- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми е на 26...
Може и като 40 годишна да си се държала-твоя работа. Но това не променя факта, че на 13 си си била детенце, че той имайки връзка с 13 годишно момиче е педофил. Я да те питам нещо след като направи 14 г. ли правихте секс или преди това?
1.Та ... за какво беше темата?И ти не знаеш!
2.НЕ си голяма,споко.Това,че те ползва батко не значи,че си голямата кака.
3. Емм 3то няма ...
Incomplete..........
Знаеш ли какво е 'педофил'?Първоначално написано от krem4et0
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз за това я и питам дали е правила секс преди да навърши 14. защото след 14 минава в друга графа. А иначе педофил е зрял човек, който прави секс с деца. на 13-сори, ама си е дете!
6to ne si nameri6 nqkoe mom4e na tvoqta vuzrast.Estestveno 4e ponqkoga 6te ti pisne ot nego, vse pak imate ogromna razlika v godinite!Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Аз също не съм 'за' подобен тип връзки.Първоначално написано от krem4et0
Всичко го има обаче.
Но дори и да го е направила на 13, по закон може и да се води така, но не е, защото тя е била съгласна.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Чакай малко-педофилията не е най-напред правно понятия. Тя е сексуално извращение. По-късно е влязло в законите, но на първо място стои психологическата страна на въпроса!Първоначално написано от Lady Death
Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Е как много ясно че си била зряла и сериозна на 12.99% от момичетата които попиташ ще ти кажат същото а именно "аз като бях на 12 бях много по зряла от връстниците си".Не се амозалъгвай.
А щом толкова много настояваш да ти кажа нещо по темата ще ти кажа.Омръзнало ти е и аз лично ти се чудя как си издържала толкова.Той е от друго поколение следователно:
1-во - по малко теми на разговор
2-ро - не тебе ти са живее ти си малка и още ти се ходи по купони с приятели или по заведения само с приятелки.
3-то - иска ти се да са зарибяваш и с други момчета.
Съвсем нормално си е това.Че ти си на 16.Самоят факт че съществува тая тема доказва че ти не си толкова зряла за колкото се представяш нито пък си готова за подобен тип връзка.Толкова от мене за сега.
Много правилно изказване.Всеки пост до тука беше абсолютно смислен поздравлерния =D>Първоначално написано от krem4et0
Според мен темата й доказва, че връзките в които има голяма възрастова разлика ( имам предвид teenagers + по-големи "батковци") нямат голямо бъдеще.
Да кажеш, че човекът, който уж обичаш, ти е омръзнал... е това вече...
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Напълно те разбирам...Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Обичаш го много, държиш на него и все пак.. ако можеше само една вечер да си сама.
Не, че не искаме мъжете си, просто понякога свободата ни липсва![]()
![]()
![]()
Била си на 13, когато сте тръгнали! Иначе е нормално да ти "писва" от него - той иска истинска връзка, а ти - да имаш някого, с когото да се натискаш, и когото да "изхвърляш", когато не ти изнася.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
не, милаПървоначално написано от Sisilota
човекът до теб не ти омръзва
свободата ти липсва
Възможно е да имаш връзка и да имаш свобода. Но едно е свобода, друго е да ти омръзва човекът.Първоначално написано от _Cuddly_
Е, да, но просто при по-дългите връзки се губи тръпката. Това сме си го говорили много пъти с приятеля ми.Първоначално написано от `Death`Whore``
И ми се е искало понякога просто за една вечер да съм свободна и да се забия с някой.. просто така - да има тръпка.
Това не означава, че обичам приятеля си по-малко.
Просто привличане и фантазии![]()
Говориш пълни глупости. Не можеш да обичаш някого и да не го желаеш - ако е така, значи просто си свикнал да си с него. Имах връзка повече от година и тръпката не премина нито за миг. А щом за 1 година не изчезна, значи и за 5 нямаше да стане.
Аз излизам и съм свободна да правя, каквото поискам, а и не страдам от липса на предложения и възможности, но не го правя. Нещата се правят с чувства, дете!
Ще те помоля да не бъдеш заядлива (не можеш да твърдиш, че някой говори глупости само защото има различно мнение) и да не ме наричаш дете.Първоначално написано от `Death`Whore``
И при мен до 1та година беше супер - всеки ден секс, излизане.. бла бла
Но за 2 години и половина нещата малко се променят.
Просто връзката ми е по-улегнала.
Ако не го обичах, нямаше да съм с него, сещаш ли се?
Не съм 13-годишна пикла, която да не знае какво иска.
Не виждам нищо лошо да желаеш да бъдеш с някой друг.
Да не мислиш, че като се омъжиш цял живот ще има тръпка и винаги ще е интересно?
Ако връзката ти беше улегнала и не беше дете, нямаше да имаш нужда просто да се натискаш или изчукаш с някого и да мислиш, че това би повлияло благоприятно на връзката ти.
И за мен са глупости - трябва ли да повтарям "за мен" постоянно?
А тъй а тъй..Продължавайте така.. Следващата да каже че е със 30 годишен.. И после що като ми го вкара отзад и се насрахПървоначално написано от изгонена__от__рая
![]()
![]()
![]()
Дееа ненормалните момичета... Не знае ебе ли му се чурка ли му се...
Явно трябва да го повтаряш.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
А къде точно казах, че нещо подобно би "повлияло благоприятно на връзката ми" ?
Едно е да си фантазираш и да ти се иска, друго е се шляпаш с този и онзи.
Ти едва ли не ще ме обвиниш, че съм сънувала розови сънища с някой друг.
Разшири малко кръгозора си. Хубаво е, когато човек е малко по-широкоскроен.
Не виждам абсолютно нищо детско в думите си.
Няма човек (колкото и дълга и сериозна връзка да има), който поне 1 път да не е пожелавал да бъде с друг/а.
Най-малкото като видиш някой невероятен пич/страхотна мадама на плажа например. Веднага в главата ти нахлуват похотливи мисли.
И какво? Лошо ли е?
Ако карам по твоята логика, означава да приема, че половината човечество е само от неузрели деца.
мяу
щом казваш...![]()
преди да го "смениш" си помисли как би се чувствала ако той реши да "смени" теб за една вечер...
Що и на мен не ми доиде някоя кака на 24 да ме опаткаааааПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Подкрепям.Първоначално написано от _Cuddly_
И аз съм с дълга връзка и понякога си мисля дали не може за една вечер да съм с някой друг - само тръпка, адреналин, секс без чувства. И после пак всичко по реда си. Но никога не бих го направила.
Фантазиите ми са само в главата ми и не мисля да ги реализирам, или поне тези, които биха ми навредили.
Ето , приятелят ми има един познат- ебаааси пича, иде ми да го хвана и още на момента да му причиня ебаси нещата, само точа лиги естествено, никога не бих го докоснала. И това, че си мисля тези неща, не означава, че не обичам безумно много приятелят ми или ми е омръзнало да бъда с него.
Хормони, ю ноу...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хахаа много яко става.Мометата на по 14-15-16 години си фащат гаджета на по 24(което си е чиста педофилия),а тяхните набори остават на сухо.После на "батковците" им писва от деца и ги разкарват
![]()
Еми значи за първи път го направих с него и вече бях на 14 значи месец след като ги направихПървоначално написано от krem4et0
А защо до сега приятелят ми не ме е разкарал ааа?Ай отгожорими на този въпрос ако можеш деПървоначално написано от Анонимко