.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Цитирай Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Води те това, че 15 годишните нито имат акъла, нито зрелостта, нито идеята какво е връзка.
    И какво имаш впредвид че 15 годишните са тъпи ли?Аз не съм тъпа и съм доста зряла имам достатъчен акъл за да съм с 26 годишен преди да тръгнем бяхме само приятели а щом може да има приятелство м/у двама 1овека с толкова голяма разлика значи може и да има нещо по сериозно.И са кажа на всички които мислят че е с мен само заради секса жестоко се лъжете
    С теб не говоря. Казала съм си мнението по темата ти, говоря с друг човек в момента.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не била сериозна... Ти какво разбираш под сериозна връзка? И смяташ ли, че тя като е на 17, както в моя случай, един 18-20 годишен ще е много сериозен с нея? Обикновено на тази възраст момчетата хвърчат из облаците, за това и момичетата подбират по-големи и улегнали характери. Поне от разговорите си с нея и нейни приятелки това съм установил. Но може да има и други гледни точки, разбира се.
    Не става въпрос за това дали друг би бил сериозен с нея, говорим за теб и какво искаш ти. Ясно е защо едно момиче би било с колкото се може по-възрастен мъж, макар че не е много умно и си въобразяват повечето неща, но те са малки, идеята е за възрастния мъж, който залита по ученички.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

[quote="`Death`Whore``"]
    Води те това, че 15 годишните нито имат акъла, нито зрелостта, нито идеята какво е връзка.
    И какво имаш впредвид че 15 годишните са тъпи ли?Аз не съм тъпа и съм доста зряла имам достатъчен акъл за да съм с 26 годишен преди да тръгнем бяхме само приятели а щом може да има приятелство м/у двама 1овека с толкова голяма разлика значи може и да има нещо по сериозно.И са кажа на всички които мислят че е с мен само заради секса жестоко се лъжете
    С теб не говоря. Казала съм си мнението по темата ти, говоря с друг човек в момента.
    Щом аз съм я пуснала тази тема значи и аз имам връзка в това
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Няма да пускам тема само за да не ми се месиш. Научи се като ти кажат, че не си желана, да си тръгнеш.

Няма да пускам тема само за да не ми се месиш. Научи се като ти кажат, че не си желана, да си тръгнеш.
    И кой е казал че не съм желана?Освен ти

Един човек е достатъчен, с другите можеш да си пишеш.

Един човек е достатъчен, с другите можеш да си пишеш.
    Ми ок

Unknown-19
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-19
    Вече се изяснихме с него и вече никога няма да сме разделени ще бъдем постоянно заедно вече го решихме това и мога да ви кажа Unknown-19 и jony че ме ОБИЧА и не е с мен само заради тва че съм лесна или съм била свикнала с него и ме е било страх ако съм била без него това са глупости мога да ви кажа на всички да не преценявате приятеля ми по годините вие даже не го познавате

Когато всичко свърши а то ще свърши в близкото бъдеще влез в тоя форум и изрови тая тема.Гарантирам ти че нещата които си написала тогава ще ти изглеждат като изкарани от сборник за вицове.
    И както каза krem4et0 "вярвай си".
    Комплексаре, я ходи си удари поредната чикия за днес и престани да се ръпчиш на младите девойки тук, защото поне тук те ти отговарят, а на улицата те подминават като долна подлога и грозен урод, какъвто всъщност си си.
    Поне по сведение от Варна, където коментират за теб, че си най-грозния жител на този иначе хубав град.

Ето го и поредния жалък смотаняк който явно има проблеми със себе си и преоткрива жалкото си "аз" в думите ми.Go fuck yourself BRO...
    И о да по улицата ме подминават особено когато съм с приятелката си.Грозен удод съм си верно и аз не се харесвам ама женската аудитория ме харесва което смятам че е по важно.

И много са нерва на такива като тебе щото тука си много смел.Ами айде ела във Варна хем ще ми видиш "грозната" мутра хем ща науча да летиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си