- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Da se trevoja li?
Zdraveite, hora! Izvinqvam se za latinicata nai-napred. Taka. Na 20 godini sym, vodq redoven polov jivot ot 4 godini i sym bila samo s edin 4ovek. Ili po-skoro e dobre da kaja, 4e vodeh redoven polov jivot. Predi to4no 3 meseca se razdelihme. No predi nqkolko dni... se sybrahme otnovo. Dnes sled kato pravihme seks za 1vi pyt sled tezi 3 meseca (az ne sym bila s drug 4ovek prez tova vreme, kakto kazah bila sym samo s priqtelq mi) imah izvestno kryvote4enie. Sprq o6te po vreme na akta, no me pritesnqva. Za6to se polu4i taka? Bole6e me kakto pyrviq pyt (vyrnaha mi se stari prejivqvaniq) i kyrve6e to4no kakto pyrviq pyt. Posle cql den malko me bole6e. Ne silno, no vse pak se use6ta6e bolka... kakto sled 1viq pyt kogato pravih seks predi 4 godini.
4uvala sym, 4e ako edna jena ne pravi seks MNOGO dylgo vreme, ot roda na godini, e vyzmojno da e po-tqsna sled kato pak zapo4ne da vodi polov jivot. NO 3 meseca ne e 4ak tolkova dylgo vreme, nali?
Kak mislite, imam li povod da hodq na ginekolog, da se pritesnqvam???
Syjalqvam, ako za ne6to drebno sym izpisala tolkova mnogo.Blagodarq.
да определено трябва всяка жена или момиче което води полов живот да си има личен гинеколог и наистина е добре да отидеш на лекър защото никой няма да може да ти каже какво ти има освен лекър
(надявам се не е нищо сериозно или поне така ми изглежда на мен,щото иам доста опит с тези работи "не че се хваля")
Спокойно, едва ли има нужда от гинеколог. Може би е имало кръв, защото не си го правила от толкова време, не че е много де, но все пак... просто всеки организъм е различен. Ако и следващите пъти има кръв, тогава вече можеш да идеш на лекар, но сега според мен е излишно.
Аз ако не правя секс 10 дни, че и седмица после все едно ми е като първия път. Влагалището е мускул-ако не се тренира залинява.
Първоначално написано от krem4et0
И при мен е така. Даже примерно всеки месец след като ми свърши менструацията (която е по 5-6 дни, не е толкова много), първите 1-2 пъти като го правим ми е болезнено. Предполагам, 4е цялата работа е била, понеже не си водила полов живот през тези 3 месеца, докато сте били разделени. Ако и следващия път се появи кръв и силна болка, тогава най-добре ще е да отидеш на лекар, ама засега си мисля, 4е няма нужда.
![]()
Робинята на Quench
Uspokoihte me. Nai-ve4e krem4eto - neiniq opit e dosta golqm i i se doverqvam
) Blagodarq.