Цитирай Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Цитирай Първоначално написано от Unknown-19
Цитирай Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
P1rvo 6te otgovorq na leti_cherry da moite roditeli znaqt za negovite godini i v1ob6te ne se protiv na6ata vr1zka toi ne e nqkak1v maloumen da e s men samo zaradi sexa roditelite mi daje mn go haresvat
A ti gost4e 6tom sme zaedno ve4e 2godini ti kak misli6 4e ne e seriozen li a?i v1ob6te ne e sme6no

Разбира се че е сериозен.Това е така защото не може да си намери нищо около неговата възраст и се хваща с хлапачки като тебе.Извинявай ама аз съм на 19 години и ми става смешно само от мисълта да се занимавам с 13-14 годишна.Имам си граници и принципи а даже и да ги нямах не виждам какво бих намерил в 13 годишно момиче.
Emi az kakvo da napravq kato si ima6 granici nikoi ot tuka ne me poznava za da kaje kakva s1m malka ili ne az kogata bqh na 12 godini se d1rjah mmn po seriozno ot 16godi6no momi4e taka 4e vii sega kakvo si mislite si e va6e mnenie az prosto iskah da vi pitam za tova dali e normalno ponqkoga da ne iskam da s1m s nego ni6to pove4e a vie kakvo po4nahte da obs1jdate kolko sme bili goleni i koe e redno i koe ne 6to sme 6tastlivi zaedno zna4i i se obi4ame i d1rjim edin na drug

Е как много ясно че си била зряла и сериозна на 12.99% от момичетата които попиташ ще ти кажат същото а именно "аз като бях на 12 бях много по зряла от връстниците си".Не се амозалъгвай.
А щом толкова много настояваш да ти кажа нещо по темата ще ти кажа.Омръзнало ти е и аз лично ти се чудя как си издържала толкова.Той е от друго поколение следователно:
1-во - по малко теми на разговор
2-ро - не тебе ти са живее ти си малка и още ти се ходи по купони с приятели или по заведения само с приятелки.
3-то - иска ти се да са зарибяваш и с други момчета.
Съвсем нормално си е това.Че ти си на 16.Самоят факт че съществува тая тема доказва че ти не си толкова зряла за колкото се представяш нито пък си готова за подобен тип връзка.Толкова от мене за сега.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Чакай малко-педофилията не е най-напред правно понятия. Тя е сексуално извращение. По-късно е влязло в законите, но на първо място стои психологическата страна на въпроса!
Много правилно изказване.Всеки пост до тука беше абсолютно смислен поздравлерния =D>