Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
Има и изключения, но това не означава, че подобно нещо е нормално. А ти благотворителна организация ли си?

Бтв, не съм казала, че няма чувства, но човекът е мислещо същество - в началото на връзката се замисля дали интелекта и зрелостта на съответния човек са на нивото му. Ако не са - има и други.
Не съм благотворителна организация. Просто ми е удобно да съм с 15 годишна, поради редица причини.
Заета е с училище и имам достатъчно свободно време.
Не търси брак и не ти гледа парите.
Винаги можеш да я излъжеш правдоподобно и нито тя да страда от това, нито ти.
От моя гледна точка една връзка с младо и необременено същество е много изгодна.
Отделно мога да си я развращавам достатъчно и от чисто ангелче, после да стане кучка и да меля мъже. Което пък е сладко. Защото обожавам добре оформените като характер кучки на около 25.
В последствие ще стане свястна жена, с кариера и ще се е научила какво да иска от живота. И някъде около 35 ще е независима и твърде добре оформена личност.
Това разбира се е добрия вариант. Ако няма достатъчно акъл в главата, може да стане кофти и да пропадне, но... животът е риск.
Всеки случай лично аз предпочитам интелигентни момичета, за това обикновено нямам проблем с връзките, не зависимо от възрастта им.