- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ криво ми е ! :(
Хора съжалявам ако ви заминавам с глупостите си , просто исках да изразя тъгата си от живота който смятам ,че е прекрасен ... Одеве се скарах с приятелката си заради някаква пълна глупост и мисля че тя ме мрази въпреки че знам че съм всичко за нея.Понякога се чудя за какво да живея щом тя не е щастлива с мен(а тя е всичко за мен и не мога да живея без нея).Както всичко е прекрасно изведнъж се чудиш за какво живееш и има ли смисъл съществуването ти! Караме се за небивалици , като почти винаги спора прераства в кавга. Защо ме наказваш така Господи ,защо виждам как всичко живо се отрича от мен ?Реве ми се е слабо казано , иде ми да викам от болка !!!
Ima i takiva momenti pich.. ne se otkazvai i se bori !
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
споко бе човече.....всичко ще си стане ок...след малко време..имай търпение...ииии не си хаби нервите в безсмислени спорове \/
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Моля някой мод да затрие тази тема ...
Всичко, което каза на нас и го кажи на нея утре!!
Покажи и кажи й колко мн държиш на нея, че тя е всичко за теб и е най-скъпото нещо на света.
Ако трябва направи някой компромис - не се опивай сда спориш за глупости - просто ако усетип, че идва такъв момент: прегърни я, цункай си я и смени темата. Не може всички да са на твоето мнение..
Още утре като я видиш и се метни на врата и си я обсипи с нежности, покажи й добрата си страна
Ние с мойту пиленца затова толкова се обичкаме)
Успех![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
пич с извинение - ЕБИ СИ МАЙКАТА !!! дано ти попаднеш в такова положение и да се молиш да си мъртъв , защото ти си едно долнопробно копеле което не съчувства на хората !!! ХОРАТА СА КАЗАЛИ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА !!!
Ей, снощи и на мен ми се случи същото.Първоначално написано от sad`cryin
Изкарай тъгата чрез агресивна енергия. Само че това се прави в момента, в който стане така и се усетиш , че си зле. Аз така правя повечето пъти. После се изморявам и заспивам. И всичко се подрежда. Бистрият ум е по-полезен.
А относно отричането - аз отдавна съм се отрекла от всичко. И мога да ти кажа, че ми е по-добре без хора около мен, които само мрънкат и обясняват проблемите си.( има си и положителна страна, сещаш се..)
Горе главата.
ако искаш остави мейл, ке ти обяснявам смисъла на живота и ще видиш, че не всичко е черно и бяло.
Усмихни се.))
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
i pri men go ima toq moment s ot4aqnieto
i pri men takaПървоначално написано от vvs_go
spoko
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
пич да не ти пука..и при мене кат се получи същото ми е гадно ама си викам ебал сам я в кучката и тва е. ко ти пука гледай си живота и тва е![]()
Нормално е!
Както каза бънгъл, поспи![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
spox be badi optimist...q vij kav e gotin jivota...seki si ima gadni dniima i po zle ot teb i as sam imamla takiva dni 6e se oprai6 spoki
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
я си прасни една
прасни и една бира
и си капитан!
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първо...тази тема не е за раздел "Секс" и пич как имаш чувсвото, че те мрази пполовинката ти ако беше така тя нямаше да е с теб...
Известно е че човек прекарва една трета от живота си в леглото, а другите две трети в опит да вкара още някои там!
лигльо
[quote="OtherDimension"]лигльо[/quote
ха ако ти попаднеш на негово място няма да мислиш така!!!!!!!боклук![]()