Цитирай Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
Води те това, че 15 годишните нито имат акъла, нито зрелостта, нито идеята какво е връзка.
И какво имаш впредвид че 15 годишните са тъпи ли?Аз не съм тъпа и съм доста зряла имам достатъчен акъл за да съм с 26 годишен преди да тръгнем бяхме само приятели а щом може да има приятелство м/у двама 1овека с толкова голяма разлика значи може и да има нещо по сериозно.И са кажа на всички които мислят че е с мен само заради секса жестоко се лъжете
С теб не говоря. Казала съм си мнението по темата ти, говоря с друг човек в момента.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Не била сериозна... Ти какво разбираш под сериозна връзка? И смяташ ли, че тя като е на 17, както в моя случай, един 18-20 годишен ще е много сериозен с нея? Обикновено на тази възраст момчетата хвърчат из облаците, за това и момичетата подбират по-големи и улегнали характери. Поне от разговорите си с нея и нейни приятелки това съм установил. Но може да има и други гледни точки, разбира се.
Не става въпрос за това дали друг би бил сериозен с нея, говорим за теб и какво искаш ти. Ясно е защо едно момиче би било с колкото се може по-възрастен мъж, макар че не е много умно и си въобразяват повечето неща, но те са малки, идеята е за възрастния мъж, който залита по ученички.