- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми е на 26...
С теб не говоря. Казала съм си мнението по темата ти, говоря с друг човек в момента.Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Не става въпрос за това дали друг би бил сериозен с нея, говорим за теб и какво искаш ти. Ясно е защо едно момиче би било с колкото се може по-възрастен мъж, макар че не е много умно и си въобразяват повечето неща, но те са малки, идеята е за възрастния мъж, който залита по ученички.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
[quote="`Death`Whore``"]С теб не говоря. Казала съм си мнението по темата ти, говоря с друг човек в момента.Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Щом аз съм я пуснала тази тема значи и аз имам връзка в това
Няма да пускам тема само за да не ми се месиш. Научи се като ти кажат, че не си желана, да си тръгнеш.
И кой е казал че не съм желана?Освен тиПървоначално написано от `Death`Whore``
Един човек е достатъчен, с другите можеш да си пишеш.
Ми окПървоначално написано от `Death`Whore``
Първоначално написано от Анонимко
Ето го и поредния жалък смотаняк който явно има проблеми със себе си и преоткрива жалкото си "аз" в думите ми.Go fuck yourself BRO...
И о да по улицата ме подминават особено когато съм с приятелката си.Грозен удод съм си верно и аз не се харесвам ама женската аудитория ме харесва което смятам че е по важно.
И много са нерва на такива като тебе щото тука си много смел.Ами айде ела във Варна хем ще ми видиш "грозната" мутра хем ща науча да летиш.