Първоначално написано от
LoVe`KaLoQn

Първоначално написано от
Unknown-19

Първоначално написано от
LoVe`KaLoQn

Първоначално написано от
Анонимко
Хахаа много яко става.Мометата на по 14-15-16 години си фащат гаджета на по 24(което си е чиста педофилия),а тяхните набори остават на сухо.

После на "батковците" им писва от деца и ги разкарват

А защо до сега приятелят ми не ме е разкарал ааа?Ай отгожорими на този въпрос ако можеш де
Ето ти го отговора -------> Не може да си намери друга.
Не бъди толкова сигурна ти само ако го видиш ще се влубиш в него той може да има мн момичета но е избрал мен
Хахахаха а ти сигурна ли си, че е така, а? Или просто за пред теб се представя за такъв? Аз лично залагам повече на версията, че ти си му просто една от многото и не те е заебал просто защото му пускаш лесно... Никои няма да зареже лесна и сигурна бройкаа.. Освен това помисли малко - може ли едно 15 годишно момиче да задоволи 26 годишен, който вече най-вероятно мисли за брак и деца????.... Ако не си толкова тъпа, мисля че и сама можеш да си направиш изводите... Според мен връзката му с теб е просто за кефа и да има с какво да си запълва времето, а освен това най-вероятно скоро ще скъсате.... Особено пък, ако е як е още по-зле за теб! Ако е зле поне има причина да ходи с теб, но як 26 годишен, който може (по твоите думи) да има всяка, ходи с 15 годишна.... Да бе.... за мен единствената причина да ходи с теб е само защото си му лесна бройка

Но явно е яко някой, който е завършил даскало, когато ти си го започнала, да те шиба

Също явно е, че той колкото и тъп да е, пак е много по умен от теб

Макар, че явно за да те задържа не му трябва много мозък

Късмет и ти пожелавам някой ден да се осъзнаеш какво правиш с живота си....