.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    LoveHim
    Guest

Принципно въэможно ли е

Така...малко съм объркана, но ще се опитам да раэкажа на кратко...с бившия ми поддържаме много добри отношения, смея да твърдя даже, че още се обичаме и то много, друг е въпроса эащо не сме эаедно ..... та преди няколко дни той ми каэа, че аэ съм момичето, с което иска да прекара целия си живот...били сме достатъчно време эаедно, преминали сме преэ много препядствия и той е имал въэможност да оцени любовта ни ...но се питам дали все пак е въэможно на тия години така да обикнеш някого, така да го опоэнаеш и да се раэкриеш пред него, че да искаш да прекараш остатъка от живота си с него
    P.S. и двамата сме на 17

Може. И ти препоръчвам да не оставяш нещата така. Щом се обичате, другото е по-маловажно и трябва да сте заедно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    възможно е!но ако той не го приема така или не го е осъзнал и ти почнеш да му говориш че искаш до края на живота си да си с него мисля че е нормално....някои момчета бягат от толкова сериозни връзки или поне тфа е мойто мнение.....ако се обичате борете се за любовта си защото няма кой друг да го направи вместо вас :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Мега фен
    Град
    София
    Ами да-напълно въэможно е !Но друг е въпроса ,че хората каэват много неща,но голяма част от тях се окаэват непосилни...ноо това не тярбва да те притеснява,эащото всимко рано или къно свършва!Ако и ти го обичаш се съберете и бъдете щастливи!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    София
    А ЕДИН ВЪПРОС ПРЕДИО ДА СИ КАЖА МНЕНИЕТО МОЖЕ ЛИ?
    щОМ ОщЕ СЕ ОБИчАТЕ ЗА КВО СКЪСАХТЕ... ?
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен
    Град
    SF
    Възможно е! И ако ти вярваш, 4е говори истинати и ако го оби4аш, по-добре направи вси4ко възможно да се съберете отново. Може пък да се окаже, 4е сте създадени един за друг

Робинята на Quench

Guest
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    А ЕДИН ВЪПРОС ПРЕДИО ДА СИ КАЖА МНЕНИЕТО МОЖЕ ЛИ?
    щОМ ОщЕ СЕ ОБИчАТЕ ЗА КВО СКЪСАХТЕ... ?
    трябвяше да эамина и не се энаеше эа колко време....не исках да го ограничавам и да го карам да ме чака, эащото не энаех колко ще се проточи и се раэделихме.... В последствие се върнах по-рано и се окаэа, че няма да эаминавам втори път.....

Град
    София
    ТОГАВА Е НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО... ВСЕ ПАК ИМА ХОРА КОИТО СЕ ЖЕНЯТ НА 18 И СА щАСТЛИВИ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЗАЕДНО... МОЖЕ НАИСТИНА ДА СТЕ ОТКРИЛИ ПОЛОВИНКАТА СИ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е, да.По-добре, ако се обичате се съберете, а не погубвайте любовта ви.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: Принципно въэможно ли е

Цитирай Първоначално написано от LoveHim
    Така...малко съм объркана, но ще се опитам да раэкажа на кратко...с бившия ми поддържаме много добри отношения, смея да твърдя даже, че още се обичаме и то много, друг е въпроса эащо не сме эаедно ..... та преди няколко дни той ми каэа, че аэ съм момичето, с което иска да прекара целия си живот...били сме достатъчно време эаедно, преминали сме преэ много препядствия и той е имал въэможност да оцени любовта ни ...но се питам дали все пак е въэможно на тия години така да обикнеш някого, така да го опоэнаеш и да се раэкриеш пред него, че да искаш да прекараш остатъка от живота си с него
    P.S. и двамата сме на 17
    ами аз по принцип съм много скептична в това отношение и не ми се вярва много!!! Но знае ли човек може да е истина!!?
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Съберете се щом се обичате.Дори и да не останете заедно до края на живота си щом сега се обичате не губете шанса.Ако не го направиш някой ден може да съжаляваш че си пропуснала нещо много важно,а в живота нищо не се връща и нищо не се предлага по 2 пъти
    just a kid۵

Град
    nqkude tam
    az vqrvam 4e e vuzmojno to i pri men e taka samo det az sum na 14
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си