.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Vupros4e za purviq put

Slu4valo li vi se e purviq put da ne mojete da go vdignete???Dokato otidohme do staqta si4ko beshe OK...Celuvahme se...natiskahme se i kak stana reshihme da go napravim za purvi put, sablqkohme se, i togava onaq mi rabota spadna...za6to taka i ni6to ne napraihme i me e strah pi sledva6tiq opit da ne stane su6toto 4e nz...???

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    на мене лично не ми се е случвало....предполагам че е било от притеснение....пробвай следващия път да се отпуснеш

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    притеснил си се
    просто не мисли за нищо а действай здухваш "малкия "

ama to ne e isklu4eno da se pritisna pak...no tva ne ozna4ava 4e tq ne me privli4a, no nqmam pravo prosto da se izloja pak 4eee 6te umra...ko da pravq

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи на приятелката ти да прояви малко въображение.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Кажи на приятелката ти да прояви малко въображение.
    Точно така =D> =D> =D>
    Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш

E to tq malko li i tq e pritesnena 4e da q karam i da proqvqva vuobrajenie..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    пич тва го правите двамата и двамата трябва да го преодолеете....ако не си помагате взаимно не ви виждам...помоли я да прояви малко разбиране и търпение не мисля че е толкова много

no vse pak...ako nqkoi mu se e slu4valo ili ima mnenie po vuprosa da pishe

pi4 i az imah sushtiq proglem 2 piti ne si pravi planove koga da go napvite zashtoo cql den shte mislissh za tova i nakraq pak i pak nqma da stane , trqbva spotano da stane pri mene, i da ne si pomislish 4e si pedal ili neshto takva shtoto na pedalite im stava
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

spokoino bilo e ot pritesnenie

Град
    SiN cItYyY
    И според мен е нормално,все пак си се притеснил.То първия път е така,но следва6тия се отпусни,не мисли за ни6то друго,освен,4е сте заедно и 4е имате цяла ве4ер(или ден не знам ) на разположение айде успех!
    US5 aRe ThE bEsT fOrEvEr!

Nadal's
    Guest
    Немаш кур за секс или си некав сливар

eoooo spox tva e purvia put nqma stra6no moje da e ot pritesnenie
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Guest
    spoko az imam mn priqteli mom4eta i dosta ot tqh sa mi spodelqli za podobni slu4ai. napalno normalno e naprejenieto vi diva v pove4ko ne se pritesnqvai za6toto samo pritesnenieto moje da te izdyni a dori i da se slu4i otnovo tq sas sig znae 4e tova e normalno. prosto spoko samo da mone parviq pat i posle 6e si se pliu6tite kato zaici uspeh ) \/

Mersi za komentarite...i suvetite...Nadqvam se sledva6tiq put vsi4ko da e OK...

Фен
    Град
    Dance Department
    Притеснявал си се, тва е проблема според мен ... споко няма да се притесняваш

Цитирай Първоначално написано от naia
    притеснил си се
    просто не мисли за нищо а действай здухваш "малкия "

За света може да си един, но за някого ти си света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си