- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Edno Priqtelstvo
Kajete mi kakvo za vas e priqtelstvoto?Kakvo bihte napravili za nego i kakvo ne bihte?
Za men priqtelstvoto e mn vajno neshto v jivota vinagi trqbva da ima na koi da se doverqvash da spodelqsh i da znaesh che nikoga nqma da te predade choveka ot drugata strana!Imah takova priqtelstvo do predi nqkolko sedmica no tq reshi che az sum e bila izpolzvala za pari ili neshto ot toq rod iztukna!A takova neshto nqma nikoga ne sum i iskala pari ili neshto drugo , samo deto skoro tq pojela da mi KUPI edno moe qke staro za 15 lv i az se saglasih vupreki che predi tova mi go beshe vzela pak me popita az i otkazah i tq go nosi 2 meseca sled tova stana tova i kaza che shte mi gi dade po 5 shtoto nqmala pari i az se suglasih,chakah edin mesec i nqmashe pari a mi bqha nujni a tq se obarna i mi vika che sum bila s neq samo zaredi parite ...... osem godini li i iskam tiq pari ..che da sum bila s neq priqtelka ne moga da razbera neinoto mislene no kakto i da e zaqvi mi che ne sme bili poveche priqtelki..!Kakto si reshi ako go vidi tova vedna shte razbere che stava vapros za neq taka che neka chete ako iska i mnenieto si moje da postavi!E chakam vashite otgovori i mneniq!
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.