.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Какво ще направите

това е началото !!! така започвам с това с едно момиче 3 и 4 клас бяхме мн близки но после тя започна да ми завижда и се скарахме зарад едно момче . След 2 години омраза отново се събрахме . Тя си харесваше едно момче което и аз харесвах но не и казах тя се пробва с него и нищо не излезе .Аз и казах че и аз го харесвам и тя каза пробвай се . Е излезе ми късмета той напрао се влуби в мене и аз в него като разбра тя започна да ми казва че вече не й е толко приятно с мене и ако съм и истинска приятелка ще го зарежа .Но много негови приятели говориха с нея и успяха да й втълпят че не е права . Се пак и ние искаме свободен живот. Сега в училище не ми говори освен ако не ми се зъби или не говори за мене на някои . Тя все още го харесва и не иска да бъда близо до нея. Днес се видях с него ( мойто момче) и му казах че това май ще ни е последният път в който се виждаме и си поплаках пред него не можах да се сдържа . Той е сигурен че ще се оправиме ноо аз не съм ... Трябва да избера нея или него ... приятелство или любов... Тъжничко... Тъжничко... Тъжничко... Sad Crying or Very sad

след като ти е казала ти да се пробва6 къв е проблема,ако наистина го е харесвала няма 6е така да ти каже!!!!!но за това кое да избере6 любовта или приятелството тва ве4е нз,ти сама си ре6и

Ami mila ako tq ti e ist fr nqma daa postapva taka. 6te se radva za teb .... tei 4e .... ne i slu6ai na 6matkata murafetite a si gledai gadjeto ....
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Град
    nqkude tam
    6te si pluq na petite i 6te bqgam i mn silno 6tom temata ti zapo4va s 3 klas ili tam 4 be6e xaxaxax
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    От това, което си написала мисля, че "приятелката" ти винаги ще ти завижда. Всъщност тя не ти е истинска приятелка. Гледай си твоето момче, защото той е прав. Бъди с него защото, ще съжаляваш по-късно.

проятелство? и ти наричаш ващо приятелство? много ясно, че трябва да избереш него !! момичетата не стават за приятелки не ти тряа тая изобщо. ако го зарежеш и друг път щи праи такива номера тая..
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Залагай на любовта. Личи си, че не си струва заради такава приятелка да си разваляш отношенията с момчето.

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Залагай на любовта. Личи си, че не си струва заради такава приятелка да си разваляш отношенията с момчето.
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

3,4 клас любов???????? лааааллллл колко бързо се развиваме
    =D>
    абе ей маниче я си гледай куклата барби и вместо да се 4удиш тука кви глупости да пишеш...отивай да си играеш! любов? можеш ли да ми обясниш как на 10 г ще испитваш любов? не че аз сам много голяма на 13 съм но не смея да употребя думи4ката любов за себе си така леко мислено!
    айде ся няма да те критикувам толкоз,според мен на този въпрос ти сама можеш да си отговориш. ти трябва да решиш какво искаш не ние.

Мега фен Аватара на koalka
    И тя ти е толкова приятелка, щом те поставя пред избор.По-добре приключете приятелството ви и си бъди с това момче, защото явно нищо няма да е, както преди.

Град
    Sofia
    Махни я тази "приятелка" от живота си!Бъди с момчето!

Град
    Сф
    ami za men tq ne ti e nikfa priqtelka... edna istinska priqtelka 6te se radwa za teb. (malak primer s men- 2 godini sam ludo vlubena v edno mom4e,no toi haresa moq fr kakto i tq nego.e radwah se za tqh dokato bqqha zaedno makar i kogato bqh sama da pla4eh otbolka.) towa ne e nikfa priqtelka momi4e!

Супер фен
    Ест,че любовта!Приятеството никога не трябва да и пречи..майната му на приятелството!Любовта на 1-во място!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    искам да кажа че сега не сме на 10 години

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    3,4 клас любов???????? лааааллллл колко бързо се развиваме
    =D>
    абе ей маниче я си гледай куклата барби и вместо да се 4удиш тука кви глупости да пишеш...отивай да си играеш! любов? можеш ли да ми обясниш как на 10 г ще испитваш любов? не че аз сам много голяма на 13 съм но не смея да употребя думи4ката любов за себе си така леко мислено!
    айде ся няма да те критикувам толкоз,според мен на този въпрос ти сама можеш да си отговориш. ти трябва да решиш какво искаш не ние.
    Ми развиват се , то радиаци а у
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Там, където е сърцето...
    По принцип бих избрала приятелството, ма то вашето не е приятелство! Ако наистина ти беше приятелка нямаше да постъпва по този начин. Просто е можела да ти каже, че не и е приятно да ви вижда, така че да не демонстрираш пред нея. Но това, което прави не я представя като приятелка
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Кфо стааа в тая държава ве?!? Ма кфо ли питам, кат че ли не знам. 3 и 4ти клас, после 6ти , ся 7ми .... хубава деградация прайм , евала на народа, евала на мацките "" , евала на батковците, дет се мислят за дупета, кат ходят с 11 годишни пикли! (Батковци - нек'фи 11,12,13 годишни лапета, дет се ТУРБО-газарят пред свойте приятели). Кфо да продължавам, то неа сми.

Guest
    поредната тъпа история... Приятелство < Любов, не го ли разбрахте ?!!?!?! Ква е тая любов, ако я слагате под приятелство бе Бройка < Приятелство < Любов.

50 бройки = 10 приятели = 1 Любов

Ако сте влюбени... а според мен сте просто тъпи дебили де, ама да речем че си вярвате, което си е така де, вярвате си, че се обичате.. би трябвало да избереш да ходите, другите у лево.

mili4ka priqtelstvoto bi trqbvalo da e na parvo mqsto za6toto lubovta e do vreme a priqtelite zavinagi.no v slu4aq priqtelkata ti nqma nikakvo pravo da se sardi tai kato i dvamata s tvoito mom4e se obi4ate.tq kakvo 6et spe4eli ako skasate?toi obi4a teb a ne neq-tq pak nqma 6ans s nego!!!6tom zavijda i pravi takiva ne6ta zna4i tq ne e istinska priqtelka.moq savet kam teb e 6tom obi4a6 tova mom4e ne se otkazvai badete 6tastlivi a ti si nameri drugi priqteli i da ne ti puka za neq!!!uspeh!!!

Guest
    Абе я й бий камшика на тая кучка... Да те питам... подбираш ли си приятелките? Ако да... ми кво прай тая - ти държи сметка с кой ще ходиш?!?? И да ходиш с твоя и да не ходиш просто я разкарай, ква е тя да ти казва кво да правиш? Толко ли си тъпа??? И в правото си на каква те кара да правиш такива неща? Приятелка хах... ако беше приятелка точно това нямаше да направи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си