.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Приятелят ми е на 26...

Това което ще ви питам не е точно проблем но искам съвет значи приятелят ми е 26 значи имаме 11години разлика ходим от почти 2год и много се обичаме но понякога ми се е искало да го сменя поне за една вечер в смисъл да не бъда постоянно с него не че ми е писнало но просто понякога ми писва от него но никога не бих го зарязала на вас това случвало ли се е
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Guest
    дам определено ми се с случвало и то не 1 път.може да го смениш за 1 вечер и да си продължиш после пак с него само гледай да не ти става практка.А ако ти трябва някой способен индивид мода да се предложа

Guest
    не че ти е писнало, но понякога ти писва... да разбрах те!

Ако ти е писнало от един човек не се залъгваи че го обичаш

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Обичам го и то супер много но понякога ми е скучно с него всичко в него е супер,секса с него ми харесва но понякога чувствам нещо като че ли ме дърпа от него но не съм му изневерявала никога и ако направя тази глупост се чудя дали ще съжелявам

Цитирай Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
    Обичам го и то супер много но понякога ми е скучно с него всичко в него е супер,секса с него ми харесва но понякога чувствам нещо като че ли ме дърпа от него но не съм му изневерявала никога и ако направя тази глупост се чудя дали ще съжелявам
    А ти си на 15 и ходите вече 2 години а? Тоя да е некъв педофил на 24 да си фане 13 годишна

Не е педофил

Guest
    Ам това да му изневериш би било най-тъпото нещо което можеш да направиш според мен!Ако ти е скучно понякога с него измисли какво да правите, нещо по различно и интригуващо, защо е нужно да му изневеряваш.А и после с какви очи ще го погледнеш и примерно ще му кажеш обичам те след като знаеш че вчера си била с друг!?Трябва да си много .... нз.Различни хора различни мнения и действия...но за мен това е най-най-тъпото нещо което можеш да направиш.Надявам се да направиш правилния избор.

И аз така си мисля но аз нз какъв проблем имам бе хора всичко с него е просто страхотно каде е проблема в мен ли дали вече не го обичам но това ще е абсурт уфф нямам никаква представа мн ми е трудно

Тя казва, че понякога само и дотяга. Има различни видове обич и не само твоята е истинска.
    Когато усетиш, че ти е писнало, спри да го търсиш за малко, отказвай като иска да излизате... Не е нужно да му казваш "Искам известно време да не се виждаме", просто се разбери да излизаш с приятелки или му кажи, че не ти се излиза. Когато не виждаш гаджето си известно време и ако наистина го обичаш, започва да ти липсва.

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Тя казва, че понякога само и дотяга. Има различни видове обич и не само твоята е истинска.
    Когато усетиш, че ти е писнало, спри да го търсиш за малко, отказвай като иска да излизате... Не е нужно да му казваш "Искам известно време да не се виждаме", просто се разбери да излизаш с приятелки или му кажи, че не ти се излиза. Когато не виждаш гаджето си известно време и ако наистина го обичаш, започва да ти липсва.
    Но представи си че почна да харесвам някой друг през това време което не съм с приятеля ми или направя някои глупост като знам каква съм особенно ако отида на някой купон

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е педофил
    да, бе да! не е педофил. Нито 1 свестен младеж на 24 не си хваща момиченце на 13!!!!!!!!
    А иначе е нормално да ти писва-та вие сте различни поколения и е нормално да имате различия. Обаче как така си си сложила ник с него, а ти писва от него. малко на заблудено и неосъзнато девойче ми мязаш!

Не говоря за дълъг период, а за около седмица. Щом обичаш приятеля си, дори и да си харесаш друг, би ли си легнала с него? Естествено, че от време на време някое момче ще ти прави по-силно впечатление. Имала съм моменти, в които съм си мислела "Ако нямах гадже..." Да, ама имам и го обичам.
    Ако все пак ще изневеряваш, гледай да е така, че той да няма как да разбере - примерно ако отидеш някъде в друг град. Там няма кой да му докладва на него, та зарибявките с този и онзи са почти легални

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Не говоря за дълъг период, а за около седмица. Щом обичаш приятеля си, дори и да си харесаш друг, би ли си легнала с него? Естествено, че от време на време някое момче ще ти прави по-силно впечатление. Имала съм моменти, в които съм си мислела "Ако нямах гадже..." Да, ама имам и го обичам.
    Ако все пак ще изневеряваш, гледай да е така, че той да няма как да разбере - примерно ако отидеш някъде в друг град. Там няма кой да му докладва на него, та зарибявките с този и онзи са почти легални
    Да се нядавям да не стигна до там и мн ти благодаря за съвета

Град
    Някаде по Дунав
    Ми че и моя е на 26...
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Цитирай Първоначално написано от изгонена__от__рая
    Ми че и моя е на 26...
    А ти на колко си?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не е педофил
    да, бе да! не е педофил. Нито 1 свестен младеж на 24 не си хваща момиченце на 13!!!!!!!!
    А иначе е нормално да ти писва-та вие сте различни поколения и е нормално да имате различия. Обаче как така си си сложила ник с него, а ти писва от него. малко на заблудено и неосъзнато девойче ми мязаш!
    I za6to si misli6 4e 24 godi6en nikoga nqma da si hvane 13godi6no momi4e

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ми не, не ми се иска да го сменям за нито една но6т! Стига си ми, не ми омръзва да съм с него...Ако ти омръзва зна4и не6то не е в ред! Как го оби4а6, а на моемнти иска6 да пробва6 друг?!

@Ани, ако се разделят и той й долипсва ТОВА НЕ зна4и, 4е го оби4а, а зна4и, 4е е свикнала с него след 2 годи6на връзка, което е нормално след толкова време. А с навика е наи-трудно да се бори6, но това не зан4и лубов, ако й липсва!

И какво му е нормалното - на 13 си играех с кукли, а ти прави6 секс. А тоя 26 годи6ния е малоумен, 4е се заминава с деца...А ва6те знаят ли, 4е той е с 11 години по-голям от теб?!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Guest
    Нито един нормален мъж над 20 г. няма да тръгне да се занимава сериозно с 15 годишна. Единствените изключения са възможни само с цел секс.
    (Между другото като сте почнали връзката той трябва да е бил на 24 а ти на 13, това е просто смешно).

P1rvo 6te otgovorq na leti_cherry da moite roditeli znaqt za negovite godini i v1ob6te ne se protiv na6ata vr1zka toi ne e nqkak1v maloumen da e s men samo zaradi sexa roditelite mi daje mn go haresvat
    A ti gost4e 6tom sme zaedno ve4e 2godini ti kak misli6 4e ne e seriozen li a?i v1ob6te ne e sme6no

А ти си на 15 и ходите вече 2 години а? Тоя да е некъв педофил на 24 да си фане 13 годишна

\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ =; =; =;
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не е педофил
    I za6to si misli6 4e 24 godi6en nikoga nqma da si hvane 13godi6no momi4e
    Не говори добре за него. Мъж на 24 вече трябва да е вишист, да има работа, да е що-годе самостоятелен и да се оглежда за майка на децата си. на 24 си е доста стабилен младеж, а 1 стабилен младеж не иска детенце на 13, а истинско момиче край него. И още нещо. моето гадже е на 22 и се възмущава от 15-16 годишните, които се прегръщат и целуват по парковете. 1 мъж над 20 би следвалода си търси момиче поне на 18. Ей това ми е мнението!

Moje i da ste pravi no az znam 4e toi me obi4a i 4e az go obi4am taka 4e dali e s 11godini po golqm ot men ili ne e tova ne me interesuva

Unknown-19
    Guest
    P1rvo 6te otgovorq na leti_cherry da moite roditeli znaqt za negovite godini i v1ob6te ne se protiv na6ata vr1zka toi ne e nqkak1v maloumen da e s men samo zaradi sexa roditelite mi daje mn go haresvat
    A ti gost4e 6tom sme zaedno ve4e 2godini ti kak misli6 4e ne e seriozen li a?i v1ob6te ne e sme6no

Разбира се че е сериозен.Това е така защото не може да си намери нищо около неговата възраст и се хваща с хлапачки като тебе.Извинявай ама аз съм на 19 години и ми става смешно само от мисълта да се занимавам с 13-14 годишна.Имам си граници и принципи а даже и да ги нямах не виждам какво бих намерил в 13 годишно момиче.

Цитирай Първоначално написано от Unknown-19

Разбира се че е сериозен.Това е така защото не може да си намери нищо около неговата възраст и се хваща с хлапачки като тебе.Извинявай ама аз съм на 19 години и ми става смешно само от мисълта да се занимавам с 13-14 годишна.Имам си граници и принципи а даже и да ги нямах не виждам какво бих намерил в 13 годишно момиче.
    Emi az kakvo da napravq kato si ima6 granici nikoi ot tuka ne me poznava za da kaje kakva s1m malka ili ne az kogata bqh na 12 godini se d1rjah mmn po seriozno ot 16godi6no momi4e taka 4e vii sega kakvo si mislite si e va6e mnenie az prosto iskah da vi pitam za tova dali e normalno ponqkoga da ne iskam da s1m s nego ni6to pove4e a vie kakvo po4nahte da obs1jdate kolko sme bili goleni i koe e redno i koe ne 6to sme 6tastlivi zaedno zna4i i se obi4ame i d1rjim edin na drug

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си