- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moje bi e podlo no ...
Hodih s edno mom4e i toi mi be6e p1rviqt , kakto i da razdelihme se i sled vreme se skrah s "nai-dobrata si priqtelka" i sega te sa zaedno ot okolo mesec i s nego bqhme skarani no edno izledvane pri genekologa ni sdobri za6toto az bqh dl1jna da mu kaja 4e s1m hodila . I taka nie po4nahme sqka ve4er da si pi6em , da se se6tame za starite momenti , kakvo e bilo kakvo e trqbvalo da stane. Vse po 4esto po4nahme da si govorim za sex i taka sno6ti toi doide do nas uj na 6ega i nie go napravihme , dnes otnovo mislite li 4e e podlo ot moq strana ili se prekrepqte k1m frazata " kolkoto po k1sno tolkova po mr1sno" za6toto pri men bolkata be6e ogromna kogato gi vidqh 4e sa zaedno a tq dori i edin sms ne mi prati da mi kaje "vij haresvam biv6eto ti gadje iskam da s1m s nego " togava bih q razbrala no taka zad g1rba mi e malko dolno . A toi kazva 4e d1rji malko ili mn na men , no az s1m mu slabost ! 100% 6te ima ot vas hora koito 6te em porogaqt no b1dete realisti i naistina mi kajete kakvo msilitenadqvam se da ima takiva koito da me podkrepqt
![]()
P.S.
az ne s1jalqvam za naprevenoto samo iskah da zaete :P![]()