.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Просто гад!
    Guest

ужасен съм!

Имах едни приятел, който ходеше с едно момиче, но тя след кратко време го отряза и той пича се поболя.
    Седмици наред ми ревеше и когато спря си помисли, че я е превъзмогнал, но на един купон той рева като бита мастия и не спираше да се излага като притискаше постоянно въпросното момиче и и дрънкаше какви ли не глупости... тя горката... ами стана и гадно, аз неиздържах и го дръпнах на страна - казахму някой неща от рода да се стегне и да не се излага, а той взе че ми тегли една майна, на мен ми кипна и му нацепих един (на градос бях все пак) за да се осазнае!
    Сетне без да казвам нищо си отидох...
    на другия ден всички ме мразеха и опрекваха в какво ли не...
    сега незнам какво да правя...
    Ако тръгна да се извинявам ще изляза жалак...
    Ко да парая?

Голям фен
    Град
    София
    да ви еб@ и лабилното поколение
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Re: ужасен съм!

абе пич това че ще се извиниш не означава , че се излагаш.
    Просто показа кой наистина е по - пораснал и има по - осъзнал се.

Човек не само трябва да се извинява за грешките си , но и да гледа да не ги допуска е разбира се това си зависи от теб , ако не искаш недей , но тогава какви приятели сте ?

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    определено трябва да се извиниш за това, което си направил. естествено си си изпуснал нервите покрай цялата ситуация и покрай алкохола, но това не те оправдава. един порастнал човек трябва да е научен да поема отговорности и да признава грешките си като съответно и понася последиците от тях. покажи, че имаш достойнство и се извини - извинението не е проява на слабост, а на характер
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Град
    Varna
    Според мен си запази позицията
    който те разбира ще остане с теб
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Цитирай Първоначално написано от kuber
    Според мен си запази позицията
    който те разбира ще остане с теб
    тъпо е да седнеш на ината си и само да раздаваш гордост наляво и надясно това още повече ще отдалечи хората от него! в крайна сметка никой не обича такива, които се правят на много интересни с високо вдигната глава, винаги убедени, че те са правите!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Като приятел си постъпил добре, като си го дръпнал на страни и си му обяснил неловката ситуация, в която не осъзнава че се намира.С тупалката може би малко си по прекалил.По-добре се извини, ако държиш на този приятел.Не е срамно човек да си признае грешката. Но и не забравяй, че старите хора са на мнението, че боя има градивен характер.Така, че малко или много си му помогнал с тупалката. Не забравяй, че после се някой е бил там да го утешава.

Guest
    napreite edna orgiq i si4ki 6te sa dovolni i zabravili situaciqta )

Просто гад!
    Guest
    Разбирасе че са го отешавали като са ме нарежад ли.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]определено трябва да се извиниш за това, което си направил. естествено си си изпуснал нервите покрай цялата ситуация и покрай алкохола, но това не те оправдава. един порастнал човек трябва да е научен да поема отговорности и да признава грешките си като съответно и понася последиците от тях. покажи, че имаш достойнство и се извини - извинението не е проява на слабост, а на характер
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Добре си направил общо взето, само не е тряяло му биеш тупалката, щот се пак ти е приятел. Тряяло е просто да го задърпаш на страни и въпреки майната дет ти е фраснал, да се застопориш на едно място и да подтиснеш гнева, ако мое така да се каже.

Ся на въпроса. Мисля, че тря се извиниш на твоя приятел, като му кажеш тфа, което и тука. Бил си на градус, опитал си с добро, без нек'фи физически разправи, но като те е нацелил по болното място (мразя ме псуват на майка), не си издържал просто и не си видял друг изход. Еми то друго май не остана.

Приятелят ти е боклук, аз лично бих го смелил от бой.

Guest
    бати пияницата

МИ аз не мога да разбера за кво толкова те мразят.ха по пътишата всеки ден се бият за щяло и нещяло... апък ти си одарил прятеля си и едва ли не вече си черната овца за това че си му казал истината,той те е нагрубил(като имаме факта че си бил пиян) как по друг начин да отвърнеш...Но все пак мисля че е най-добре да говориш с приятеля си и да му се извиниш за пребързаната постъпка...въпреки че и той не е бил в рпавото си да те убижда,нали...
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си