- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Собствен стил... :S
Питам... Повчето хора се обличат според това какво налага музиката която слушат... На мен това ми се струва супер тъпо... Най-малкото че повечето си приличат супер много и вместо да се отличават с оригиналност се сливат... Така е и в моя клас... можеш да разбереш кой е "имо", кой "метъл"... И само ме обиждат че съм била "боламач"... Само защото не се обличам според начина на обличане и смесвам стиловете... Вие как мислите... ЗА или Против собствения стил сте...?
Вие на хероин ли сте бе?
мале колко си зле..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Хахах... аз се обличам така, както ми харесва и както се чувствам в кожата си. Не държа на определения стил, всеки сам си избира, не ме интересува какво си мислят другите.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Бреей.Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ami ne se dvija po posledn moda no do kolkoto modata se pripokriva s moq vkus stava!!Obli4am se sportno sportnoelegantno ili elegantno i smqtam dobre vliqese ot 4ujdoto mnenie, no samo na hora koito sa na nivo v obli4aneto![]()
ауеуе мауеоно стана миуи ваниуи тука начи като слушам хип хоп трее да се обилачам като метъл или имо , а те обратно буахаха тфа си е стил бе кфо ти пречи
не се впрегай обличай се и да не ти през там кфото си имаш ! УЕСНО НЕМА и не е уесно кога е трудно ! НЕМА СЕ ПУАШИШ КОПЕУЕ ю кен ду ит
![]()
I am what I am !!!
бреййй то бива кретенизъм ама ти чак се носиш по вълните на тъпотатаПървоначално написано от v!k!tYyY
... ама заслужаваш аплодисменти-измисли нов стил =D> та значи първо научи как се пишат стиловете в музиката пък после обсъждай кой как се обличал
![]()
![]()
чеее ние емотата сме нежни същества и се засягаме и от най-малкото
![]()
I must be emo....
Мене ако ме видите няма да ми познаете субкултурата...защото просто няма такава![]()
хъхъ..
аъаъаъаъаъъПървоначално написано от Boot
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
абе ти си по тъп от нея бе, а тва е рекордПървоначално написано от Crazy Idol
не може да не знаеш как ти се пише стила, не, не
emotion [i'moushn] => имо, иймоу е на български, по-точно така би трябвало да е чуждицата
и си намали аватара!!!!!
лично аз пък мн рядко виждам хора, отдадени и почитащи изцяло само 1 субкултура![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
АХахаАхАХХАПървоначално написано от v!k!tYyY
баси пумяра![]()
паххахах, сейм хиър.Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
преди бях по-тру, сега се обличам сравнително фешън.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Вярно е.Всеки носи това, което му харесва.Ако слушам народна, с носия ли трябва да ходя?Първоначално написано от Crazy Idol
Намали си аватара!Тва е цял уолпейпър!
Аз съм готка, блекарка, метълка, понякога и нямам общо с нито единия от стиловете на обличане.
А за носията - ако ти стиска, излез с носия. Но на никого не му стиска.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
На мен пък ми стискаше!Хахахах!Размотава х се около три часа в Хасково преди година, с народна носия!Бях на един концерт...за аматьори....абее тъжна картинка, но БЯХ с носия!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Излизала съм.Имаше концерт и ме задължихаПървоначално написано от `Death`Whore``
.
Казах го просто ей така, във връзка с това, че може да харесваш музиката и естествено да носиш каквото искаш.Народна музика не слушам.![]()
Радвам се. Не трябва да ви пука. Аз даже обичам да ме гледат странно, когато изглеждам шантаво. Не че го правя заради това, просто е забавно как всички мислят, че съм луда.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Abe hora emo si e emo metal si e metal chalga si e chalga i t.n. na vas kvo vi precat horata tva 4e ne sly6at tova koety i vie ne zna4i 4e traaa da gi mrazite![]()
![]()
![]()
Seki razbira ot stila si az naprimer slu6am kvo mi padne 4alga hals ponqkoga i metal kvo mi doide na dy6ata ama vie kat si mislite 4e ste zaduljeni da se oblichata otgovarq6ty na stila vi e typoooooooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abe hora emo si e emo metal si e metal chalga si e chalga i t.n. na vas kvo vi precat horata tva 4e ne sly6at tova koety i vie ne zna4i 4e traaa da gi mrazite![]()
![]()
![]()
Seki razbira ot stila si az naprimer slu6am kvo mi padne 4alga hals ponqkoga i metal kvo mi doide na dy6ata ama vie kat si mislite 4e ste zaduljeni da se oblichata otgovarq6ty na stila vi e typoooooooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
квооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооСамо защото не се обличам според начина на обличане![]()
+1 =D>Мене ако ме видите няма да ми познаете субкултурата...защото просто няма такава
И да, онези субкултурните са еднакви. Факт.
Еднакви са и се обличат по правилата на своята клика. Нулева разлика.Пхах, а фешъните с герданчета и чантички през рамо, идиотските 'хаусърски' прически, точици и прочие шитни не са еднакви, а... Па и хем не са 'членове' на никоя култура... пфф.
За...Аз не се обличам по определен начин винаги, различно каквото ми харесва, и винаги даден стил можеш да смешаш със друг и така става различен и си е твоя.. Както и можеш да го смешаш със някои тенденции, така уж може да си в крак с модата , но всъщото време уникален, това за мен е най-хубаво.
I am the substance and the one who has no substance.
избледнели дънки и копринена риза какъв стил се води?![]()
мерси, младежПървоначално написано от _Becko_
![]()