някога ще разберат,че вече си пораснала
А и извинявай,но на 14 не си много голяма...
Родители са ти и имат право
Ако са разбрани хора,седни и поговори с тях
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
da ti kaja 4estno nz kvo moje da napravi6. Takiva sa ti roditelite.Moite i te sa strogi ama ne 4ak tolkovaOpitai da pogovori6 s tqh no bez vikove i krqsaci. Drugoto e da im pokaje6 4e si dostaty4no golqma za da hodi6 na kuponi-pomagai im vky6ti,ne pravi skandali,dryj se kato golqm 4ovek. Aide uspeh;]
Здравей.Доколкото разбрах искаш да разнообразиш малко живота си-няма лошо но мислиш ли че това да правиш мизерии и да се правиш на интересна е най-добрият начин според мен-НЕ.Поговори открито с родителите си и се научи че семейството е институция в която всеки има своите права но и задължения.Така че помагай вкъщи уважавай родителите си и не прави издънки да закъсняваш вечер или да поемеш дадено обешание и впоследствие да не го спазиш.Бъди честна с тях и никога не ги лъжи-откровеността е единствения начин с който можеш да спечелиш тяхното доверие.Преди да тръгнеш да ги обвиняваш за строгото им отоношение спрямо теб се замисли дали не си си го заслужила чрез собствените си действия и поведение.Ти си млад човек и и маш право да се забавляваш и да се разтоварваш малко.В живота нешата трябва да вървят ръка за ръка.Тоест да съчетаваш полезното с приятното.Сама си организирай времето за да можеш хем да си почиваш и да излизаш с приятели хем и да не изоставяш с уроците.Ако още от сега си изградиш тези принципи съм сигурна че за вбъдеще ще ти бъде много по-лесно.Успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
или ще се правиш на сериозна, добра и голяма или ще чакаш да осъзнаят, че си пораснала, все някога ще стане![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ако сега не се забавляваш после ще съжаляваш! На твое място бих се разбунтувала! На една приятелка също не й даваха да излиза мн мн , но тя им даде да разберат, че тая няма да я бъде и те започнаха да отстъпват лека полека! Ама гледай да не станеш някоя развалина, ей!![]()
Факта, че искаш да правиш "мизерии", говори за това, че въобще не си
дорасла. Искаш разнообразие, занимавай се с нещо креативно. Забавление не би следвало да се дефинира с правене на тъпотии. Ваще са прави, увличаш се, защото те тресат някакви комплекси, че си "задръстена" или нещо от тоя сорт. Повярвай ми, да се напиваш безпаметно и да правиш безразборен секс, няма да те направят по- готина. Помисли си малко за това....
Give me your best shot motherfucker!
прави...кво толкова
Da ti kaja az sum na 17,a nikoga ne sum ''si jivqla'' po na4ina,po koito opisva6,no ne go namiram za tragediq,taka ili ina4e ''da pravi6 mizerii'' ne e ot nai-qkite ne6ta. Ne mu misli,vse nqkoga 6te zapo4ne6 da se zabavlqva6 pove4e. No ne si go postavqi za cel,bezmisleno e. I az nz koga 6te zapo4na da jiveq taka,za6toto o6te ne sum,no ne se prehlasvam zaradi tova. Moje bi ne e za vseki. Tova kak jivee6 si zavisi vse pak ot teb oba4e,ne zabravqi.