.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    :p
    Guest

momi4eta,molq vi kajete mi

az sum na 19 godini,pravila sum sex ne mnogo puti,no ne polu4avam orgazum.bihte li mi kazali kak to4no razbirate koga idva,kakvo izpitvate?Vuzmojno li e da se dulji na skromniq mi opit,obqsnete mi molq.Obru6tam se kum vas,tui kato mi e neudobno da popitam vrustni4kite si.
    molq vi bez ebavki,o4akvam otgovorite vi

мирку
    Guest
    ся мога да ти кажа как става при момчетата и знам достатъчно за момичетата.
    Начи трябва да си доста възбудена ако трябва първо стимолираи клитора за да получиш там оргазъм (става ти изведнъж много приятно и не трае дълго време)
    а относно секса пак ти става хубаво и ти се дочурква но не се притеснявай , когато получиш оргазъм няма да излезе урина а друга течност

Guest
    kakva te4nost?sa6testvuva li orgazum bez te4nos? eh za6to jenskiq oragum e tolkova slojen i trudem

Guest
    kakva te4nost?sa6testvuva li orgazum bez te4nos? eh za6to jenskiq oragum e tolkova slojen i trudem

Излиза една прозрачна течност но съвсееееем малко,тя даже няма да се забележи

Оргазмът е въпрос на нагласа от твоя страна и на умения от страна на партньора ти,иначе точна формула няма...
    Колкото до усещането...неописуемо е,просто се пренасяш другаде...евала на моeто хамстерче
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Цитирай Първоначално написано от Samanta Jones
    Оргазмът е въпрос на нагласа от твоя страна и на умения от страна на партньора ти,иначе точна формула няма...
    Колкото до усещането...неописуемо е,просто се пренасяш другаде...евала на моeто хамстерче
    Хамстерчее?

ахахах хамстери много,но моят си е един,тей че ..sorry,няма да те върже
    (нищо лично...)

Град
    София
    Леле като ти чета коментарите и направо.. Мислиш се едва ли не за няква секс богиня... И само се изтъкваш вместо да си споделяш опита и да отговаряш ан въпросите... Или сиг и на улицата се хвалиш къв секс праиш...
    Вие на хероин ли сте бе?

Тя се фука с мъжа си, не със себе си

А и къде е границата между споделянето на опита и фукането?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

(нищо лично...)
    Аз съм мъж мила

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    (нищо лично...)
    Аз съм мъж мила
    засечка!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Дам,от неопита ти е!Спокойно ние момичетата получаваме много трудно оргазъм...ще пполучиш!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

kak moje da pravi6 sex a da nqma6 nikva seksualna kultura ?? :-k :smt017 :shock: :shock:
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

:P

mili4ka dosta puti sum stigala do orgazum i za tva sum se pisala boginata na sexa am kak da se obesni ne e zadaljitenoda pravi sex! ako iska6 sama moje da se samozadovoli6! naprimer zapo4va6 s burzi dvijeniq da se bara6 po klitor4eto e taka nz probvaj na men tva mi pomaga....
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
    P.S.Най-хубавият ден - днешния.

Град
    Нарния
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    (нищо лично...)
    Аз съм мъж мила
    Абе може да си мъж, ама тя да каже! Все пак...нищо не се знае

казвам само ,че съм задоволена от гаджето ми и че не търся други ,това е всичко
    колкото до това,дали се смятам за секс-богиня : не,просто имам самочувствието,което други хора тука нямат,а в някои случаи е уместно да имат..
    На когото не му изнася..да се изнася !

ne se pritesnqvai,s opten partnior sled vreme 6te polu4i6.
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Guest
    masturbirai za da opoznaesh tialoto si. Posle shte znaesh kakvo tochno ti haresva i shte nauchish priatelia si

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    masturbirai za da opoznaesh tialoto si. Posle shte znaesh kakvo tochno ti haresva i shte nauchish priatelia si
    pravilno kaji my kak svur6va6 sama i toi da se postarae taka.....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Guest
    Здравейте,ами аз може да го правя за 1 път с момиче което ще го прави за 3 път тя ще получи ли оргазъм?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си