.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може и като 40 годишна да си се държала-твоя работа. Но това не променя факта, че на 13 си си била детенце, че той имайки връзка с 13 годишно момиче е педофил. Я да те питам нещо след като направи 14 г. ли правихте секс или преди това?

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    1.Та ... за какво беше темата?И ти не знаеш!
    2.НЕ си голяма,споко.Това,че те ползва батко не значи,че си голямата кака.
    3. Емм 3то няма ...
    Incomplete..........

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Може и като 40 годишна да си се държала-твоя работа. Но това не променя факта, че на 13 си си била детенце, че той имайки връзка с 13 годишно момиче е педофил. Я да те питам нещо след като направи 14 г. ли правихте секс или преди това?
    Знаеш ли какво е 'педофил'?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Свищов
    Аз за това я и питам дали е правила секс преди да навърши 14. защото след 14 минава в друга графа. А иначе педофил е зрял човек, който прави секс с деца. на 13-сори, ама си е дете!

Голям фен Аватара на ice_cream_f

Re: Приятелят ми е на 26...

Цитирай Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
    Това което ще ви питам не е точно проблем но искам съвет значи приятелят ми е 26 значи имаме 11години разлика ходим от почти 2год и много се обичаме но понякога ми се е искало да го сменя поне за една вечер в смисъл да не бъда постоянно с него не че ми е писнало но просто понякога ми писва от него но никога не бих го зарязала на вас това случвало ли се е
    6to ne si nameri6 nqkoe mom4e na tvoqta vuzrast.Estestveno 4e ponqkoga 6te ti pisne ot nego, vse pak imate ogromna razlika v godinite!
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз за това я и питам дали е правила секс преди да навърши 14. защото след 14 минава в друга графа. А иначе педофил е зрял човек, който прави секс с деца. на 13-сори, ама си е дете!
    Аз също не съм 'за' подобен тип връзки.
    Всичко го има обаче.
    Но дори и да го е направила на 13, по закон може и да се води така, но не е, защото тя е била съгласна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Аз също не съм 'за' подобен тип връзки.
    Всичко го има обаче.
    Но дори и да го е направила на 13, по закон може и да се води така, но не е, защото тя е била съгласна.
    Чакай малко-педофилията не е най-напред правно понятия. Тя е сексуално извращение. По-късно е влязло в законите, но на първо място стои психологическата страна на въпроса!

Unknown-19
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-19
    P1rvo 6te otgovorq na leti_cherry da moite roditeli znaqt za negovite godini i v1ob6te ne se protiv na6ata vr1zka toi ne e nqkak1v maloumen da e s men samo zaradi sexa roditelite mi daje mn go haresvat
    A ti gost4e 6tom sme zaedno ve4e 2godini ti kak misli6 4e ne e seriozen li a?i v1ob6te ne e sme6no

Разбира се че е сериозен.Това е така защото не може да си намери нищо около неговата възраст и се хваща с хлапачки като тебе.Извинявай ама аз съм на 19 години и ми става смешно само от мисълта да се занимавам с 13-14 годишна.Имам си граници и принципи а даже и да ги нямах не виждам какво бих намерил в 13 годишно момиче.
    Emi az kakvo da napravq kato si ima6 granici nikoi ot tuka ne me poznava za da kaje kakva s1m malka ili ne az kogata bqh na 12 godini se d1rjah mmn po seriozno ot 16godi6no momi4e taka 4e vii sega kakvo si mislite si e va6e mnenie az prosto iskah da vi pitam za tova dali e normalno ponqkoga da ne iskam da s1m s nego ni6to pove4e a vie kakvo po4nahte da obs1jdate kolko sme bili goleni i koe e redno i koe ne 6to sme 6tastlivi zaedno zna4i i se obi4ame i d1rjim edin na drug

Е как много ясно че си била зряла и сериозна на 12.99% от момичетата които попиташ ще ти кажат същото а именно "аз като бях на 12 бях много по зряла от връстниците си".Не се амозалъгвай.
    А щом толкова много настояваш да ти кажа нещо по темата ще ти кажа.Омръзнало ти е и аз лично ти се чудя как си издържала толкова.Той е от друго поколение следователно:
    1-во - по малко теми на разговор
    2-ро - не тебе ти са живее ти си малка и още ти се ходи по купони с приятели или по заведения само с приятелки.
    3-то - иска ти се да са зарибяваш и с други момчета.
    Съвсем нормално си е това.Че ти си на 16.Самоят факт че съществува тая тема доказва че ти не си толкова зряла за колкото се представяш нито пък си готова за подобен тип връзка.Толкова от мене за сега.

Чакай малко-педофилията не е най-напред правно понятия. Тя е сексуално извращение. По-късно е влязло в законите, но на първо място стои психологическата страна на въпроса!
    Много правилно изказване.Всеки пост до тука беше абсолютно смислен поздравлерния =D>

Според мен темата й доказва, че връзките в които има голяма възрастова разлика ( имам предвид teenagers + по-големи "батковци") нямат голямо бъдеще.
    Да кажеш, че човекът, който уж обичаш, ти е омръзнал... е това вече...
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Супер фен Аватара на FelisDirus

Re: Приятелят ми е на 26...

Това което ще ви питам не е точно проблем но искам съвет значи приятелят ми е 26 значи имаме 11години разлика ходим от почти 2год и много се обичаме но понякога ми се е искало да го сменя поне за една вечер в смисъл да не бъда постоянно с него не че ми е писнало но просто понякога ми писва от него но никога не бих го зарязала на вас това случвало ли се е
    Напълно те разбирам...
    Обичаш го много, държиш на него и все пак.. ако можеше само една вечер да си сама.

Не, че не искаме мъжете си, просто понякога свободата ни липсва

Била си на 13, когато сте тръгнали! Иначе е нормално да ти "писва" от него - той иска истинска връзка, а ти - да имаш някого, с когото да се натискаш, и когото да "изхвърляш", когато не ти изнася.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от Sisilota
    Според мен темата й доказва, че връзките в които има голяма възрастова разлика ( имам предвид teenagers + по-големи "батковци") нямат голямо бъдеще.
    не, мила
    човекът до теб не ти омръзва
    свободата ти липсва

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    не, мила
    свободата ти липсва
    Възможно е да имаш връзка и да имаш свобода. Но едно е свобода, друго е да ти омръзва човекът.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    не, мила
    свободата ти липсва
    Възможно е да имаш връзка и да имаш свобода. Но едно е свобода, друго е да ти омръзва човекът.
    Е, да, но просто при по-дългите връзки се губи тръпката. Това сме си го говорили много пъти с приятеля ми.
    И ми се е искало понякога просто за една вечер да съм свободна и да се забия с някой.. просто така - да има тръпка.

Това не означава, че обичам приятеля си по-малко.
    Просто привличане и фантазии

Говориш пълни глупости. Не можеш да обичаш някого и да не го желаеш - ако е така, значи просто си свикнал да си с него. Имах връзка повече от година и тръпката не премина нито за миг. А щом за 1 година не изчезна, значи и за 5 нямаше да стане.

Аз излизам и съм свободна да правя, каквото поискам, а и не страдам от липса на предложения и възможности, но не го правя. Нещата се правят с чувства, дете!

Говориш пълни глупости. Не можеш да обичаш някого и да не го желаеш - ако е така, значи просто си свикнал да си с него. Имах връзка повече от година и тръпката не премина нито за миг. А щом за 1 година не изчезна, значи и за 5 нямаше да стане.

Аз излизам и съм свободна да правя, каквото поискам, а и не страдам от липса на предложения и възможности, но не го правя. Нещата се правят с чувства, дете!
    Ще те помоля да не бъдеш заядлива (не можеш да твърдиш, че някой говори глупости само защото има различно мнение) и да не ме наричаш дете.

И при мен до 1та година беше супер - всеки ден секс, излизане.. бла бла
    Но за 2 години и половина нещата малко се променят.
    Просто връзката ми е по-улегнала.
    Ако не го обичах, нямаше да съм с него, сещаш ли се?

Не съм 13-годишна пикла, която да не знае какво иска.

Не виждам нищо лошо да желаеш да бъдеш с някой друг.

Да не мислиш, че като се омъжиш цял живот ще има тръпка и винаги ще е интересно?

Ако връзката ти беше улегнала и не беше дете, нямаше да имаш нужда просто да се натискаш или изчукаш с някого и да мислиш, че това би повлияло благоприятно на връзката ти.

И за мен са глупости - трябва ли да повтарям "за мен" постоянно?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от изгонена__от__рая
    Ми че и моя е на 26...
    А тъй а тъй..Продължавайте така.. Следващата да каже че е със 30 годишен.. И после що като ми го вкара отзад и се насрах Дееа ненормалните момичета... Не знае ебе ли му се чурка ли му се...

Ако връзката ти беше улегнала и не беше дете, нямаше да имаш нужда просто да се натискаш или изчукаш с някого и да мислиш, че това би повлияло благоприятно на връзката ти.

Явно трябва да го повтаряш.

А къде точно казах, че нещо подобно би "повлияло благоприятно на връзката ми" ?
    Едно е да си фантазираш и да ти се иска, друго е се шляпаш с този и онзи.
    Ти едва ли не ще ме обвиниш, че съм сънувала розови сънища с някой друг.
    Разшири малко кръгозора си. Хубаво е, когато човек е малко по-широкоскроен.

Не виждам абсолютно нищо детско в думите си.

Няма човек (колкото и дълга и сериозна връзка да има), който поне 1 път да не е пожелавал да бъде с друг/а.
    Най-малкото като видиш някой невероятен пич/страхотна мадама на плажа например. Веднага в главата ти нахлуват похотливи мисли.
    И какво? Лошо ли е?

Ако карам по твоята логика, означава да приема, че половината човечество е само от неузрели деца.
    мяу
    щом казваш...

преди да го "смениш" си помисли как би се чувствала ако той реши да "смени" теб за една вечер...

Не е педофил
    да, бе да! не е педофил. Нито 1 свестен младеж на 24 не си хваща момиченце на 13!!!!!!!!
    А иначе е нормално да ти писва-та вие сте различни поколения и е нормално да имате различия. Обаче как така си си сложила ник с него, а ти писва от него. малко на заблудено и неосъзнато девойче ми мязаш!
    Що и на мен не ми доиде някоя кака на 24 да ме опаткааааа

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Явно трябва да го повтаряш.

А къде точно казах, че нещо подобно би "повлияло благоприятно на връзката ми" ?
    Едно е да си фантазираш и да ти се иска, друго е се шляпаш с този и онзи.
    Ти едва ли не ще ме обвиниш, че съм сънувала розови сънища с някой друг.
    Разшири малко кръгозора си. Хубаво е, когато човек е малко по-широкоскроен.

Не виждам абсолютно нищо детско в думите си.

Няма човек (колкото и дълга и сериозна връзка да има), който поне 1 път да не е пожелавал да бъде с друг/а.
    Най-малкото като видиш някой невероятен пич/страхотна мадама на плажа например. Веднага в главата ти нахлуват похотливи мисли.
    И какво? Лошо ли е?

Ако карам по твоята логика, означава да приема, че половината човечество е само от неузрели деца.
    мяу
    щом казваш...
    Подкрепям.
    И аз съм с дълга връзка и понякога си мисля дали не може за една вечер да съм с някой друг - само тръпка, адреналин, секс без чувства. И после пак всичко по реда си. Но никога не бих го направила.

Фантазиите ми са само в главата ми и не мисля да ги реализирам, или поне тези, които биха ми навредили.

Ето , приятелят ми има един познат- ебаааси пича, иде ми да го хвана и още на момента да му причиня ебаси нещата, само точа лиги естествено, никога не бих го докоснала. И това, че си мисля тези неща, не означава, че не обичам безумно много приятелят ми или ми е омръзнало да бъда с него.

Хормони, ю ноу...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    Хахаа много яко става.Мометата на по 14-15-16 години си фащат гаджета на по 24(което си е чиста педофилия),а тяхните набори остават на сухо. После на "батковците" им писва от деца и ги разкарват

Еми значи за първи път го направих с него и вече бях на 14 значи месец след като ги направих
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хахаа много яко става.Мометата на по 14-15-16 години си фащат гаджета на по 24(което си е чиста педофилия),а тяхните набори остават на сухо. После на "батковците" им писва от деца и ги разкарват
    А защо до сега приятелят ми не ме е разкарал ааа?Ай отгожорими на този въпрос ако можеш де
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си