- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кефят ли ви US5?
Кажете мнението си за мом4е6ката група US5.Кефят ли ви,кво мислите за тяхната музика и т.н.Мен ли4но стра6но ме кефят,големи сладури са и песните им са СТРАХОТНИ![/quote]
US5 aRe ThE bEsT fOrEvEr!
Не не искаш да ги чуеш повярвай ми.![]()
Лигавщини не харесвам.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ето линк на една тяхна песен.Според мен въоб6те не се лигавят,но си е въпрос на избор дали да ги харесвате или не.Предпо4итам тях,вместо Tokio Hotel. http://www.vbox7.com/play:2f5d2042
Сладки са!![]()
Кво блях ве?Като не ви харесват не пи6ете в темата ми.Не мога да разбера кво толкова не им харесвате? US5 THE BEST!
Ахаха значи има 5000 разновидности на "колко са яки",а на колко са зле нямаа.Не ме кефат.Мразя такива момчета
Ти си баси тъпото парче. Не харесваме лигавите им тъпотий! Казваме си мнението за шибаната група! За кво си направила отговор "Не" ?Първоначално написано от T3d!to0o{P}
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Бати клипа вече 10 мин не моа да спра да се хила![]()
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Добре,6том така мислите,ва6а си работа...и наистина все пак не вси4ки могат да ги харесват,но не мисля,4е песните им са лигави,и 4е са "6ибана"група.
Спокойно и това време ще дойде.Първоначално написано от T3d!to0o{P}
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ne
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Прекалено са захаросани
NEIN!!!!!!!!Naturlich nicht !SCHWULLLLEEEE!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Just Because of you добре се е получила...ама клипа доста мяза на Thriller на Майкъл Джексън...с тея зомбита...Първоначално написано от Enjoy_yourself
хъхъ..
Не, смятам ги за педали!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az nz koi sa tiq i za tva dadox otgovor NE.i sum 4uval ot priqteli 4e ne stavat
Егати сополалигава работа са тия.Боза голяма
![]()
Хич!!!
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."