- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я.. Съвет
Има едно момиче от моето училище аз съм с 1 година по голям. Запознахме се горе доло в началото на тази учебна година , Аз сам от тея срамежливите момчета и несам си помислял че ще се загледа по мен , но неочквано в чата и се вклучих от един риятел да си праим маитап с нея от базик след това тя ми каза че ме харесва .Чатихме си 2 дена после излязохме сичко беше наред (с изклучение че тя ми беше първото момиче и се здухах малко с първата цлувка , аз естествено и бях казал че ми е първата ). Нас следващия ден ми заяви в чата че неможело да има нищо между нас и естествено аз нищо неможех да напраявя . От тогава минаха 2 месеца секи пат като я срешна в коридоритя и си омирам од яд аз все още мн я харесвам , но нз какво да направя за да си я върна ... Според вас имам ли шанс и как да постъпя аз съм на 16Благодаря ви \
/
От автора: да оточня че аз сам савсем малко по нисак от нея , н тя ме обеди че това не е пороблем за нея макар че аз немисля така ..
Аз по принцип давам съвети, ама според мен тя си е играла с теб. Макар да не я познавам бих казал, че е мн лигаво това момиче. Ако съм прав вземи се огледай за друга подходяща за теб и тогава ще забравиш напълно за тая и ще си живееш живота.
Това е, но ако имаш да споделиш още нещо, което сега си пропуснал, може да си променя мнението.
Погледни от добрата страна - вече имаш първа целувка и няма да се сдухаш на следващата... нали?
От Автора:Сетих се какво несам казал значи всичко варвеше много добре вечера отново си чатихме даже тя ме покани у тях след няколко дена на купон , малко след тва спорехме за нещо несе сещам какво но тя ми се беше разсъедила и си внуши че нея харесвам достатъчно , а на следващия ден ми заяви че сичко е свършило с опвданието , че сичко било мн бързо станало и че мнението на другите и повлияло (а ме обеждаваше че нея интересуват другите какво говорят) . Епа тва с целувката беше доста комично сега кат се сетя и аз нз зако сам се тревожил![]()
![]()
![]()
Именно - сега вече знаеш, че няма да ти опада косата(освен в редки случаи).Първоначално написано от Анонимко
А относно момичето - замисли се не дали все още има шанс да си с нея, а дали си струва.
Оф брато ходи на курсове по български език бе!!!!![]()
Мноу грешки правиш!!!
"варвеше"-вЪрвеше
"обеждаваше"-Убеждаваше
"оточня"-Уточня
"савсем"-сЪвсем
"нисак"-нисЪк
"доло"-долУ
"сам"-сЪм....
Безплатни уроци по бЪлгарски език.....Отрицателната частица "НЕ" се пише отделно от думите:не можех,не исках, не трябва и т.н....Научи и правилото за "о" , "у","ъ" и "а"щото тфа е най-тъпата грешка!!!!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
а тъй и аз това щях да му кажа!Какво да прави ли?Ми да ходи малко да научи как се пишат тея думиПървоначално написано от rubi
![]()
![]()
Защо не му кажеш направо,че Не се пише отделно,когато е пред глагол?Първоначално написано от rubi
По ТеМаТа: Игра' си с теб.Зае*и я!Ако се направи на интересна я набий ^^
Incomplete..........
Дам забелязах че направих много правописни грешки (Ще се постарая да несе овтаря )![]()
А до темата маи ми са достатъчни коментарите . Благодаря ви![]()
Ти ся съвет ли ще му дадеш или ще го упрекваш , че неможе да пише ?Първоначално написано от rubi
![]()
Пък до автора на темата ...Имаш шанс , що пък да нямаш ?
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
тва е мн кофти браточка по-добре е забрави тая![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Чеки малко бре ! Що да я забрави , а да не се бори до край ?Първоначално написано от live2beCooL
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ами вбесих се като му видях грешките и ми се отщя да давам съвет...иначе тука сте му дали добри съветиПървоначално написано от Triple-H
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Момичето правилно ти го е казало-в чата нищо не може да се получи.
За това може би е спряла да си пише с теб, а не че не те харесва.Поеми малко инициативата и виж дали имаш шанс като я поканиш да излезете.
Давай, имаш шанс според мене, просто бъди по-настоятелен.
Мнението ми за това момиче остава.Първоначално написано от triple-sss