- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo da pravq? Ve4e neznam.. nishto
Neznam kakvo da pravq vryzkata ni se razrushava totalno .. Ot fevruari mesec po4naha edni zvyneniq po negoviq i po moq telefon .. kakto i da e na moq sprqha .. no na nego i do dnes prodyljavat qvno .. kakvi li ne gluposti obidi i tem podobni tazi ve4er dokato go 4akah v tqh toi se pribra piiinal .. po4na da vika da blyska 4e ne izdyrja .. pri koeto az si trygnah zvynq mi okolo 10 pyti i nakraq mu kazah .. da spre ve4e zashtoto nqma smisyl prez 10 mins. da slusham edno i sy6to i toi pove4e ne zvynna sega zvynq nikoi ne mi vdiga .. Kazvam mu da ne obryshta vnimanie na tezi koito mu se obajdat .. zashtoto prosto e absurdno no toi Ne .. sam se vkarva v belq sam si obrazuva NERVI .. Predi dve sedmici 4ak mi kaza 4e pak mu zvynqli i mu bilo pisnalo i takiva raboti .. NA men sy6to mi pisna ama MOGA LI DA KONTROLIRAM prostotiqta na horata?!?!?!?!!neznam kakvo shte posledva obi4am go adski mnogo .. no 4oveka koito vidqh dnes ne beshe moq priqtel beshe 4udovi6te ..
prosto neznam kakvo da pravq kakvo pove4e da mu kaja .. natqkva mi 4e sexa ne bil dobyr .. kak shte e dobyr kato sakarame posle sex .. kakvo 4uVstVo kakva strast? Napravo ... poludqvam .. Kazva mi v na4aloto strast liubov a sega nishto .. Ta nie pyrvite 6 meseca ot vryzkata ni NE SME Sakarali i edin pyt .. a sega e napravo koshmar .. kak da postypq ? da svyrshi li si4ko mejdu nas .. cqlata godina i polovina?!?!! Utre pravim godina i 7 meseca .. napravo neznam Tova li shte e kraqt?! Kak da postypq kak da razbera koi e .. i da mu kaja kato 4ovek na 4ovek .. da se spre s tozi ujas ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()