.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен

Много хейт

Случвало ли ти се е да се чувстваш един вид "заебан" от приятелите си?
    Случвало ли ти се е приятелите ти да се дразнят от твоето щастие и да се опитват да го провалят?.......да говорят зад гърба ти какво ли не,а пред теб просто да се даржат тъпо..........
    Разбирал ли си някога,че хората,които познаваш от месец-два,са ти всъшност много по-истински приятели от тези,които са "до теб" отдавна?!?!?!
    Случвало ли ти се е приятелите ви един вид да ви заменят с друг,все едно си домашен любимец,или някаква играчка и то само и само защото завиждат , защото не откриват вината в себе си ,а я търсят само в теб.......

Еми, тука май почти на всякъде думата "приятели" трябваше да е в кавички,ама вие май се досещате.
    Та.......написах тази тема защото на мене баш тва ми се случи.И ми е тъпо.Не ми е сдухано,не ми е гадно,не ми е тъжно.Тъпо ми е.Мамка му.

Не искам съвети,защото едва ли ще помогнат.Осъзнах,че ако някой ти е истински приятел,сам ще се направи труда да си те върне обратно.
    Или пък изобщо няма да се хаби,за да говори щяло и нещяло за теб....ама както и да е де.
    Мамка му.

MACKA prez no6ta
    Guest
    MNogo to4no kazani sa nqkoi ne6ta i sam saglasna.Spoko mne si samo ti i az sam potarpev6a neznam ve4e kvo da kaja mai proato e taka staa za raznoobrazie da ti pri4inqvat maka taga i da te karat da strada6.....

Разбирам те,съвети няма да ти давам...
    От всичко т`ва ми хареса най-много,страшно вярно е и аз съм го осъзнавала:
    Осъзнах,че ако някой ти е истински приятел,сам ще се направи труда да си те върне обратно.

az i az sum kato teb
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    BapHa
    istisnkiq priqtel e ne t0zim k0ity ti b1r6e s1lzite i te yte6ava,a t0zi k0ity pr0sty ne ti gi s1zdava!!!....

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Мислиш че ако тези така наречени приятели бяха така искрени в отношението си към теб биха те накарали да страдаш-според мен не.Самият факт че си пуснала тази тема е достаъчно красноречив че си се блскъла вече с този масом проблем.Затова хората кават пази се не от враговете си ат от тези които наричаш приятели Понякогаи менно най-близките ни хора ни причинвят страшно много мъка и терзания които ние не сме заслужили по никакъв начин.Така че към авторкта агоре главата само напред и нагоре където те очаква може би едно по-добро и светло бъдеще.Успех
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    Това ми е случва всеки ден. Просто вече не вярвам, че има човек, който при удобен момент няма да ти забие нож в гърба, когато не му трябваш вече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си