- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми е на 26...
spored men e napalno normalno da si omrazvate ot vreme na vreme..
За света може да си един, но за някого ти си света!
От 13 годишна ходиш с него, сега си на 15... нормално е да ти е омръзнал. На тази възраст всичко е така. Просто времето ти е в момента, за това му изневери и го направи с желание и без угризения. Все пак, ти тепърва трябва да се учиш.
Какво значи дето казваш "секса с него е супер" Та ти си била само с него, ами ако с Иван, Драган, Петкан е още по-добър секса? Ами? Опитала ли си, че да знаеш, имаш ли базата за сравнение?
Като е НЕ направи го, изневери му поне заради себе си, зада разбереш, да си свериш часовника и да видиш, толкова ли си струва да си с него или има и по-добри...решения.
Хахаха чета тука и ще падна от смях от стола ...
Аз съм на 17 години и не си представям да си хвана момиче на 15 пък камо ли на 13 приятелят ти или има психически проблем да тръгне с на 24 години с 14-годишно хлапе или просто е бил толкова загорел за секс , че е хванал първото момиченце което ще му върже .
Половината ми приятели са на по 20 и кусур години и никой досега не е загледал момиче под 16 години , това граничи с педофилия и други умствени проблеми .
А колкото до закона , някой беше написал , че щом е на 14 и е по нейно желание не е подсъдимо - това е пълна глупост . Щом пълнолетен гражданин извършва сексуален акт с момиче или момче не навършило пълнолетие той е подсъдим и до колкото знам в зависимост от разликата в годините се определя присъдата .
1. Това,че си наудачник и си неспособен, не означава, че всички са като теб и непременно трябва да не си хващат 14-15 годишни, ако са минали 25.Първоначално написано от Просто мнение
2. Не познаваш добре законите!!! Препоръка: Запиши право ако ти стига акъла, стани депутат и лобирай за промяна в законодателството.
3. Третото е само вариант.. иди при мормоните в САЩ там ще си напочит, тук на Балканите такива откачалки като теб най-малкото ги смиламе от бой.
Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Когато всичко свърши а то ще свърши в близкото бъдеще влез в тоя форум и изрови тая тема.Гарантирам ти че нещата които си написала тогава ще ти изглеждат като изкарани от сборник за вицове.
И както каза krem4et0 "вярвай си".
Комплексаре, я ходи си удари поредната чикия за днес и престани да се ръпчиш на младите девойки тук, защото поне тук те ти отговарят, а на улицата те подминават като долна подлога и грозен урод, какъвто всъщност си си.Първоначално написано от Unknown-19
Поне по сведение от Варна, където коментират за теб, че си най-грозния жител на този иначе хубав град.
Няма да свърши нищо в скоро времеПървоначално написано от Unknown-19
И аз какво да направя като си на 17 и никога не би си хванал 15 гтодишма това е твое рашение не всички момчета са като теб така че по добре си запази мнението и няма психически проблем съвсем добре е и ако беше само заради секса до сега нямаше да сме заедно той може да има мн момичетаПървоначално написано от Просто мнение
Аз съм на 14 и приятеля ми е на 29 и кво?
Ей такива като вас идиоти дето са наудачници в живота и само знаят да съдят хората. Е това е!!!
Да, ние сме неудачници, но можем да си хванем ебачи на своята възраст, а не ходим по деца.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Къде пише, че е задължително да са на една възраст ма патко?Първоначално написано от `Death`Whore``
Не ми говори по този начин. Това показва само простотията ти. Не е задължително, просто ако на един мъж не е тотално отчаян, се заглежда по пълнолетни девойки.
Глупости!Първоначално написано от `Death`Whore``
Въобще няма такова нещо. Защо трябва даден мъж да е отчаян, че да се заглежда по млади девойки?
На мен ми харесват и 15 и 25 и 35 годишни жени. Ако имам характера, визията и възможностите да си позволя всяка една от тези възрасти, защо да не го правя? Кое тук ме води до отчаяние?
Води те това, че 15 годишните нито имат акъла, нито зрелостта, нито идеята какво е връзка.
Това си е за тяхна сметка. Животът учи. След една, две такива връзки ще са се научили на много неща. А всяко знание е плюс. Отделно не знам защо ти и останалите правите такива генерални изводи. Не винаги връзката на 15 годишна с 25 годишен означава само секс, лъжи и материални облаги. Често пъти действително има чувства.Първоначално написано от `Death`Whore``
И мога да те уверя от собствения си опит, че и тези на около 30 не винаги са наясно какво е връзка![]()
Има и изключения, но това не означава, че подобно нещо е нормално. А ти благотворителна организация ли си?
Бтв, не съм казала, че няма чувства, но човекът е мислещо същество - в началото на връзката се замисля дали интелекта и зрелостта на съответния човек са на нивото му. Ако не са - има и други.
ahahahahahaha 13 godi6na s 24 godieshen 6e se izdraifam ot smqh toq e bati zagoreloto kopelence lelelelelelll ahha bati pedofiliata taq tema me razsmq az sum na 23 i si 4ukam jeni pone na 18 pravil sum go i s po na 17 no na 13 e hlape
Не съм благотворителна организация. Просто ми е удобно да съм с 15 годишна, поради редица причини.Първоначално написано от `Death`Whore``
Заета е с училище и имам достатъчно свободно време.
Не търси брак и не ти гледа парите.
Винаги можеш да я излъжеш правдоподобно и нито тя да страда от това, нито ти.
От моя гледна точка една връзка с младо и необременено същество е много изгодна.
Отделно мога да си я развращавам достатъчно и от чисто ангелче, после да стане кучка и да меля мъже. Което пък е сладко. Защото обожавам добре оформените като характер кучки на около 25.
В последствие ще стане свястна жена, с кариера и ще се е научила какво да иска от живота. И някъде около 35 ще е независима и твърде добре оформена личност.
Това разбира се е добрия вариант. Ако няма достатъчно акъл в главата, може да стане кофти и да пропадне, но... животът е риск.
Всеки случай лично аз предпочитам интелигентни момичета, за това обикновено нямам проблем с връзките, не зависимо от възрастта им.
Препоръчвам ти да не мислиш за бъдещето на момиченцето, с което си, а да мислиш за настоящето. Както казах, явно си благотворителна организация. И ето го моментът - ти явно си на достатъчно години, но не търсиш сериозна връзка, след което ти изказване става ясно защо предпочиташ да си с момиче, а не с жена. препочиташ интелигентните? Не видях да споменаваш разговори и явно не търсиш в женския пол общуване. Бтв, не търсели парите, окей, но приятно ли ти е да си с някого, който е с теб само защото си "батко"? И да се фука с това?
И само да те уведомя, че училището е половин ден и жените работят и/или следват. А дори да не го правят, пак можеш да имаш свой живот.
Значи ако няма разговор, няма секс, няма връзка. С мълчаливи и без мнение индивиди не си губя времето.
Тя като се фука че е с "батко" аз по същата логика мога да се фукам, че съм с толкова "младо гадже" - това са смешни неща.
Не търся сериозна връзка, защото все още се смятам за твърде млад и не ми е необходимо брак, семейство и деца. В този смисъл на сериозна връзка не я търся, така е.
На 27 съм, а приятелката ми е на 17, от малко над година съм с нея вече. Да поясня.
Това не значи, че връзката ви е сериозна. Не е нужно да търсиш брак, за да искаш сериозна връзка. Бракът е подпис, няма общо с чувствата и желанията на човек.
Не била сериозна... Ти какво разбираш под сериозна връзка? И смяташ ли, че тя като е на 17, както в моя случай, един 18-20 годишен ще е много сериозен с нея? Обикновено на тази възраст момчетата хвърчат из облаците, за това и момичетата подбират по-големи и улегнали характери. Поне от разговорите си с нея и нейни приятелки това съм установил. Но може да има и други гледни точки, разбира се.
И какво имаш впредвид че 15 годишните са тъпи ли?Аз не съм тъпа и съм доста зряла имам достатъчен акъл за да съм с 26 годишен преди да тръгнем бяхме само приятели а щом може да има приятелство м/у двама 1овека с толкова голяма разлика значи може и да има нещо по сериозно.И са кажа на всички които мислят че е с мен само заради секса жестоко се лъжетеПървоначално написано от `Death`Whore``
значи според твоите думи трябва да съм повече от заблуден....момиче сега може и да ти звучат тъпо думите ни но след време ще разбереш че сме били правиПървоначално написано от LoVe`KaLoQn
![]()