- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Собствен стил... :S
=D> Кефиш ма...Първоначално написано от Liz
![]()
И аз правя същото.
Хем си нося това което на мен ми харесва, хем е модерно, хем е различно, хем уникално.
Въпреки, че границата между екстравагантно, кич и безвкусица е доста малка... Лесно се правят изцепки. Хах.
Еми мен ще ме познаеш също.
Тесни дънки, гелче, тясна розова фланелка, герданче, големи очила...такива работи![]()
Дай да ходя като палячо тогава..Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Напротив. Може.
Виж мен.![]()
Ех..Ами в съчетанието на дрешките бе.Първоначално написано от TheNightRider
Не е просто да се вземат 2 парцала от Графа. Трябва и да се съчетаят по някакъв интересен и уникален начин. Освен това моите дрехи... хм.. Доста от тях са по поръчка правени, по мои идеи. Виждам нещо което ми харесва, казвам си "ако незнам си къде има незнам си какво ще е доста хубаво", добавам по някой елемент и ето ти нова, уникална и модерна дрешка.![]()
Мх мх точно!
Топмоделите имат добри стилове.. Ту модерни ту различни.. Аз имам мн снимки трябва да сложа някои път...
I am the substance and the one who has no substance.
Това го разбирам като "ту еднакви, ту различни".Ту модерни ту различни![]()
Аз грам не изглеждам като метълка. По-често изглеждам като готка, а често нямам нищо общо с алтернативните стилове като външност. Смея да твърдя, че съм различна и не ме интересува дали изглеждам еди как си. За различността съм, но не всяка различност е хубава. И все пак уважавам хората, на които не им пука.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
На практика всяка една дреха, която всеки един от вас си купува, принадлежи към даден моден стил. Може да е метълска, пънкарска, чалгарска, гъзарска и всякаква, но със сигурност съществува поне една дреха подобна на нея. От това следват няколко неща:
1. Не може да се говори за различност на базата на дрехи. Дрехите правят хората еднакви. Друг вариант няма.
2. Не е необходимо да се влага негативно значение в думата "мода" като цяло. Изказването "аз съм против модата" или "аз не се водя по модата" е абсурдно.
3. Има модни стилове, които са актуални днес и такива, които не са актуални днес. Актуални са т.нар. фешънски дрехи:
,метълските, скейтърските и дрехите, които носят всички съществуващи днес субкултури. Не са актуални примерно народните носии, които споменаха преди мен. Който се зове против актуалната мода, да ходи с народни носии.Тесни дънки, гелче, тясна розова фланелка, герданче, големи очила...такива работи
Първоначално написано от `Death`Whore``
аз си ходя с кецове, някви по-широки гащи и няква тениска...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Лейк Бодъм, не става въпрос за това. Но например аз имам доста дрехи, каквито не съм виждала в България по улиците. Не че са нещо особено...и бижута - също.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от Lady Death
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Обличам се по начин по които ми е удобно и изглеждам добре!
Слушам хаус и транс те не се отличават със спесциален начин на обличане!
Да се обличаш според музиката която слушаш лично на мен ми звучи комплексирано.
Познавам и хора които носят дадена блуза на група на която не са слушали и един риф!!!
Light The Universe
валарчо, с главата си болен, момче
Какъв ти е проблема ако я следваш слушаики музиката!?Първоначално написано от dark slammer
А не да ми се навличаш крештящо за да привличаш внимание.
Или трябва да се отличаваш задължително за да избиваш комплексчета!
Light The Universe
аз например ако се нося в крещящи дрехи и слушам електронна музика, няма да е, за да привлека внимание или нещо такова
секи с предпочитанията си.. пък и не винаги с отличаването от тълпата вървят шепа комплекси :>
без широките си гащи не мога!
Аз съм съгласна с dark slammer
I am the substance and the one who has no substance.