- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Имам доста разширени пори и вече си личат много
Imam dosta razshireni pori i mn si lichat daje veche zapochnaha da mi nadmekvat za tqh.Ima li nachin da se premahnat ili pone stesnqt.kupuvala sym mn preparati ot aptekite no ne pomogat.Ako nqkoi znae nqkoq izpitana <babina> recepta pls da pishe idva lqto i ne iskam da izglejdam taka
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
emi mila mn sry ama nz..daj e nz kak izglejda "edna raz6irena pora"
ami az ne znam na4in da se maxnat![]()
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
Вэеми си ГЕЛ эа проблемна кожа на `Биле-GD`!Действа противовъэпалително и антимикробно.Свива порите,овлажнява и стимулира кръвообращението.Има ефект и е на добра цена!Има го ,но не във всеки коэметичен магаэин-потърси го,эащото мисля,че ще има ефект!
КъСмет![]()
[size=7][b][u]fosse cos
дано тва с гела да е добро и да ти помогне, но аз си мисля че няма друг начин освен пластична хирургия...
хума и после редуване на изплакване на лицето с топла и студена вода,но ако ти са много разширени,няма как да се свият до край.внимавай с цигарите и храната,която приемаш.по принцип се срещат най вече при хора с мазна кожа.ползвай подходяща козметика и редовно почиствай лицето си.ако положението е много зле,се консултирай с козметик.
Iskam da ti kaza ne6to vajno !!
Zna4i...
I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
Mamaka mu !O'K !
Da kaja prosto :
OBI4AM TE !
misis zaaaaaaaaaaaa syvetite shte potyrsq gela nadqvam se da go namerq ,a nqkoi hora ako nqma kakvo da kaje prosto da ne pishe
пфф.. ето един некомпетентен се изказаПървоначално написано от ~egoistiC
пластичната хирургия има ефект при отпуснати черти на лицето или депигментация на кожата.. разширени пози не се лекуват по този начин, недей да заблуждаваш момичето ! Иначе единственото което може да се направи, е да да се миеш редовно с подходящи почистващи средства. Кожата ти може да е мазна, но може и да е едновременно мазна и със сух епиредмис (демек най-горния слой да е изпръхнал и да се лющи). Затова първо виж кой продукт за какъв тип кожа е ! Прави също един път в седмицата от онези отлепващите маски, много помагат а и няма нужда да се миеш и да се мацаш на мивката. Не те съветвам да използваш скрабове, защото кожата се исушава, колкото и "деликатни" да са те. А за прикриване - използвай фон-дьо-тен и пудра с подходящ цвят, който се слива с естествения ти тен, за да не ти каже някой, че "много си се гримирала". И е важно редовно да се почистваш с ей тия неща по-горе , които споменах, иначе ще ъи се появят черни точки и за тяхното премахване е нужен химически пилинг.
Успех![]()
pyrvo - mii si liceto s topla voda vyzmojno nai-toploto koeto moje da ti izdyrji liceto,izpolzvai limonoviq krem na aroma toi i izbelva petna ot pypki i dr i si mii liceto sys kestenovi trici
miq se s CLEAN AND CLEAR protiv cherni tochki i posle s omekotqvasgt krem protiv pypki
i az imam problem s raz6irenite pori ne se zabelqzvat koi znai kolko,no me draznqt i iskam da gi mahna.Za tfa sq si pory4ah edna maska na AVON Planet Spa Glinena maska s morska sol ot Myrtvo more.Edna moq priqtelka mi q prepory4a kaza 4e mnogo i pomagala i sq s netyrpenie 4akam da mi doide pory4kata za da q izprobvamAko iska6 i ti si q pory4ai struva 6.90lv
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
ami nz dali shte mi deistva stava li kato q probvash da mi kajesh rezultata dali si struva da q vzimam
ok6i pi6a
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!