.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

мимичета какъв тип харесвате

здравейте!
    ако мога да разделя момчетата на два основни тип-а, (но вие кажете кои качества ви кефят) кои бихте предпочели и защо (най-вече момичетата м/у 14-18годишни)?
    1) емоционални, грижовни, леко наивни, не винаги уверени
    2) нахакани, с риск да засегнат, грубовати, сладко агресивни

п.с. момче съм на 17 и понеже на моменти съм от всички състояния по малко и се чудя кое би ме представило в по-добра или по-лоша светлина.

ако на някой му се занимава може да разкаже някоя история и момчетата могат да си кажат мнението

Много зависи от момичето,всички искат различни неща,а най-лошото е когато не знаят какво искат.Но аз предпочитам да съм

нямам повод да сънувам....

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Малките момичета(около 14 години) си падат по лошите батковци,по-отворените.Тези,които знаят всичко,които са груби понякога и т.н.
    Големите момиченца(от 18 нагоре) търсят освен удоволствие,и по-стабилна връзка.Момчето/мъжът трябва да е пораснал,да е отговорен,да знае какво иска и какво може да и даде.Общо взето стабилност търсят,независимо дали имат дългосрочни планове..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Малките момичета(около 14 години) си падат по лошите батковци,по-отворените.Тези,които знаят всичко,които са груби понякога и т.н.
    Аз съм на 14,но определено бих избрала първото.

Мега фен Аватара на koalka
    Да не е някой лигльо и п***о, но да не е и някой грубиянин.Да се държи като мъж, на положение.Като има проблем да може да го разреши, а не да е неуверен.Нещо такова.Златна среда, а не две крайности.

Симбиоза между двете. Трябва да е мил, но с мен и то не постоянно - иначе е лигльо. Не трябва да е агресивен към мен, но е готино да е агресивен понякога. Да не е неуверен в общуването си с мен, но да не е и нахакан.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Големите момиченца(от 18 нагоре) търсят освен удоволствие,и по-стабилна връзка.Момчето/мъжът трябва да е пораснал,да е отговорен,да знае какво иска и какво може да и даде.Общо взето стабилност търсят,независимо дали имат дългосрочни планове..
    Правилно, правилно... Повечето "момиченца" харесват 2. тип... Аз съм на 14 и имах връска с едно момче (мил ,грижовен... бла бла... ) , но се запознах с един негов пр който беше неговата противоположност... ХА та дори го зарязах заради "Мойту голямо мечу"... Повечето момиченца сме така... Предпочитаме да ни нараняват, пред нещо сигурно...
    Вие на хероин ли сте бе?

mii vsi4ki momi4eta imat razli4i ideali za mom4eta no pove4eto iskat pove4ko vnimanie i dobro dyrjanie ot strana na mom4eto a ne da e nqkoi grubiqn i da se pravi na golemiq myj i da ska4a da se bie s koito i da e bilo za gluposti tfa si e samo moe mnenie de
    НиКогА Не прЕсЛеДвАЙ Т0зи , К0йТ0 ВеДнЪж Е ИзБяГаЛ 0т ТеБ ! Д0рИ дА г0 СтИгНеШ , ВиНаГи Ще П0мНиШ , чЕ НяК0гА Т0Й е ИсКаЛ дА тЕ ЗаБрАВи!!!

Супер фен
    кефим се на момчета, които не ги ебе към къф тип и т.н. спадат и не се чудят как трябвало да се държат, за да ги харесвали..
    1. всеки харесва различни хора
    2.всеки е различен от другия
    3. няма типове както при момчетата така и при момичетата
    4. бъди си какъфто си и толкова..

извод: автора на темата е комплексиран балък
    съвет: порасни.. голямо момче си вече да се занимааш с глупости

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Аз съм на 14 години и не търся лош батко...Искам някой,който да ме уважава и да се съобразява с мен...Значи а)

Мега фен
    Град
    София
    Ами по скоро вариянт номер 2...въпреки ,че е най-добре да е със сборни качества и от двата вариянта...
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    SF

Ако тва са двата възможни типа, май по-добре ще е да се ориентирам към девойка
    Не, сериозно - първият вариант са някви абсолютни лигльовци. Вторият.. противно зву4и и той. Та най-добре ще е да е някакъв микс от двете

Робинята на Quench

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL

Ако тва са двата възможни типа, май по-добре ще е да се ориентирам към девойка
    Не, сериозно - първият вариант са някви абсолютни лигльовци. Вторият.. противно зву4и и той. Та най-добре ще е да е някакъв микс от двете
    те са ви дали 2 възможности вие искате 3
    Вие на хероин ли сте бе?

az lichno predpochitam vtoriqt tip momcheta

Град
    tuk i tam
    b) ama si zabrail da dobavi6 "ponqkoga mn mili i nejni4ki" i 4e zad taq obvivka na lo6o mom4e se krie edno mom4e koeto iska da byde obi4ano a i tfa 4e imat takova povedenie nezna4i 4e ne mogat da obi4at

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Отговора на този въпрос е лесен. Всички момичета, абсолютно винаги избират възможно най-неподходящия за тях тип.
    А тебе май яко те тресе пубертета. Бъди такъв какъвто си.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    много си права!!! Аз съм за сега все още от малките момиченца!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Re: мимичета какъв тип харесвате

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си